Close
Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 293
    $ Qeveri Më Vete $
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    62
    davidus pershendetje ne radhe te pare dhe respekte per te gjithe shqipetaret anemban botes sa per ate qe the une thjesht mendimin tim kam thene
    me kaq sa kam njohur vajzat kosovare nje ka qene ajo qe kam biseduar shume shume nga gjera me te ndryshme mbi jeten e saj timen familien etj etj
    mbase do te kem gabim por secili ka deshiren e tij qe te shoprehet

davidus mbase bej gabim por me mir ia lem kohes ajo do te tregoje mbase me bie shansi qe te takoj nje kosovare live(shpresoj ta bej mikesh[shoqe])

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Gocat kosovare jane shume te mira, vetem se burrat i mbajne te fshehura ne shumice e rasteve. Ata qe kane pasur fatin t'i njohin s'kane ngelur te zhgenjyer.

Po prape, shume liri gocat kosovare s'kane. Prandaj, ju meshkujt, leruni pak me shume hapesire qe te marrin fryme.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e caesarium
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    diku ne shqiperi
    Postime
    5
    yyyyyyyyyyyyyy sa qef tema qenka akoma e hapur dhe qenka bere akoma me interesante.plot nje vit qe kam shkruar dicka.edhe njehere do ta them: qikat e kosoves jane krejt te bukura po me te bukura ato te Prishtines.
    kuku bre none shka u bo kshu me ty erioni_el.djali qenka kall pej nje prishtinalie.eh mer cun.Slimo shyqyr mer pra qe te paska dale gjumi po Pejanet ncncncncncnc sikur sma mbushin shume syrin.ndoshta mbas Gjakovareve ehhhhhhhhhhh ndoshta. e sa per fshehtesine keq me vjen po jane pak te mshefeta ama per ne te Shqiperise vdesin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5
    o PLAKO NUK E KE FAJIN TI PO E KAN ATO TIPAT QE BEHEN XHELOZ KUR E DASHURA APO E FEJUARA E TYRE FLASIN ME TE TJERE NE MSN.MUND TE THASH ME PLOT GOJE QE JANE RROTA ******.TI TOMO E KE DHE VETE FAJIN KE LON ALAMET FEMRE ME TE IK PREJ DUARSH TE PAKTEN TE KISHE SHKUAR ME E TAKU SE NDOSHTA MUND TE KISHE NDODHUR NDONJE GJE.GJITHSESI TI I DI ME MIRE KETO PUNE.ME SHUME SHKRUAJTA PER TE TE THENE SE MOS E VRIT SHUME MENDJEN SE NE QOFTESE KA DALE NDONJI I HUM KA QENE AJO.

T.N.T
    Anëtarësuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Citim Postuar më parë nga Arjeta
    Jam kurreshtare ta di se cka mendoni se cili qytet i Kosoves i ka vajzat me te bukura!!
    Ju pyes juve qe keni pas rastin te shkoni ne Kosove dhe Kosovaret normal.....

Cilat jan vajzat me te bukura ne kosove dhe pse mendoni qe jan me te bukurat....per qka i vlersoni ato me shum!!

-Prishtinaset,Pejonet,Mitrovicaliket,Gjilanaset,Pri zrenaset, Gjakovaret,Ferizajliket,Shtimjanet,Llapjanet,Fushk osovaliket e shum e shum tjera.......!!

te
    fala
    arjeta
    Ksovaret hmmmmmmmmmmm sa pyetje me vend kjo

Kosovaret mua me duken si femra burrerore

Kur te njohim ndonje Kosovare do te te lajmerojme dhe te japim hollesira te me tejshme .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    kam njohur shume kosovare dha asnjera nuk ishte njesoj si tjetra kam njohur shume te bukura shume simpatike por nga karakteri pertoke gjithashtu kam njohur kosovare me pak simpatike dhe me pak te bukura se disa te tjera po me nje karakter fanta shume stik dhe te njejten gje kam ven re dhe te vajzat shqiptare
    por ato qe me kan terhequr me shume vajzat e gilanit dhe shkodranet
    kurre mos thuaj kurre

Perjashtuar nga Mod. Maska e bALLakumELbAsAnI
    Anëtarësuar
    04-11-2005
    Vendndodhja
    N'tok E bUrr i dHeuT ...pSe kU dO tI?
    Postime
    7

Cfare mendoj un per gocat e kosoves

Ua sa tem interesanteeee

Gocat <Vajzat > e Kosoves

mendimi im :

cdo qytet i kosoves ka femra te bukura .... varet dhe nga fisi personaliteti

Un ( flas per veten time ) I KAM SHUM QEF jan Goca shum te mira per shoqeri per gallat jan njishe fare ste keqkuptojn asnje llaf ( te gjuhes shqipe)

( bajn hajgare ) kshu i thon kosovarce tkallin krejt vallaj

te bukra te mira ( per aq sa kam njoft )

detaje te tjera sorryy kaq kam munsin te jap

JAN SHUM TE MIRA dhe jan shum te PAMSHME --- kam nje shoqen time na kosova e duaa shummmmmmmmmm dhe e kam si motren timeeeeee love her to death

ehhhhhhhhhhh gallatat E MIA dhe te SAJ nuk kan FUND

ps . Cuna / Goca do lini ko/qen e namit sikur ti shani femrat e KOSOVES sepse ska FEMER pa djallzi dhe FEMER pa ber pa ndonje BUDALLALLIK

Rensi ka rrespekti dhe mirkuptimi ne muhabet etj etj...... CDo Femer ka personalitet te Ndryshem ( per shkaqe te ndryshme si .. halle prblm etj etj )

Kshu eshte kriju botaaaaaaaaaa ( SKA NJERI PA TE META )

RRESPEKTET e mia goca

Pershendetje nga Mua dhe muah* se jeni shum te mira KEEP IT UP

( mos ma merrni puthjen per ters ju cunat :P )

Endrrimtari Maska e MiX^Pleasure
    Anëtarësuar
    22-11-2005
    Vendndodhja
    Ne parajse
    Postime
    11
    Une kam qene ne ulqin ket vere dhe kam njohur shuma vajza nga kosova
    T them te drejtan jane jane te mira por kane pak bote
    Kenaqesia midis dy botevE

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga erioni_el
    hmm sa per vajzat kosovare kam nje mendim disi me te gjate se keto te tjeret
    jo se une ndoshta ndihem me i vecante se te tjeret por me mire ja po e tregoj si histori qe e kam perjetuar vet
    ne fillimet e mia me boten virtuale hyja ne chat si gjithe te tjeret si te gjithe dhe una kisha deshiren qe te njihesha me persona te rij (ferma) pata nje njohje me nje vajz e cila ishte nga prishtina emrin (ardita) u njohem ne chat me shume komplimenta me njeri tjetrin dhe shkembyem adresat tona (msn ) pas nje kohe relativisht te shkurter e pashe online dhe fillova te bisedoja pas nja 3 a 4 bisedash ne msn me hapi kameran pahhhhhhhhhh cfare te shikoje nje femer shume shume e mire simpatke nuk kam fjale se si ta pershkruaj me filloi te me tregoi per familien e saj me se merret shoqerine qe shkonte dhe gjithcka mi tregoi me tregoi edhe per nje djal nga peja qe e kishte te dashur ehh pasi u miqesuam mire me dha nr e telefonit filluam te kontaktojme edhe ne tel (dua te theksoj nje gje qe une e konsideroja thjesht si mike e jo si te dashur) nuk e di filloja ta shikoja me pak online mendoja si do te ket punet a mos ndoshta dot te kem qene une shkaktari qe ajo te me kete bere block edhe e pashe pash nje kohe 3 mujore qe nuk flisja e pash online e pyeta se si je me x(dmth te dashurin pasi edhe me te kontaktoja ) mire me tha ka nje te re jam martuar epo shume mire ehhhh qe ti bie shkurt qysh pas asaj dite nuk e kam pare me online doja te dija prej jush mos ndoshta pas nje miqesie qe zgjati gati 2 vjet bised (ne msn live nuk patem mundesi qe te takoheshim ) duhet te reagonte ne ate menyre Ardita qe te me bente block pa me thene as edhe nje shkak te vetem ? nuk e di mbase kam qene une ai i cili kam ber dicka te pahijshme ose do te kem thene nje gje per te cilen ajo do te jet penduar apo mos ndoshta i fejuari i saj i ka thene qe nuk dua me qe te kontaktosh me Tomin

ehhhhh nejse jeta i ka keto mu ka mbushur mendja per keto gjera

ai qe deshiron me mbajt miqesi dera eshte e hapur ai qe nuk ka deshire eshte i lire te iki por ama ti thuash qe ore tku tku eshte muhabeti qysh sot e tutje ben mire qe te mos kontaktojm mendoj se do te ishte me e sinqert

nejse une po ju tregoj nje foton e saj dhe te shikoni se si jane vajzat nga prishtina

tani sa per mendimin tim se si jane vajzat nga kosova po them me mire nga prishtina : jane shume te mira deri diku ne shoqeri jane shume te sjellshme por kur vjen puna per ndarje jan kot jo se dua te ofendoj ndokend por them nga eksperienca ime
    Or cun
    je ne metro ti ore.
    Kjo historia jote eshte si prrallat arabe njemije e nje net.
    Habitem se si thu vajzat kosovare ne ndarje nuk jane te mira kur ti nuk e paske pasur as te dashur por as shoqe tamam jo.

ps...I mallkuar qofte chati qe e lujti mendsh njerezine
    Turp Turp
    Ne vend qe te punojne a te gjejne ndonje icke ne realitet rrine e merren me chatin.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

$ Qeveri Më Vete $
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    62

Talking floriri

floriri ne radhe te pare te pershendes, une thjesht tregova nje histori qe me ka ndodhur mua personalisht dhe nqs se e lexon mire se cfare kam shkruajtur e kam percaktuar shum qart qe e (konsideroja thjesht si shoqe asgje me shume) sa per ate ndarje ajo ka zgjedhur vet une skam se si te veproj thjesht e repsketoj si mike dhe i them te flm per aq sa kam folur me te

per mua me te mira jane prishtinalijet se kam njohur edhe nga peja por sme ka pelqyer

hajt kalofshit mire na thoni ndonje gje inetersante qe te merremi me pune

Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •