Close
Faqja 21 prej 56 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 555
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk i besoj hetimit. Deri ne nje konfirmim te benseven, kete hetim e cilesoj amatoresk dhe te pasakte!

Plaku qefli grash,asgje e cuditshme asgje dramatike...

Vajza e re e pa pjekur,bie pre e nje qefliu seksi pedofili...burra pa pune ter diten,ha e pi e fli sa te duash,ngroht 40 grade,testikt vetem fryju e fryju,goca te reja te lyera e te ngjyera me fistane te shkurta e te holla...po ku ka kontroll me muzati mo te keqen.

"Organi më i rëndësishëm seksual është truri "...shqipove ju ka mbrrijt handrraku(sperma) ne tru
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Benseven do të të sugjeroja të ri-konsiderosh mënyrën se si i koncepton këto gjëra.. nuk dua të futem dhe unë debat, thjesht besojë se shkrimet e tua janë shumë të ekzagjeruar, me mendim jo të thellë dhe totale. Me pakë fjalë dallohet një gojë e stërmadhe me veshë mikroskopik.

Vetëm me qëllim të mirë i shkruaj këto gjëra, i nisur nga besimi tim personal (që nuk është gjithmonë korrekt) se po e bëj për të mirë. Sigurisht varet nga ty si do e pranosh, për mirë apo për keq.

Sa për vajzat që quhen k.urva, apo të veshura e të ngjeshura.. e di që është e vështirë të them të kundërtën dhe të vihet veshi.. ndaj besoj se është mjaftë të them vetëm se ka edhe anë të tjera shikim përveç sonës!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Nuk i besoj hetimit. Deri ne nje konfirmim te benseven, kete hetim e cilesoj amatoresk dhe te pasakte!
    Sot lexova ne shtyp se djali i te arrestuarit, 28 vjecari Nard Norja ka ndihmuar per te arrestuar te atin........ai kishte pak dite qe kish ardhur nga Italia ku edhe banon.Gjithmone sipas shtypit kohet e fundit djali kish vene re nje sjellje te cuditshme tek i ati
    Ndoshta .........

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kam vene re qe ti Malsor ke nje mentalitet shume te kalbur dhe i shef gjerat vetem bardh e zi.
    .
    Pune e madhe mer njeri se ngeli shtatzane. Me mire te jetosh me nje gabim, qe me vone ke nje mundesi ta rregullosh.
    hahaha e forte kjo pink..ke harruar te kuptosh dicka..ate qe une shkruaj per ata qe nuk e durojne dot turpin e tij dhe te familjareve te tij..nuk shkrova per ty dhe kategorine tende qe e hani turpin me buke..e biles me nje gote vere pas..

vazhdoni te kultivoni mentalitetin perparimtare zemer dhe perfundoni me koke te prere kanaleve te ujrave te zeza..edhe te percudnuar edhe me turp ne shpine..po ku e kuptoni ju cka eshte turpi mo aman..hajt me..ate qe do mbjellesh do korresh...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mos I shkeput fjalite sipas qefit ti. Se Kane lidhje njera me tjetren. Qe nje pjese e mire juaja keni mentalitet te kalbur vazhdoj ti qendroj. Turpi vjen si rrrjedhoje e injorances dhe tabuve qe keni. Duke e ndrydhur shiko ku perfundoi. Pavarsisht mendoi dhe I jati me trurin tend. Po ti se kupton dot kaq gje. Keshtu qe mos e lodh trurin me shume se prape nuk do arrisesh te kuptosh gje. Ajo vajze eshte viktime e injorances atje. Me vjen keq per ate. Dhe nuk arris ta besoj dot qe ajo ka shkuar me deshire. ( abuzuar po )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Malsori vlera më e madhe është liria!

Jeta pa liri nuk vlen, nuk ka gjë më të keqe kur një njeri kthen një tjetër njeri në skllav. Sigurisht i kuptojë dhe i tolerojë arsyet përse e bën, dhe kur shikoj që ndodh afër meje nuk flas sepse e kuptojë që ashtu janë traditat e vendit, por ama.. kur ma shesin skllavërinë si gjë të mirë dhe më thonë po desh tundu se të ikën koka.. eh aty të ikën petulla fare!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Mos I shkeput fjalite sipas qefit ti. Se Kane lidhje njera me tjetren. Qe nje pjese e mire juaja keni mentalitet te kalbur vazhdoj ti qendroj. Turpi vjen si rrrjedhoje e injorances dhe tabuve qe keni. Duke e ndrydhur shiko ku perfundoi. Pavarsisht mendoi dhe I jati me trurin tend. Po ti se kupton dot kaq gje. Keshtu qe mos e lodh trurin me shume se prape nuk do arrisesh te kuptosh gje. Ajo vajze eshte viktime e injorances atje. Me vjen keq per ate. Dhe nuk arris ta besoj dot qe ajo ka shkuar me deshire. ( abuzuar po )
    Nuk mund te thuash qe nje pjese e mire juaja keni mentalitet te kalbur sepse ke familje konservatore me qindra mijera ne Amerike qe se pertypin dot faktin qe vajza e tyre te mbese shtatzene ne ate moshe.

Nuk mund te thuash qe eshte faji i familjes pasi viktime e perdhunimit bie cdo femer. Mos harro qe vajza ne rastin konkret nuk kishte nene ku te hapej pasi i kish vdekur para disa vitesh. Me babain eshte e veshtire te hapesh dhe aq me teper nje familje e cila eshte edukuar me konservatorizem.

Turpi sigurisht qe eshte pjese e njeriut , nje vajze 18 vjece qe kish 4 vjet rresht ben seks me deshire me nje 80 vjecar nuk eshte nje histori qe te nderon familjen.

A duhet nje baba ti qendroje dhe ta mbeshtese vajzen e tij ne nje shtatzani , sigurisht qe po sepse e ke femi e nuk e hedh poshte por turpi perseri mbetet turp.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    mire e ke..kudo ne shqiperi mbizoteron injoranca..vetem aty ku jeton ti mbizoteron emancipimi..me duket kete po e sheh mes lenteve nikon..

te thuash qe eshte injorante nje vajze qe te pakten ka mbaruar nje shkollim te mesem dhe pret te shkoje ne universitet me duket se lentet ta japin gabim..te shkosh ne fakultetin e farmacise duhet ti kesh notat tek te shkelqyerat qe do te thote se kjo fatkeqe nuk eshte aq injorantesa na e paraqet ti..apo mos e kishe fjalen per familjen e saj....edhe familja e saj nuk mund te themi se jan injorante ..babai mekanik dhe me biznes..nuk besoj se injoranti arrin te beje biznes ..ti thua e ndrydhen dhe ajo perfundoj e tille por cte ndrydhur sheh ti moj tek nje vajze qe familja e ka derguar per shkollim ne qytet te durresit ..cka duhej te benin tjeter..apo ti siguronin kushte luksoze dhe te shkonte 4 vjet rreshte te plaku me kenaq veten dhe plakun..apo mos deshe qe kjo famolje te merrte gazetare e kameramane dhe ti tregonte shqiptareve emancipimin e madh te '' dashurise '' se bijes se me nje plak..dhe ti te thoje ja kjo eshte liria..mentaliteti jot dhe i disa te tjereve ketu besoj kete do kishit dashur..dhe do te levdoheshit me mentalitetin euro-amerikan qe keni..pika qe sju bie..

Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Malsori vlera më e madhe është liria!

Jeta pa liri nuk vlen, nuk ka gjë më të keqe kur një njeri kthen një tjetër njeri në skllav. Sigurisht i kuptojë dhe i tolerojë arsyet përse e bën, dhe kur shikoj që ndodh afër meje nuk flas sepse e kuptojë që ashtu janë traditat e vendit, por ama.. kur ma shesin skllavërinë si gjë të mirë dhe më thonë po desh tundu se të ikën koka.. eh aty të ikën petulla fare!
    user..liria e tepert eshte anarki..hy ne gjynah kur flas per kete fatkeqe pasi nuk jam ne brendesi te ngjarjes por mendoj se liria gjithnje e me e madhe qe po kan femrat ne shqiperi po i ben te perfundojne ne kanale apo koshra plehrash apo ura autostradash..duhet te dish i dashur se asnjeri nuk lind i lire ..te gjithe lindim te roberuar dhe vdesim te lire..perderisa kemi fytyre dhe i ruhemi ndyrjes se saj do te thote se nuk jemi te lire..e keqja eshte se kohet qe po vijne gjithnje e me teper spo e kan gajle ndyrjen e fytyres..e kjo shitet me termin emancipim..kush mundohet ta mbaje paster ate quhet i kalbur dhe injorant..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 15-10-2012 më 10:20
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Fakti se diku tjetër, p.sh amerikë ekzistojnë mentalitete konservatore nuk është arsye që mos të flitet për ç'ka ndodh në Shqipëri... gjëra pa lidhje!

Nuk ekziston gjallë në botë çështje turpi për personalitetin e vajzës! Por ekziston një situatë e sëmurë me protagonist kryetarin e familjes! Veprat e tij e vërtetojnë akoma më shumë, mos mbajtja e zisë dhe folja për turp, janë një provë më se e mirë për këtë!

Ekziston një situatë në të cilën personaliteti i kryetarit të familjes krijon viktima të mjera (fëmijët), një personalitet i ardhur nga një botë e sëmurë mentalisht dhe e zezë po gjen sot mjaft mbështetje, kjo është më se shqetësuese.

Të gjithë burrat pak a shumë kemi "frikën" (si ta them, në një aspekt biologjik) ndaj meshkujve të tjerë, ok, por duhet të gjejmë fuqinë dhe të vëmë një kufi! dhe jo të quajmë kafshërinë ruajtje nderi!

Në qoftë se një vajzë ka lidhje seksuale që 14-vjeç me një plakë, sigurisht faji nuk i takon asaj, ajo është një viktimë, mbase dhe një paciente!

Fakti që ajo (të paktën me sa duket) kishte gjet fuqinë mos të dëgjoj urdhrat, është një gjë shpresëdhënëse për specien e njeriut, është një fije drite në një botë të errët e cila i shkaktoi jetën, nuk njohim shumë gjëra, por mbase dhe është një fuqi shpirtërore të cilën do e kishin zili njerëz si i ati i sajë, një fuqi shpirtërore për të cilën nuk mund mos të tregojë respekt!

Faqja 21 prej 56 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •