Close
Faqja 478 prej 1135 FillimFillim ... 378428468476477478479480488528578978 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,771 deri 4,780 prej 11341
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Me ket llogjike nuk ecet pse ska luftu ky pse ska luftu ai.Pse skane luftu kosovaret me greket psh.ecen keshtu mer?ortodokset kane luftu me greket,ndahen gjerat.
    Jo ore quni une ty te tham me kete se ik njeher ndergjegjesoji ka aspekti kombetar veten dhe te komunitetit qe i takon dhe pastaj hajde shitu kombetar ketu kete e kam une dhe ta them sinqerisht . Po ta them nje gje private pasi me shtyre familja ime dhe une personalisht ne 3 luftrat e fundit nuk ka mungu kontributi dhe nuk kemi shikuar vetem ne nje vend por memedhe thirren gjithe trojet shqiptare dhe mos beni ndarje te tilla vetem per by....n time se kjo nuk bene . Me te vertet aty duhet nje ndergjegjesim kombetar sepse kete e kane hanger edhe Qameri kur ortodokset luftonin krah per krah me greket kunder muslimaneve shqipetar per ti hequr muslimanet shqipetar andaj vetem doja ta dije nga ju a ka ndryshuar najhere ne histori kjo gje tek ju . Muslimanet dhe katoliket kane dhene ne aspektin kombetar . Vetem kete desha ta dije sa eshte ndergjegjesimi kombetar tek ju . E kam seriozisht dhe pres nga ju nje qasje serioze
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    O JUlius muti pasha Allahun ty ta kisha hjek pak ate koke muti qe e ki qe shan ti o pis

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Jo ore quni une ty te tham me kete se ik njeher ndergjegjesoji ka aspekti kombetar veten dhe te komunitetit qe i takon dhe pastaj hajde shitu kombetar ketu kete e kam une dhe ta them sinqerisht . Po ta them nje gje private pasi me shtyre familja ime dhe une personalisht ne 3 luftrat e fundit nuk ka mungu kontributi dhe nuk kemi shikuar vetem ne nje vend por memedhe thirren gjithe trojet shqiptare dhe mos beni ndarje te tilla vetem per by....n time se kjo nuk bene
    Kush e beri ndarjen une apo ti?A the ti pse ortodokset skan luftu me sllav?

Me te vertet aty duhet nje ndergjegjesim kombetar sepse kete e kane hanger edhe Qameri kur ortodokset luftonin krah per krah me greket kunder muslimaneve shqipetar per ti hequr muslimanet shqipetar andaj vetem doja ta dije nga ju a ka ndryshuar najhere ne histori kjo gje tek ju .
    Nuk njo historine e Haxhi Qamilit qe uli flamurin shqiptar e ngriti ate turk.kur shkoi ai ne korce kerkoi bashkepunim me greket per ta marr qytetin dhe ja la grekve pastaj.Mos me flit mu me perralla turqie.Myslimanet u perzune per Turqi se u qujten turq per shkak te fese arabe.

Muslimanet dhe katoliket kane dhene ne aspektin kombetar . Vetem kete desha ta dije sa eshte ndergjegjesimi kombetar tek ju . E kam seriozisht dhe pres nga ju nje qasje serioze
    Po katoliket jane te medhenj.Sfalem greqisht apo arabisht une.Kush ta beri arsimin ne Shqiperi mos e bene gje hoxhet?Kush luftonte neper arenat politike dhe diplomatike mos luftonin arabet?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 08-09-2008 mė 22:57

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Ne fillim bisedoni s'i burra , kurse ne mbarim ,perfundoni s'i femije.

Kujt t'i besohet ???

Rrofte Amerika , se per ndryshe te gjitheve do te ju kishin gelltitur s'i greket s'i sllavet s'i arabet ,s'i turqit etj.etj.

Lufterat mbaruane dhe nuk ka nevoje te vdiset per atedheun, dhe religjionet , pore hapeni syte dhe behuni konkurente te mirefillte ne tavolinen boterore. S'ikur te mbetemi bare e dikujt tjeter ekonomike ,sociale ,politike , ushtarake , me siguri se shqipetaret duhet te pregaditen qe te pranojne edhe shume religjione, kultura tradita te huaja .

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    O JUlius muti pasha Allahun ty ta kisha hjek pak ate koke muti qe e ki qe shan ti o pis
    E pe Stambollin ti mer qe po flet keshtu tani shife dhe ket tek arabizem i skeduar

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin

Auloni2008 !! Zoteri i nderuare realitetit nuk i prehet koka . Ne kete teme a'skushi nuk eshte kunder besimtareve te cilit do religjion te jene , pore behet fjale per disa lisenca arabe ,qe disa shqipefoles mundohen t'i shesin ne evrope.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pash zotin shka ini ka folni?

pska shku UCK ne shqipri e te konkan tut kret shqitaret e shqipnis qe i majten me buk e me arme, e prej barish i boan ushtar e lufteter?

a jeni ne men mor

mir historin e kalume doni me na e shtremu po ne ket te tasmen po doni me na e pjerdh

po shka dini per UCK ju more, po ku e pat UCK ju neper kampe refugjatesh

of medet per mu
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Kush e beri ndarjen une apo ti?A the ti pse ortodokset skan luftu me sllav?

Po fakt eshte se ne nuk kemi bere ndarje asnjeher fjala qe per katoliket dhe muslimanet .

Nuk njo historine e Haxhi Qamilit qe uli flamurin shqiptar e ngriti ate turk.kur shkoi ai ne korce kerkoi bashkepunim me greket per ta marr qytetin dhe ja la grekve pastaj.Mos me flit mu me perralla turqie.Myslimanet u perzune per Turqi se u qujten turq per shkak te fese arabe.
    A paska qene nje haxhi qamil a e tash shtini ni thes tane . Kjo eshte si te them eshte nje bollano dhe tane ortodokset jane bollano .
    Fjala ke per Qameri , dhe me te vertet duhet nje ndergjegjesim kombetar ne Shqiperi mos ma merr per inat kete se s ta them per inat .

Po katoliket jane te medhenj.Sfalem greqisht apo arabisht une.Kush ta beri arsimin ne Shqiperi mos e bene gje hoxhet?Kush luftonte neper arenat politike dhe diplomatike mos luftonin arabet?

Citim Postuar mė parė nga TeovaMas Lexo Postimin

Ne fillim bisedoni s'i burra , kurse ne mbarim ,perfundoni s'i femije.

Kujt t'i besohet ???

Rrofte Amerika , se per ndryshe te gjitheve do te ju kishin gelltitur s'i greket s'i sllavet s'i arabet ,s'i turqit etj.etj.

Lufterat mbaruane dhe nuk ka nevoje te vdiset per atedheun, dhe religjionet , pore hapeni syte dhe behuni konkurente te mirefillte ne tavolinen boterore. S'ikur te mbetemi bare e dikujt tjeter ekonomike ,sociale ,politike , ushtarake , me siguri se shqipetaret duhet te pregaditen qe te pranojne edhe shume religjione, kultura tradita te huaja .
    O Tetovali keta tuten per sen ajt more burr se na gjithmon kena dite me majt edhe me ane te fese indentitetin kombetar e keta ja fusin kot .
    Jo nuk kane mbaruar ende sepse kurr nuk kane mbaruar , s duam te flejm ne kur armiqet tane tere naten mendojn si te na pushtojn .
    Edhe lufta ne aspektin ekonomik dhe diplomatik kuptohet qe duhet por keta mirren me gjera te vogla dhe fyejn gjithe diten kurse ato te medhajat i harrojn . I ciles do fe qoft le te puno per zhvillimin e shtetit te tij . Nese ja doni te miren shqipetarve largohuni nga fyrjet e njeri tjetrit dhe beni dialog se si ta rrisim zhvillimin ekonomik, ushtarak te vendeve tona .
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Jo rastesisht ju thash kallne ne Qameri se vetem ateher do e shohesh fetyren evertet te ketyre pseudokombetarve kur te vin dhe ti shajn luftetaret e lirise ne Qameri .

P.s nuk i njeh keta po me dhimbsesh sepse po hyn me ni valle me ta e spo e din me kane ke hy ne valle mirepo te uroj qaste te bukura me ta por fatekeqesisht do zgjenjehesh .
    un kam vallen time e e terhjeki e e kercej vete

un te kerkova emrat e muslimanve qe paska vra skenderbeu meqe the si i dishe e ke lexu.

se ku jan kon kto musliman ne shqipri ne vitin 1443 vec ti eldonel e di se tjeter kush jo

ju hidhni balte mbi pjesen ma te lavdishem te historis shqiptare e vetmja lufte qe kina ba fillakat vetem e te bashku e i bam ball per 26 vjet perandoris ma te forte qe kishte pa bota deri me at koh
    dy sulltane Murati dhe Mehmeti e rrethum krujen dhe erdhen vete personalisht po u kthyn me bisht ner shal mrapsht per ne Azi

vetem shqiptaret e bajn ket pun, kret ballkani po munohet me na e vjedh at cop histori e na ne ven qe ta mbrojm e ta shtrengojm fort i bim me shkelm
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    A paska qene nje haxhi qamil a e tash shtini ni thes tane . Kjo eshte si te them eshte nje bollano dhe tane ortodokset jane bollano .
    Fjala ke per Qameri , dhe me te vertet duhet nje ndergjegjesim kombetar ne Shqiperi mos ma merr per inat kete se s ta them per inat .
    Jo mer lal ta tha njeri ate?Spo ta fut njeri Isa Boletinin me nje thes me Haxhi Qamilin.Ti me thu mu per ndergjegjsim per Camerine.Pse ca kujto ti se sme qan zemra mu me iu rikthu Cameria Shqiperise?Ti vazhdon me permend mu ortodokset qe paskan luftu camt.E ndoshta po,mercenare k*rva a ku ta di une.Ka fis pa pis?Po te ishin te gjithe ashtu te kishte ardh Greqia deri ne Tirane.Ik e hidhi nje sy Korces se ke per tpa lapidare deshmoresh "cdo meter" te atyre qe kan ra ne lufte me k*rven greke
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 08-09-2008 mė 23:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •