Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Une personalisht si prioritet kam perkatesin fetare. Edhe pse si musliman kemi te drejt te martohemi edhe me te besimit katolik, une do kisha preferu se pari te jet nje besimtare islame e devotshme e pasta pak do kishte rendesi edhe po te jet e nje nacionalitet jo shqipetar, nese do ishte besimtare e devotshme per mua do ishte OK. Ndersa sa i perket femijeve te mij une do i edukoja dhe do i lutesha Zotit qe te me ndihmonte qe ti edukoja ne frymen islame, me ndjenja te mirfillta fetare dhe kombetare, qoft vajz apo djal. Pastaj pasi ta marrin nje edukat te mirfillt do isha i qet edhe ne zgjedhjet e tyre per martese sepse do te din te perzgjedhin ate qe eshte e lejuar dhe me e mira per ta dhe familjen.
    bravo bal

te koft per hajr pakistanezja.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    kqyre pak shka ka shkru albturisti ene athere hec e kallxum mu se sa komtar asht muslimani.
    qka je ka flet ore ?

Disa postime tua me veshtirsi i deshifroj, nga vjen ky dialekt ?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kėto konfliktet ndėrfetare nėpėr tema ndodhin pėr disa arsye. Njėra ėshtė se ka lloje tė ndryshme tė muslimanėve, disa kėshtu disa ashtu me dallime 90* nga njėri tjetri. Tjetra ėshtė se pala kundėrshtare a.k.a. krishtere nuk bėn dot dallimin mes asaj qė mendon e daklaron vetė muslimani dhe asaj qė shkruan nė Kuran.

Ėshtė e qartė qė nė Kuran ėshtė "e vėrteta" pėr muslimanėt. Kurani nuk lejon asnjė tė ashtuquajtur "devijim".

Por dashuria ndaj kombit i bėn disa tė jenė kontradiktorė bė vetvete, duke mbrojtur dy gjėra krejtėsisht tė ndryshme dhe kontradiktore: Kombin dhe Islamin. Kjo sjell deri aty qė disa tė mundohen tė krijojnė njė lloj identiteti shqiptar-musliman, madje deri aty duke i hsarė turqit se ata janė magjupė (sharje nacionaliste) dhe se kanė deviju nga feja (sharje fetare).

Me kalimin e kohės tek kėta persona do tė mbizotėrojė njėra ideologji, duke pėrjashtu tjetrėn. Kjo varet nga ndikimi i rrethit dhe nga shkalla e pėrdorimit tė logjikės.

Unė pėr vete, nuk do martohesha me asnjė femėr fanatike qoftė kjo krishtene, muslimane a "ispatė" e Jehovės.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    qka je ka flet ore ?

Disa postime tua me veshtirsi i deshifroj, nga vjen ky dialekt ?
    degjo ore

lexoje pak se cfar thot albturisti bashkbesimtari jot musliman, edhe athere na trego se sa kombtare eshte feja msulimane

kupto tani?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

pėr k'si sene kurrė s'ja ka ni shqiptarėve, po tash u bonėt krejt fetar, be ju hongtė qeni kryt e hipokritave qa mi kini
    tjetra, ma mir me e marr t'ni feje tjetėr, se me bo inbreeding n'malsi, a bjen fjala mi marr ni magjup t'shkretinės

edhe qe besa une kisha bo zhurmė qė me pasė sa ma shumė martesa ndėrfetare te shqypet, se i sheh fmiu dy an't e kapakut - edhe del fmi n'rregull tona (=

4.In Islam, nationalism is Haram(forbidden). Allah says in 3:103 do not divide yourselves, make peace'(and unite) under one flag; Laillaha illalah Muhammadara rasoolalah.
    Arpos, keto vargje te jane dedikuar ty. Vazhdo me islamin e vllazerohu me turkun. Ti ne kete rast del idiot i dashur mik. Turku te ndau, turku te shiti tek greket e sllavet, ti vazhdo bej vllazeri me ta e piji gjakun.
    Ti pret deget e nje peme te thare me mendimin se shkaktare te tharjes se pemes jane deget dhe harron qe pema thahet nga rrenja.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    jam kurioz te di si do ndiheshe ky arpos po te vdiste nje shqiptar thjesht se ishte i krishter?
    nje kafir me pak?
    Nuk e kuptova fare kete mesazh. Sa per dijeni muslimanet jane me te afruar me te dashur ,se te krishteret.Te krishteret pervec kokes se tyre nuk duan t'ja dine per te tjeret.Une vet jam muslimane ,por kemi dhene e kemi marre te te krishteret.Me indeferent njerez nuk gjen.Kur martohen ,s'duan t'ja dine ke lene mbrapa e jo me per te tjeret.
    Do na vij keq se iku nje njeri ne radhe te pare.Gjeja e fundit qe duhet bere te ndash dhe te vdekurit tani.Kush qahet me shume e kush me pak.Kur vdes nje njeri themi ''Vdiq filani dhe jo nje i krishtere apo musliman''.Te pakten ne Shqiperi keto dallime nuk duhet te ekzistojne.Eshte budallallek per mendimin tim.jetojme mes njeri-tjetrit dhe po ndajme hallet,gezimet ,hidherimet se bashku.Boll futet percarje mes Shqiptareve se s'ka lezet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Ndersa sa i perket femijeve te mij une do i edukoja dhe do i lutesha Zotit qe te me ndihmonte qe ti edukoja ne frymen islame, me ndjenja te mirfillta fetare dhe kombetare, qoft vajz apo djale
    Mos tek femijet fryme fetare..Jemi ne shekullin e 21, iku koha e idiotizmave te krijuara nga vet njeriu.
    Jepu edukaten qe te respektojne ty si prind njehere pastaj vijne te gjitha te tjerat nga pas .
    Fete jane ato qe po shkaterrojne dhe percajne boten sot .

Sa per temen .
    PUPUPUPU BESIMTAR KISHASH ,XHAMIRASH E KU DI UNE C'FAR JANE .
    Larg.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Mos tek femijet fryme fetare..Jemi ne shekullin e 21, iku koha e idiotizmave te krijuara nga vet njeriu.
    Jepu edukaten qe te respektojne ty si prind njehere pastaj vijne te gjitha te tjerat nga pas .
    Fete jane ato qe po shkaterrojne dhe percajne boten sot .

Sa per temen .
    PUPUPUPU BESIMTAR KISHASH ,XHAMIRASH E KU DI UNE C'FAR JANE .
    Larg.
    Ti jipsh edukat fetare femijes , ateher e ke mesu te respektoje prindin , te jet i sjellshem me tjeret , te mesoje ne shkoll , te jet faleminderues , te jet i paster ...
    Kjo tem eshte diskutuar , un e kam dhen mendimin tim.
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une jam musliman dhe jetoj me nje te krishtere qe se nderroj me me te miren muslimane
    e pata muslimane hmmmmmmmmmmmmmmmm
    uroj mos me keqkuptoni
    sbesoj se ka rendesi feja po njeriu
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  2. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  3. Tradita ilire tek shqiptarėt e Maqedonisė
    Nga alibaba nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Disa shkrime rreth budizmit
    Nga drini_nė_TR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-02-2005, 12:56
  5. Pagėzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •