Po pse lodhesh mi goc. Shko ble pete te gatshme dhe nje ku u bo dhe byreku. Po provove me bo brumin vet ta garantoj une qe do dali me e perplas per muri.Me beso, nqs je larg Shqiperise, petet e gatshme jane zgjidhja me e mire. Ta them nga pervoja.
![]()
Po pse lodhesh mi goc. Shko ble pete te gatshme dhe nje ku u bo dhe byreku. Po provove me bo brumin vet ta garantoj une qe do dali me e perplas per muri.Me beso, nqs je larg Shqiperise, petet e gatshme jane zgjidhja me e mire. Ta them nga pervoja.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kuntakinta : 21-04-2003 mė 12:24
:-)
Ca thua ti Kuntakinta,per brumin po pate mjeshtri si puna ime e nxjerr dhe nuk ka nevoje te blesh petet gati.Ku ka gje me te bukur se sa ta gatuash me durt e tuja.Une per vit te ri gatova kulac e bera dhe vet...ah te kishe qene ta provoje do te kish ik truni.![]()
Discover me like emptiness.......
Lene se vetem imagjinoj ate kulacin tend dhe me vijne zorret ke gojaNejse ti gatu mire, e di une. HALLALL
:-)
Elna,
Une nuk e di me masa, por me sy, keshtu qe nuk e di sa do te te hyje ne pune
Per dy veta une marr 1 1/2 gota miell ne tepsi. I hap nje grope te vockel ne mes dhe i hedh kripen, pastaj ujin sa te marri, pak e pak, duke e hedhur te mesi dhe duke e trazuar, derisa e ze brumin tamam, pastaj e punoj per disa minuta derisa te behet brumi elastik, gjate kesaj faze ndonjehere me duhet ti lag duart me uje dhe ta sperkat pak nga siper me uje brumin ne qofte se nuk ka lageshtire sa duhet. Brumi duket se eshte bere kur e shtyp pak me pulpen e gishtit dhe elasticiteti i brumit e prish gjurmen e gishtit. Lije pak menjane mbuluar me pecete te lagur pastaj hap petat.
Tani mami im ne rastet e mira e zinte brumin me qumesht (ose kos) dhe i hidhte dhe pak djath te bardhe brenda, kjo i jep nje shije shume te vecante, po une nuk i kam pervetesuar ato marifete keshtu qe s'te them dot gje.
Elna beje gati, se erdha dhe une
Gjithe te mirat,
Ora
Shprese
O Kuntakinta zemra, pse ti beqare je qė s'di tė gatuash! Kush do tė marrė pėr nuse njė qė s'di tė gatuajė!!Postuar mė parė nga Kuntakinta
![]()
Karkanxholli
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Edhe une kam thene si Elna,por ja qe jam mesuar edhe une te bej byrek,biles dhe disa gatime te tjera qe me pare nuk ia kisha idene si gatuhen.
sinqerisht
hope31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Byrek dhe merrma shpirtin.
Tani me cfare te jete,pyes vetem per emrin po jo per mbiemrin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 05-09-2006 mė 17:52
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
uuuhhh me pelqen shume pyreku me spinaqbeft mire ata qe po e han tani
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kujt i ka vajtur mėndja pėr byrek ėshtė i mirėpritur(lol pervec Mi Corazon dhe Eagle. Keta te dy duhet te sjellin nga nje shishe me vere me vete qe te pranohen).
p.s. Lakrorin/Byrekun nuk e kam bėrė unė meqė ra fjala![]()
Moj Fiori , sa e pa gjyshja ime kete Lakrorin me tha se kjo cupa qe e ka gatuar , patjeter do jete Korcare se nuk ka mundesi ti dali kaq i mire lakrori , mburret se eshte dhe vete korcare
Na bere zili , te lumshin duart se e paske qare , duket ne pamje , le qe ta provojme do lepijm dhe thonjte
Pershendetje nga Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Krijoni Kontakt