Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 136
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin

jashtë islami nga Shqipnia, fe krimbash arabie
    Nga te rdhit krishterizmi ty ? po ashtu nga Arabia
    sa injorant jan extremistet e qdo feje....

te gjith profetet (27) dhe librat e shejta fetare vin ga Arabia e shqiptari medemek e zgjodhi qka i pruni rusi , greku e italiani, tjeret sqenkan njerz ?arabet
    ha ha ha.....marshallah...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ishte pyetja ne nje vend tjetre per dallimin e fetarve dhe jofetarve...
    U munduan ti pershkruajne fetaret si njerez te llogjikes, qe i lidh besimi pa marr parasysh se cilit i takojne...... Kjo verehet me se miri ketu. Duan ti nxjerrin njeri tjetrit syte per shkak te perrallave jaudo-arabike!!!! Vellaut te gjakut per nje hebre ose nje arab!!!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

kristiani Maska e krishterprizren
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    eldonel;1885067]Sa eshte numri i tyre ne Arabi i te krishtereve ? E di ti ? Po mendon ne shtete Arabe a si ?Toleranc mes shqiptarve me perkatesi te ndryshme fetare apo ne pergjithesi po mendon ?
    400 000 njerez qe jan krishter aktiv qe besojn me mish e me shpirt ne arabi saudite por te jet numri it yre vetem 100 duhet te jen te lire te ndertojne nje kishe apo thene shum thjesht te mbrohen

Edhe ju e keni Vatikani eshte shtet a lejoni me ndertu naj xhami ne te a brenda ne Vatikan , a ka naj xhami ne Vatikan?
    ne Rome ndodhet xhamia me e madhe ne Evrope ndersa vatikani eshte shtetkishe dmth vatikani eshte brenda romes ndersa shume afer kishes se vatikanit gjindet xhamia me e madhe qe vet papa e ka lejuar duke lutur per toleranc fetare edhe ne shtetet arabe

vetem qyteti i hamburgut ne vitin 1970 nuk kishte as nje xhami tani ky qytet numron 28 xhami edhe bile me minare le te lejojne ne vendet islamike lejimi i lire i ndertimit te kishave KJO ESHTE TOLERANCA

A toleranca juaj si pasoj e fes suaj apo ndryshe mendon si pasoj e mospraktikimit te fes suaj kujtoji shtrigat pak , te pafet qfare ju ndodhke atyre di gje , po ai qe e ndrronte fen qfar thuhet per te qfare duhet ti bejen atij sipas fes suaj shpjegoi qetu dhe e gjen pergjigjet , shih qfare bene nuk krenohesh me fene tende mirepo me te arriturat e e mos praktikimit te fese tende dhe pastaj ato tenton te ja mveshish fese e tende e ato nuk i takojn asaj feje .
    ne vendet me shumice te krishteresh lejohet ndryshimi i fese apo besimit dhe mbrohet me ligj qe askush mos ta kercnoi por jo vetem me ligj qe mbrohet por me KUSHTETUT --- qe thot se njeriu mundet te besoi ku te doi ne cilen do drejtim apo religjion ---

KJO TEME ESHTE HAPUR PER TOLERANCE ( PER TE DREJTAT E NJERIUT )

JU LUTEM MOS E QELBNI TEMEN
    Ndryshuar për herë të fundit nga krishterprizren : 16-04-2008 më 04:34
    Zoti është dashuri

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Nga te rdhit krishterizmi ty ? po ashtu nga Arabia
    jashtë krishtërimi nga Shqipnia... fe krimbash arabie

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    "Nganjeher Provokimi eshte më i rrezikshem se sa Vetë Ofendimi"
    PO FLASIM PER TOLERANC TE LUTEM MOS E QELB TEMEN
    DHE LUTEM NGA MODERATORET TE SHLYEJN POSTIMET QE NUK FLASIN PER TOLERANCE
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Dhe kur u bete ju te pafet me fol per fe , po beheni fetar kah , po e te ju lejme juve pakices , si psh do ja lije grekve ti Shqip erin aq ne muslimanet do ja lejme juve Shqiperine andaj as enderr mos e shih se tutesh ka ja nis e bertet e ska kush qe te nal .hahhahahahahaha. Po te quditshem jeni me te vertet disa disa jane te mire per naj expriment qmendurie nese i keni me gjithe mend fjalet qe i shkruani po nejse prap ne rrug nuk i kemi keto lol , ketu te shkretet flasin gam gam gjithe diten dhe shprehin mllefin e tyre kunder shumices shqiptare .
    shumica e shqipetareve jan tolerant kuptove mos e flliq temen plako
    PO FLASIMPER TOLERANC PERMBAJU TEMES
    Zoti është dashuri

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    xhamia;1885077]Sme intereson a flet dikush keq a mir per fejen tende por ti ske nevoj mu shfry duke share fejen islame dhe ski asnje te drejte .
    Shqiperi por edhe Kosova jan shtete Laike ku lejohet LIRIA E FJALES une kam te drejt te shaj te kundershtoi ke te dua lere me kur kam shum fakte

Sa per toleranc fetare nuk besoj se do te kete nese e keni ju kete mendim qe e keni tani per gjith secilen fe tjeter , kur ta ndrroni mendimin ateher po qe do te ket toleranc por jo vetem ju po edhe shum prej muslimanve qe jan me mendje te shek. 12

Pra mos u lodhni te shkruani kur nuk e mbani fjalet qe shkruani
    Sa naiv qe je une them se toleranca eshte tjeter gje o kok arabi e mulla dreqi ik ke arabia banu xhihadist TOLERANCA TE NA EKZISTON por ti po cenon nuk mundesh me ma ndal mua te drejten e fjales se lire edhe kur kam fakte 100% se kete mendim e kan vetem 0.001 % e mulla dreqit si ti , kush po te meson keshtu hoxha ke xhamia a ti je nga Tetova apo nga ndonje qytet i maqedonise , juve hoxha ju ka qu permas duke ju ndalu edhe femrat ti shkolloni , por sot po ndodh e kunderta ne maqedoni femrat po shkollohen . Ju qe keni keto mendime jeni nje pakice vogel bastardash te felliqur qe po kundershtoni tolerancen fetare duke e degju naj hoxh qe tenton te prish tolerance duke ju thene URRENI edhe shqiptaret krishter
    Ndryshuar për herë të fundit nga krishterprizren : 16-04-2008 më 05:06
    Zoti është dashuri

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nje ilustrim i tolerances fetrae
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    toleranca myslymane në forum-islamik

Këto poshtë janë disa prej temave që qarkullojnë aty mbi besimet e tjera fetare...

Cilësitë e çifutëve sipas Kur'anit

Rezymeja e hutbes: detyra për ta kuptuar psikologjinë çifute siç e tregon Kur'ani/ All-llahu na e ka tërhjekur vërejtjen nga pasimi i ithtarëve të Librit/ mosedukata e çifutëve me Zotin, subhanehu ve teala/ mosedukata e çifutëve me pejgamberët/ roli i çifutëve në devijimin dhe prishjen e njerëzve/ si çifutët i thejnë marrëveshjet dhe premtimet.

"Pali ishte korruptuesi i parë i mësimeve të Jezusit”

Armiku i Allahut nr:1: Don Lush Gjergji

Gjatë vështrimit te gjendjes se Muslimanëve shqiptar ne përgjithësi dhe atyre ne Kosovë ne veçanti kemi vërejt fakti se krerët e Kishës Katolike janë ata te cilët dëshiron me e shujtë Dritën e Allahut ne këto troje. Mjafton te përmendet kurthet qe i janë bere Islamit ne kohen e Osmanlive përmes ‘Ushtrave te Vatikanit’ ne mesin e tyre edhe Gjergj Kastrioti. Sot kjo qasje ka ndryshuar paksa por bazamenti është po ai i vjetri.

Rreth frymëzimit të Biblës

Mos i shoqëroni krishterët në festat e tyre!!!

Bibla i frymezon Cifutet ne dhunen kunder Palestinezeve Muslimane

Kto janë e vetmja gjo që shkrujn myslymanët për fetë e tjera... se sikur të shkruanin edhe për kulturën e krishterë apo atë çifute ndoshta do ishin më korrektë. Por ata shkruajnë vetëm gjona negative... ça lesh tolerantësh janë këta?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dragut : 16-04-2008 më 09:58

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga krishterprizren Lexo Postimin
    400 000 njerez qe jan krishter aktiv qe besojn me mish e me shpirt ne arabi saudite por te jet numri it yre vetem 100 duhet te jen te lire te ndertojne nje kishe apo thene shum thjesht te mbrohen

ne Rome ndodhet xhamia me e madhe ne Evrope ndersa vatikani eshte shtetkishe dmth vatikani eshte brenda romes ndersa shume afer kishes se vatikanit gjindet xhamia me e madhe qe vet papa e ka lejuar duke lutur per toleranc fetare edhe ne shtetet arabe

vetem qyteti i hamburgut ne vitin 1970 nuk kishte as nje xhami tani ky qytet numron 28 xhami edhe bile me minare le te lejojne ne vendet islamike lejimi i lire i ndertimit te kishave KJO ESHTE TOLERANCA

ne vendet me shumice te krishteresh lejohet ndryshimi i fese apo besimit dhe mbrohet me ligj qe askush mos ta kercnoi por jo vetem me ligj qe mbrohet por me KUSHTETUT --- qe thot se njeriu mundet te besoi ku te doi ne cilen do drejtim apo religjion ---

KJO TEME ESHTE HAPUR PER TOLERANCE ( PER TE DREJTAT E NJERIUT )

JU LUTEM MOS E QELBNI TEMEN
    Une nuk te thash ne Rome, po ne Vatikan ai eshte shtet po flasim per shtete.
    Me cilen kushtetut po ajo kushtetut s eshte e bazuar ne ligjet qe nxirren nga Bibla , edhe me heret ta kam cek ajo kushtetut eshte laike dhe jo nga bibla prandaj mos u kreno me diqka te huaj nqs je qe e kupton . Europen asgje se lidh me krishterimin ka ky aspekt , per ta ditur se kur e ka lidh Europen me ligjet te fese suaj eshte koha e mesjetes dhe aty shiko mos me shiko tani me ligje laike .
    Qfare ligji ka qene per ata qe e kane ndrruar fene gjate kohes qe e ka pas kisha shtetin ne dore gjate mesjetes ? pergjigju ne kete e mos bluj shum tu shit propaganda per nje zhvillim ose nje gje qe s eshte si rezultat i fese suaj por si rezultat i mos fese suaj .

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Profeti Ilia, Fuqia e Perëndisë - 20 korrik
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 20-07-2024, 12:11
  2. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  3. Mjerë për ju …zgjohuni, o ju të rinj !!
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Muhamedi dhe likujdimi i kundershtareve
    Nga Matrix në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-04-2007, 17:54
  5. Vdekja e Profetit a,s
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2005, 07:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •