Shqiptare
Vllehe
Rome
Egjiptiane
Greke
Sllave
Italiane
Gjermane
Turke
Arabe
Franceze
Daneze
Angleze
Skoceze
Irlandeze
Skandinave
Austriake
Hungareze
Ruse
Tjeter
Langaraqet jemi ne qe morem rruget e kurbetit dhe shajme ata qe na mirepriten!
Si kerkoj njeriut Franca te vinte ne token e saj?!As ty,as mua,as askujt....
Si more i hidhni poshte kur jetoni jashte...Une thashe nenshtetesine qe kam dhe thashe jam shqiptare me gjak dhe me zemer!
Po edhe Francen nuk e hedh poshte!
Sa per zezaket qe po zbarkojne ju lumte,cfare ke ti ose une me teper se ata?
Pervec ngjyres se lekures.....Jane njerez more jeni ne vete?!
Ata te pakten nuk shesin grate dhe motrat e tyre ose vajza te rrembyera per ti nxjerre ne trotuaret e Frances...
Te pakten ata nuk kane bere ato krime qe disa shqiptare i kane bere bere ketu dhe na kane felliqur kombin!
Lerini more zezaket se sjemi me te mire ne!
"Carpe Diem"
Une nje kombesi kam ,dhe ajo eshte shqiptare ashtu sic e kan pasur edhe te
paret e mi
Pse duhet te me pelqej tjeter ,edhe pse neneshtetesine e kam nderruar prape kombesija ste humbet asnjehere
Nice kur te thone hej ,ju bjutifull ellbenian girl...
Mos e keni perturp se jeni shqiptar kudo qe jeni se nuk jane kombesite e jevgjeve me te mira o pipell ....
Diana, nuk do replikoj gjate, se i bie te shkruaj sa nje faqe gazete, dhe dalim jasht teme krejt. Vetem shkurt:
E para mos na krahaso me zezaket. Jemi cjemi ne, te pakten rracen nuk e kemi as te zeshket as te zeze e as gri, po te bardhe.
E dyta, pyll pa derra ska, cdo komb, cdo shoqeri ka njerez qe bejne pislliqe e gjera te pahijshme.
E treta, prandaj eshte Franca shtet langaraq-don kishotist, se i duket vetja Amerike. Francezet jane aq te paafte seksualisht sa kane marre gjith Afriken per t'i mbajtur ne kembe ekonomine, se vete e kane bezdi te modhe te bejne femije. Mos te habiten andej nga 2050 kur te behen "republique africane française". Nuk kam gje me zezaket, po nje komb duhet te kete pak dinjitet per veten.
Nejse Diana, un skam asgje me ty. Thjesht kam disa opinione per Francen, qe rasti deshi qe t'i hidhja ne kete teme. Edhe njeher skam asgje me ty, bej zgjedhjet e tuaja. Lere pastaj qe francezet i duan shume bjondetlol.
Life's too short to remove USB safely.
DEKLARATA E PERGJITHSHME MBI TE DREJTAT E NJERIUT.
Kam cituar vetem nenin 2.
Neni 2.
Secili gëzon të gjitha të drejtat dhe liritë e parashtruara në këtë Deklaratë pa kurrfarë kufizimesh përsa i përket racës, ngjyrës, gjinisë, gjuhës, besimit fetar, mendimit politik ose tjetër, origjinës KOMBETARE a shoqërore, pasurisë, lindjes ose tjetër.
Asnjë dallim nuk do të bëhet në bazë të statusit politik, juridik ose ndërkombëtar të shtetit ose vendit të cilit i përket çdo njeri, qoftë kur shteti ose vendi është i pavarur, qoftë nën kujdestari, qoftë jo vetëqeverisës ose që gjindet në çfarëdo kushtesh të tjera të kufizimit të sovranitetit.
.................................................. ......................................
Cila mund te jeta arsya ose arsyet per ata qe mendojne te deklarojne nje kombesis tjete?????
Ndryshuar për herë të fundit nga oliver55 : 21-01-2008 më 10:10
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
Si e lam tashi, fitoren do e japim me pike apo do presim knockdown-in?
Ska lezet kshu, kapeni kot na si koti.
Life's too short to remove USB safely.
Une nuk zgjedh kombesi tjeter vec Shqiptarizmit....
jom rrit ashtu me buk kollomoqi por ama, kom gjak te paster.
Vetem nje minoren qe gjykon njerezit sipas pamjes se fytyres si kriminele mund te jete minoren i rritur. Vetem nje minoren i tille mund te deklaroje se nje sondazh si ky qenka loje.
Vetem nje minoren mund te deklaroje: "Patriotizmi tregohet ne jeten reale dhe jo ne sondazhe qe nuk jane gare per patriotizem." Kur dihet fare mire se ai qe nuk eshte ne gjendje ta shpreh patriotizmin e tij as edhe ne nje forum shakaxhinjesh si ky, ne jeten reale do te jete plotesisht i deshtuar. Kjo do te ishte nje shaka edhe me e mire.
po ti ça pate, mban inat se te shava lulezim bashen?
e ke gje kushuri, po qe se po na thuaj ta dime e te mos e zgjasim, se je ti qe po sillesh si kalama.
Nuk eshte se ofendohem une , perkundrazi me behet qefi qe nje njeri si ti po me sulmon.
Sondazhin e hapa une, prandaj mund te them me siguri qe qellimi i tij nuk ishte te benim gare kush e do me shume atdheun.
Krijoni Kontakt