Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga Tulipani Zi
    Une e di qe keni fitu 22: 6 para diktatures, 8 gjate diktatures dhe 8 pas dikatures. Me korrigjo nqs jam i gabuar.
    Une llogaris 25 sepse fus ne hesap edhe:

- dy kampionate te kohes se Luftes (jane zhvilluar tre, dy i fitoi Tirana, nje Vllaznia),
    - kampionatin e vitit '67, (ku Tirana u denua ne ndeshjen me Partizanin se u dolen dy veta me karton te kuq! absurde) dhe kampionati i shkoi Dinamos. Nese Tirona do kishte fituar ate kampionat do ishte bere kampion i trefishte, pra ekip mjeshter sporti (e papranueshme per nje ekip "reaksionar").

Per te tre kampionatet ke informacion ketu:

http://www.sktirana.com/phpBB2/viewtopic.php?t=466
    Ignore List: Den Bossi

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Une llogaris 25 sepse fus ne hesap edhe:

- dy kampionate te kohes se Luftes (jane zhvilluar tre, dy i fitoi Tirana, nje Vllaznia),
    - kampionatin e vitit '67, (ku Tirana u denua ne ndeshjen me Partizanin se u dolen dy veta me karton te kuq! absurde) dhe kampionati i shkoi Dinamos. Nese Tirona do kishte fituar ate kampionat do ishte bere kampion i trefishte, pra ekip mjeshter sporti (e papranueshme per nje ekip "reaksionar").

Per te tre kampionatet ke informacion ketu:

http://www.sktirana.com/phpBB2/viewtopic.php?t=466
    Ato kampionatet e luftes jane me se te merituara po ai i 67-es jo. Nuk kthehet rrota e historise dot mbrapa. Pislliqe behen pa fund ne futboll si ne Shqiperi ashtu edhe jashte dhe do perfundojme masnej me 100 kampione ne 75 edicione futbolli se cdo ekip e ka nganje histori ku ja kane fut sa krahu.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Jam deri diku dakord me ty.

Te na rroje Kol Kushta pra!!! Se e kam pas njof edhe personalisht. Ciao!!!

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    O Zombie !!
    Këtu po diskutohej për Flamurtarin.
    Nëse ke pretendime për "17 Nëntorin", hap ndonjë temë për të.
    Mos harro se po të ishte Partizani i përkëdheluri i të gjithëve (parti, qeveri) nuk do ju linte njeri ju të "fitonit" 7:3.
    Sokol Kushta ishte një nga lojtarët që periudhën e shërbimit ushtarak e kreu tek Partizani, ashtu si ëndërronin gjithë sportistët e rretheve dhe pse jo edhe të 17 Nëntorit.
    Për ndeshjen e kthimit me Partizanin e Beogradit (e kam parë të filmuar ndeshjen) emocionet duhet të ishin tepër të mëdha...krahasuar me emocionet e mia dhe mijra emigrantëve shqiptarë në Greqi, kur kombëtarja jonë fitoi 2:0 (jo pasi grekët u bënë kampjonë europe).
    Gjithsesi kanë qenë lojtarë më me zemër sesa sot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Humdinger, ketu po diskutohej per Kol Kushten dhe per intervisten e tij. Kushta ka luajtur me Flamurtarin dhe Partizanin.

Une vura ne dukje ca "harresa" dhe mossaktesira ne fjalet e Kol Kushtes. Nuk eshte shume e komplikuar. Pastaj u fut Tulipani ne valle dhe duhet t'i pergjigjesha.

Haha, e bukura ishte se edhe pse Partizani ishte i perkedhelur, Tirana i beri 7 gola ate dite.

Antipatrea, Nafta i bonte probleme vetem Partizanit, se Tirona e zhdepte edhe ne shpi, edhe ne Stalingrad, .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Tirona fitoi dy kampionate ne FUNDVITET 80' mbasi Partizoni u denua 5 vjete me Benfiken. Po ti ku e pe qe lojtaret hudhen vickla se komentin nuk e dha fare ne televizor apo ishe ne Portugali.
    E mbaj mend shume mire se c'beri vaki: Perlati shkoi me i shit p. arbitrit duke kujtu se po fliste me Tef Prelen. Gjithe lojtaret e Partizanit u sollen shume keq. Partizani nuk u denua per 5 vjet po per 2. Dhe mire ju be se ashtu eshte kur sillesh me gjygjtarin sikur po lun n'fush t'aviacionit.

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Une vura ne dukje ca "harresa" dhe mossaktesira ne fjalet e Kol Kushtes. Nuk eshte shume e komplikuar. Pastaj u fut Tulipani ne valle dhe duhet t'i pergjigjesha.
    Dhe i korrigjove me me shume pasaktesira.

Persa i perket Benfikes e ke pare gje kroniken ne televizor se me sa mbaj mend une nuk ekziston ndonje kronike nga ajo ndeshje ne Shqiperi.

Natyrisht qe ju "be mire" Partizonit se nje rival me pak per Tironen ne rrugen drejt Evropes.

Nga ty Zombie nuk pres paanshmeri kur vje puna tek Partizoni se vete ke thene qe eshte me mire te shkrihet si ekip. Keshtu i hapet rruga Tirones per tu be ekipi nr. 1 ne Shqiperi. Per fatin tend te keq s'ka per te ndodh ndonjehere megjithese ti vazhdo shpreso se ajo dreqin e fundit vdes.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Rrofsh Xhuxho per artikullin. Sokoli e ka ngritur futbollin vlonjat dhe ate shqiptar ne piedestal me golat qe ka bere kunder barcelones e partizanit te beogradit. Ka qene lojtar i madh qe u ka dhene kenaqsi te madhe tifozave vlonjat(por dhe kosovareve ne vecanti ).
    Per ti referuar pak devijimeve te temes, NQS ka nje skuader qe mund te ngrej zerin per padrejtesine e atyre kohrave eshte flamurtari qe edhe pse rrinte barcelonen(1 fitore 2 barazime dhe 1 humbje) partizaninan e beogradit dhe shkelqente ne europe, ne shqiperi nuk arriti te fitonte kampionatin e pare deri ne 1990 kur fitoi demokracia. Tifozat e 17 nentorit mos te ankohen kot se kane fituar 3-4 kampionate kot ne 1982-1990.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Kaloress,

Si thu, do beje gje Gjermoni ne Botror?

Me ka pelqu ai komenti yt per Mehmet Scholin. Nje nga fantazistet e pafat gjermane sebashku me Sebastian Daisler.

Lidhur me kampionatet e 80-90,

Qe me renien e Petrit Dumes, ra dhe fuqia e Partizanit dhge nisi epoka e Dinamos.

Vitet 80 kane qene vitet me futbollin me konkurrues shqiptar. Kampionati u fitua nga 17 Nentori, Partizani, Dinamo, Vllaznia, dhe biles edhe nga Elbasani i Beges...lol. Gjithashtu edhe Flamurtari e mori nje kampionat ne fund. Po ashtu Kavaja, Durrsi, Berati dhe Naftetari kishin skuadra shume te mira, perfshi edhe Traktorin e Lushnjes me Lalen dhe Taullahun...lol

Pa harruar edhe Apollonine e Majacit dhe te Bites.

Pra kishte futboll, jo si tani, qe paret pare dhe stadiumi bosh.

Kemi shku 4-5 ore me tren ne Elbasan per me pa ndeshjet ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Nga ty Zombie nuk pres paanshmeri kur vje puna tek Partizoni se vete ke thene qe eshte me mire te shkrihet si ekip. Keshtu i hapet rruga Tirones per tu be ekipi nr. 1 ne Shqiperi. Per fatin tend te keq s'ka per te ndodh ndonjehere megjithese ti vazhdo shpreso se ajo dreqin e fundit vdes.

E mbaj mend, dhe te thashe edhe pse duhet te shkrihej: Per aresye te histories se pergjakur qe ka. U shkaterrua Vllaznia, Tirana, Besa dhe qytete te tjera qe te krijohej Partizani. Klube futbolli te krijuara nga urdhra te Partise Komuniste? Nje histori e tille eshte e turpshme. Si do ia shpjegoni kalamajve?

Pro Vercelli ne Itali ka fituar me shume tituj se Roma dhe Lazio bashke, po kush e njeh? Do vije nje dite kur edhe Partizani me Dinamon do jene si Pro Vercelli.

Tirona gjithmone ka qene ekipi nr.1 ne Shqiperi, :-D. Une thjesht po pres diten kur te behet derbi i Shqiperise Tirana - Prishtina. Dinamo dhe Partizani kane qene thjesht disa incidente fatkeqe te historise futbollistike te vendit tone.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët e Beogradit mes Serbisë dhe Kosovës
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 22-08-2010, 19:28
  2. Gjysma
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 18:34
  3. Numri i shqiptarëve në Beograd
    Nga Faik në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-01-2006, 06:47
  4. Si kan bashkëjetuar shqiptaret me serbët në Beograd?
    Nga Tirana në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2004, 05:37
  5. Rryma e trete, "nostalgjiket e titos"
    Nga ganoid në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-11-2002, 02:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •