Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14

Question Këngë për paqe

pershendetje @ all!

njerz po me duhet nje kenge per pace ne bote, ose nje kenge per anti-fashizm ose anti-racizm. ka pas nje vdekje ketu ne qytetin ku jetoj une ne austri, nje shqiptar ka vdek, e tash ka me ju be nje permendore e profesori im merret me teater e me ka pyet se a e njof naj kenge shqip per pace edhe ....(tjeret si i thash).
    Ni kenge jo popullore, se eshte zor ose gati edhe e pa mundshme per gjermant me e kendu, dmth. nese e dini nje si eshte pak e lehte, edhe shqip, edhe per pace ne BOTE (jo vetem ne kosove, etj.) etj. ateher te lutem dergoni ketu, se sa ma shpejt e dij emrin, sa do me heret munden ata me ja nis me e kendu.

FALEMINDERIT!

Durimi

A nuk po don askush me me ndihmu a? Njëri prej jush sigurisht e njeh një këngë si e ka kuptimin për paçe ne bote. Te lutem ndihmoni! Është shumë me randesi!!!!!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga moskos
    A nuk po don askush me me ndihmu a? Njëri prej jush sigurisht e njeh një këngë si e ka kuptimin për paçe ne bote. Te lutem ndihmoni! Është shumë me randesi!!!!!
    po ku ta gjeim se?se shen se i ka ardhur fundi botes, e ti kerkon paqe?!(moti e ka humbur udhen)!
    e mor moskos e mbaj mend ni fjale popullore moti ishte kjo,kur thojshim(lyp kos te magjupi)lol!

nqse kerkoni kenge tallava? besoi se gjen sa te duash nga kengetaret tan, se sa per paqe,nuk me besohet qe gjen jo!as qe kam ndegjuar akoma ndoi kengetar/e qe dual me ni keng pikerishte publike per t'kenduar PAQES!

....si t'them nuk duhet vetem per ti kenduar,por duhet per ta krijuar ne mesin e qdo njeri....keshtu mendoi une.

Ps..shpresoi se gjen ("paqen") nga drejtuesit e ketij Forumi,lol!
    mqse,paqja nuk lejon njorancen.

te uroi suksese n'tardhmen....

me respekt-Hajla
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 09-02-2007 më 20:40
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    JOHN LENNON - IMAGINE

CUDI SI NUK TE KA SHKUAR MENDJA PER KETE
    ESHTE KENGE SH E MIRE PER KETE QELLIM.
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    .................................
    RIPPR

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ill the world - michael jackson
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faleminderit shume, kisha shpresue se me jepni shembull nga kengetaret shqipetar, por siq duket vetem te "huaj".
    @ hajla: e di se "apokalypsa" eshte te dera, por nuk e kam kete kenge per mua, e kam per nje grup austrijak, qe dojne me e kendu per nje shqipetar, qe ka vdekur (nese nuk ke pas kohe me e lexu shkrimin tem te par).

Falemindert per ndihme, e nese ju bjen edhe ndojne kenge tjeter ne mend, ateher te lutem vetem shkruani.

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Do mar çiften do dal per gjah!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga qafezezi
    Do mar çiften do dal per gjah!
    Ti "qafezezi" , mos je gje ai i "Kinostudios" ?
    Megjithese s'ka mundesi, se do te te kishim pare ndonjehere tek Forumi i Kinemase, sidomos tek filmi i animuar.
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga moskos
    Faleminderit shume, kisha shpresue se me jepni shembull nga kengetaret shqipetar, por siq duket vetem te "huaj".
    @ hajla: e di se "apokalypsa" eshte te dera, por nuk e kam kete kenge per mua, e kam per nje grup austrijak, qe dojne me e kendu per nje shqipetar, qe ka vdekur (nese nuk ke pas kohe me e lexu shkrimin tem te par).

Falemindert per ndihme, e nese ju bjen edhe ndojne kenge tjeter ne mend, ateher te lutem vetem shkruani.

ok moskos faleminderit i nderuar,Pershendetje....megjithate me duhet te kerkoi falje sinqerishte,te them te verteten se kam qen komplet e tensionuar, pikerishte prej stafit drejtues te ketij Forumi qe din te shtron presion mbi autorin me vet pohimin e tyre diskriminues,e ndaj kujt?ndaj shqipetarit ne-shqipetar! si thon njeriu ne shpi te vet ben si don,ma ne fund te qet dhe perjashta ta (mbyll deren)lol!e shen se ku kemi ren vellau im tek injornca!e kjo ishte qe me ka shtyr te shprehem keshtu,ne disa momente njeriu nuk gjen forcen,ta korigjoi veten!(ndaj qka nuk e pret)!
    keshtu qe hasa ne ato momente ne ket tem te Paqes.dhe u shpreha,e pa kenaqur,me vete faktet....
    Se vertet me vjen keqe qe nuk po gjen vend kjo PAQE ne mesin ton,konkretishte tek ne shqipetaret.....

Ps..per t'pare realitetin ne duhet te krenohem me ni njeri si ty.E pse?
    se-pse kjo ka ni vlere shume te madhe dhe sikur i meson dhe te tjeret se si duhet tjete shqipetari-per-shqipetarin.....apo dhe per njeri-tjetrin....
    Paqen e krijon njeriu, dhe zoti e miraton ate......AMIN
    Sikur ne te benim kete para Zotit dhe para vetit gjithqka do ishte me reale.
    `````````````````````````````````````````````````` ````````
    ...Por une gjithsesi do ta krijoi nje keng nga shpirti im e qilter njerzore kete vetem para teje ketu,qe ke kerkuar nje kenge SHQIPE per PAQE per tia kushtuar ni shqipetarit iu preft shpirti ne PAQE AMIN
    lum si ai/o qe e shijon me kenaqesi kete Bot,dhe qe len ni veper te mire....)FLM
    * *
    KENG PER *PAQE*

O TI BOT BEHU E SHENJT
    RRUGEN E DREJT NDIQE ME VEMENDJE
    MOS BEJ LUFTRA PA HAMENDJE
    KRIJO PAQE DHE DASHURI
    PARA ZOTIT KRIJO MIRESI
    ZOTI I MADH TE KA KRIJUAR
    GJITHA T'MIRAT TI KA DHURUAR
    ME MBJELLE PAQE E MIRESI
    JO URREJTJE E IRONI
    O TI BOT SA E MADHE
    MOS E LERE POPULLIN ME HALLE
    PSE PO SHTIRE? BEHU REALE
    MOS U SHTRI ME DUAR TE ZEZA
    BEHU HUMANE SI NENE TEREZA
    MOS VRIS PAQEN NE SYT E THMIS
    MOS I LANI DETRAT ME GJAK
    MBJELLNI PAQE E JO MEKAT
    NJERI TJETRIT SHTRINI DOREN
    PAQE PAQE NE MBARE BOTEN.

KUSHTOI

HAJLA RUGOVASE
    E KOSOVES DARDANE
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 15-02-2007 më 23:47
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •