Shqiptar në Shkup (viti 1913):
Burimi: http://nopcsa.albanianphotography.net/en/photos1.html
Shqiptar në Shkup (viti 1913):
Burimi: http://nopcsa.albanianphotography.net/en/photos1.html
Joshqiptar shqipfolës në Shkup (viti 1913):
Burimi: Po aty.
LJanina, po folet për sot, dhe jo për 1913.
Mirë bëtë që e hapët temën.![]()
Life's too short to remove USB safely.
Shume mire qe e hapet temen . Une personalishte kerkoje nga gjithe anetaret qe marrin pjese ne keto debate komunikim te sjellshem ,pa ofendime ,duke i mbrojtur vlerat tona qofshin ata muslimane , katolike, ortodokse,etj.etj . Te bisedojme s'i qe ju ka hije njerezve te civilizuare dhe te arsimuare.
Ata te cilet nuk kane argumente te mjaftueshme ,sejcili duhet te ju beje pyetje perinderve apo gjysheve te tyre , se S'A GJENERATA ATA MBAN MENDE ,PA NDERPRE, DHE PREJ CILIT FIS SHQIPETARE ATA KANE PREJARDHJEN ,PA MARRE PARASYSHE SE KU JETOJNE ATA NE TOKAT ETNIKE SHQIPETARE.
Nuk ekziston kjo dukuri te ne , nuk esht aspak e argumentuar kjo qe diskutohet , por diskutohet nga inatet qe keni ju persona te caktuar .
Shqiperi eshte edhe Cameria
ne shqiptar dhe shqiptar do te mbesim, jemi autokton po nese feja jone eshte ISLAME te nderuar nuk jemi arab, po jemi shqiptar qe i takojne fese islame...dhe nuk dij cka duhet tjeter ketu te debatohet, gjithcka eshte e qart.
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
Renea e di qe je atdhetar i madh po mos u mundo me justifiku arsyejen, ketu po behet fjale per pakice jo per shumice...shikoje videon me siper e hajt ku mos me plas?...perveq qe bejne propagande favor maxhupve te arabise (jihad, al-qaida etj) por edhe i shajne ata (Amerikanet) qe iu sollen juve lirine.
Kjo teme veq cka ndihmon me u vetedisu disa te rinjte shqiptar se ata te vjetrit e pat puna e tyre...une ende nuk po besoj qe ka tipa te tille.
Keto qe ke sjell jan lutje personale te ndonje arabi, nuk ka aspak lidhje me islamin, keto lutje kunder amerikes , e ne krah te se keqes nuk i ke askund ne kuran, pra jan lutje personale, ske pse i komenton me shume.. Kur eshte shkruar Kurani nuk kan qene as Amerika e as BinLadeni, nuk kan lidhje me ismal, pra sic e thash edhe me heret lutje personale..
Ndryshuar për herë të fundit nga km92 : 11-08-2008 më 04:49
Ka dal naj sy tjeter n'hava ka kumanova? Se me kto gjona merreni ju.
Krijoni Kontakt