Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Shume e ralle kjo.
    Ndodh mirepo ne keto raste o kemi ikje nga realiteti ne te cilen jetojne nga cifti,o largohen nga shteti...se keshtu nuk i lejne dot familjaret t`i gezohen marteses.
    Nuk kam nje mendim konkret per kete,por e di qe ka ndodhe ne disa raste dhe fundi ka qene pak sa i keq.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    Motra dhe Vellezer;
    Ne SHQIPTARET kemi nje histori me zakon dhe tradite te lashte .
    Kjo histori dhe keto zakone kane bere ate qe te quhemi akoma SHQIPTAR
    Mendoj se ata Shqipetar qe martohen me te huaj nuke jane te lumtur kurre.
    Mos e prishni gjakun e Arberit vellezer dhe motra.
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285
    Citim Postuar mė parė nga EDIVLORA
    Motra dhe Vellezer;
    Ne SHQIPTARET kemi nje histori me zakon dhe tradite te lashte .
    Kjo histori dhe keto zakone kane bere ate qe te quhemi akoma SHQIPTAR
    Mendoj se ata Shqipetar qe martohen me te huaj nuke jane te lumtur kurre.
    Mos e prishni gjakun e Arberit vellezer dhe motra.
    Te jesh shume i sigurt Edi qe nje gje e tille nuk do te ndodh kurre .....ne kete teme behet fjale per raste te vecanta dhe shume te rralla.....

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk do te isha habitur fare nese neser degjoj se shqiptaret ne Shqiperi kerkojne t`i bashkohen Greqise si province dhe ta flakin kulturen e gjuhen e vet dhe masovikisht te martohen me grek dhe te greqizohen. Ah moj e mjera Shqiperi qe ta kane qit kryet ne hi.

A e keni pare mbylljen e lojrave olimpike dhe cka do te thote shteti, kultura dhe kombi dhe si ajo promovohet dhe mbrohet.Une mendoj se Kosova patjeter duhet te bashkohet me Shqiperine me qellim qe te mbrohet integriteti teritorial shqiptar dhe kombi nga kosmopolitizmi i nje pjese te madhe te popullit dhe rinise ne Shqiperi.Perndryshe Shqiperia do te shkrihet permbrenda nga ato qe me shume e duan te huajen sesa vehten.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    pershendetje!ne fakt tema eshte interesante dhe e qelluar dhe per ta analizuar duhet shume kohe dhe hapesire.Shkupit i sugjeroj te lexoje librin me te ri te kadarese poshterimi ne ballkan.Ndersa nese bashkimi ndodh per arsye qe kosovaret te mesojne shqiptaret te ruajne gjakun vaj halli per neve.raste konkrete qe permend ka plot zoteri por shqiptaret e shqiperise jane me patriot se shume nga ne kuptohet ne pergjithesi.Po raste sa te duash kosovare me zezake te kforit qe skan as buk te hajne prandaj shkojne atje .Une njof dy femra nga kercova ketu ne usa nga kercova qe kane marre njera grek dhe tjetra meksikan.Prandaj harroje kete teme.mos me permend nje femer nga pogradeci zoteri se fundja neve dhe na udheheqin shqiptare ne kosove qe kane gra serbe por keta jane raste te rralla.tung!
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Degjenerime tek nje shoqeri dhe tek nje popull cdohere ka patur dhe cdohere do te kete.Kjo eshte proces,dhe askush nuk mund ta ndal pervec se populli vet.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285

Question nuk e ndal as populli as .....

Pajtohem plotesisht me mikin per mendimin e dhene ,edhe ai ju dha nje shembull por une po te jap nje me tjeter....cka po ndodh me ne ne zvicer e gjetiu,a nuk jane keto te njejta gjera qe na ndodhin ne pergjithesi,po asimilohet nje pjese e popullit dhe askush nuk e ven ate uje ne zjarr.E kam fjalen per gjeneraten qe po rriten gjetiu qe nuk duan te ndegjojne per atheun fare .Si syte e presin diten kur te kthehen nga pushimi i imponuar nga prinderit.Ndarjet e shpeshta te cifteve per arsye se prindi i ka fejuar me zort,jo vetem kjo por se kane te dashur zvicerian apo italian etj.Bashkatdhetaret tane i dijne mire keto gjera.Keto pune keshtu e kane si ajo e thena delja ku ha ,aty e le edhe leshin......
    citim i StromAngel"Degjenerime tek nje shoqeri dhe tek nje popull cdohere ka patur dhe cdohere do te kete.Kjo eshte proces,dhe askush nuk mund ta ndal pervec se populli vet. "
    me vjen keq por disa gjera nuk mund te kontrollohen ,edhe pse mendoj qe je cun i mencur per mendimin them se e ke pak sa per sy e faqe.........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TOMY_X : 01-09-2004 mė 00:10 Arsyeja: plotesim

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Sdi cka ka te keqe pse Martohen?

Edhe un jam Sikur davius me mire me Shqiptar te maqedonis apo ndoj Maqedon se sa me Italin e greket. qe i keni Armiqt me te mdhaj..

Kaq.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga miki_al2001
    pershendetje!ne fakt tema eshte interesante dhe e qelluar dhe per ta analizuar duhet shume kohe dhe hapesire.Shkupit i sugjeroj te lexoje librin me te ri te kadarese poshterimi ne ballkan.Ndersa nese bashkimi ndodh per arsye qe kosovaret te mesojne shqiptaret te ruajne gjakun vaj halli per neve.raste konkrete qe permend ka plot zoteri por shqiptaret e shqiperise jane me patriot se shume nga ne kuptohet ne pergjithesi.Po raste sa te duash kosovare me zezake te kforit qe skan as buk te hajne prandaj shkojne atje .Une njof dy femra nga kercova ketu ne usa nga kercova qe kane marre njera grek dhe tjetra meksikan.Prandaj harroje kete teme.mos me permend nje femer nga pogradeci zoteri se fundja neve dhe na udheheqin shqiptare ne kosove qe kane gra serbe por keta jane raste te rralla.tung!
    E pranoj se ndoshta e teprova dhe gjeneralizova por ne fakt edhe ti edhe une e dime fare mire se si eshte puna.Nuk po flasim per raste por per paraqitje masive te nje fenomeni te ndrydhjes se identitetit kombetar dhe shteteror ne Shqiperi.Kjo i nderuar Miki me dhemb ne shpirt sepse Shqiperine e dua sa e dua edhe Shkupin apo Kosoven.Kosmopolizmi ne rrethana te varferise se skajshme dhe degjenerimit shoqeror sjell situata kur rrugeve te Tiranes shef tipa te veshur me fanulla me flamurin grek dhe thua valle a do e vesh nje grek nje fanulle me flamurin shqiptar. Nuk jam kunder Greqise atje shkoj per pushime por kjo nuk do te thote se duhet te identifikohem me grekun aq me shume kur ai per shqiptarin ka vetem nje metode "Fshisa".

Me dhemb Miki mu ne zemer. Une vec kam frike se neser kur te kthehesh nga SHBA per ta vizituar atdheun e vjeter te shohesh Greqine ne mes te Tiranes.

No pain, no gain Maska e ^ZeMra^
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Alaska, USA
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    a ka dicka te keqe ketu, pse martohen a?...
    si me u martuar me italian apo gjerman njejte eshte...ashtu edhe me sllavomaqedon te gjithe te huaj jane...
    Po pra, pikerisht se jane "te huaj" nuk duhet te lidhemi me to. Une personalisht jame kunder martesave te tilla, qofte me Amerikan, Gjerman, apo Maqedon. Askush nuk mund te te kuptoje dhe te dashuroje me shume se nje Shqipetar.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Plavė e Guci
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  3. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •