Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    paska qene shtepi ma kashta se shtepite e shqiperise jane kallkan nga brenda se edhe muret qe ndajne dhomat jane gur i gjalle .

mgjth shume te shtrenjta me duken shtepite atje sidomos apartamentet. habitem sesi shqiptaret jane kaq te apasionuar rreth apartamenteve.

me 100 mije euro , ble toke e nderton alamet shtepie vete dhe te gjitha facilitetet qe ti deshiron.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    paska qene shtepi ma kashta se shtepite e shqiperise jane kallkan nga brenda se edhe muret qe ndajne dhomat jane gur i gjalle .

mgjth shume te shtrenjta me duken shtepite atje sidomos apartamentet. habitem sesi shqiptaret jane kaq te apasionuar rreth apartamenteve.

me 100 mije euro , ble toke e nderton alamet shtepie vete dhe te gjitha facilitetet qe ti deshiron.
    Aty ke te drejte po nqs dikush ka jetuar ne qytet gjithe jeten eshte veshtire te bleje toke ne fshat dhe te ndertoje. Duhet ta njohesh vendit, kush a ka /ka pasur token, komshite, kush merret me ndertimin (s'eshte kollaj) etj. Po, 100,000 EUR mund te japin nje shtepi 2 kateshe me 300m2.

Po ne periferi te qyteteve toka nis tek 50 miljone dynymi. Me thelle duhet te njohish fshatin, kush ta ruan shtepine deri sa te vish etj.

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    vete e ke qepur,

apo mamaja ?

arushin hirko e ke ne paje?

haha ku je ti mo te vura mungese die
    vet e qepa pajen vet me dockat time i dashur

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    ptuj ptuj................ mos te marrim mesysh

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Helena e Trojes prape tu ba sherre me mashkuj ?

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Aty ke te drejte po nqs dikush ka jetuar ne qytet gjithe jeten eshte veshtire te bleje toke ne fshat dhe te ndertoje. Duhet ta njohesh vendit, kush a ka /ka pasur token, komshite, kush merret me ndertimin (s'eshte kollaj) etj. Po, 100,000 EUR mund te japin nje shtepi 2 kateshe me 300m2.

Po ne periferi te qyteteve toka nis tek 50 miljone dynymi. Me thelle duhet te njohish fshatin, kush ta ruan shtepine deri sa te vish etj.
    tirana apo qytetet e tjera me preokupi ne shqiperi nuk jane si londra......per 20 minuta ne kembe je ne qender e per 5 minuta me makine.

Pra nuk eshte e nevojshme me te qendrosh afer fasiliteteve , si qyqanet,baret e kafenete.

Problemi i shqiptareve eshte se akoma nuk u ka dale ai mentaliteti i jetimit afer e afer me komshinjte apo mania me qene afer kallaballekut.

Ku ka me mire se natyra e se pasuri toke aq sa te ndertosh hapesiren tende larg shoqerise.

Mua kallaballeku e pallatet e shumta personalisht me bezdisin se jam vel me keto gjera tere jeten .

Jeshil-lleku te jep qetesi shpirterore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    vete e ke qepur,

apo mamaja ?

arushin hirko e ke ne paje?

nuk ka qene arush po majmun [ majmuni hirko ] .

tashi kam une nje pyetje ;

kam gjet nje apartament ne nje pallat afer mobileri ardeni , afer nje qendre tregtare a dicka e tille dhe eshte 100m katror kati 5 a i 6 dhe eshte me nje cmim te arsyeshem ;

pyetja ime eshte ;

a ka mundesi ta jap me qirra kete apartament dhe a do kem kerkesa per kete ?
    eshte lagje e preferiar per tu dhene me qra dhe sa larg eshte nga qendra?
    sa leke mund ta jape me qira?

jeni te lutur ju qe jeni ne tr te me informoni .
    flm

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016

Nje ndihme modeste

Kam ndermend te shkoj ne prishtin per nje muaj apo dy muaj dhe kam kerkuar ne google per apartamente me qera per nje kete perjudh kohe qe do rri atje por skm pat rezultate qe me kan pelqyer?
    Ka mundesi ndonjeri/ra te me ndihmoj me ndonje link qe nuk jan shume te shtrenjta?

Ju faleminderit paraprakisht
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 09-03-2012 mė 15:40

Cilit shtet i perket Prishtina ?

Kujdes !

Dy muaj atje, mund te perfundosh qe te kerkosh vize per tu kthyer perseri
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    shtetit te kosoves i perket

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •