Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316

Post Ankese per Lioness

Do doja te mos ndikohesha nga ndonje opinion qe do te mund te stimulonte ankesa per stafin nga ana ime. Me vjen keq, por keto kohet e fundit, kam vene re disa "fiksime" te Lioness te cilat kane qene teper absurde. Pervec shuarjes se postimeve te mia e te antareve te tjere (te cilet kane qene te pa paralajmeruar - sikunder behet ne cdo forum tjeter ku une jam anetar), Lioness ka mbyllur me nje mungese logjike dhe me nje epilog ofendues dy tema ne kete forum (per te cilat une jam ne dijeni: "Feja e Paqes" dhe "Tereza e Kalkutės, lapsi i Zotit"). Tek kjo e fundit, Lioness ka postuar edhe nje "epilog" teper absurd ku perdor edhe nje fjalor qe edhe "jevgjit" nuk e njohin. Do t'i lutesha operatoreve te tjere qe kane Lioness si subordinate te merrnin masa objektive. Ne te kundert, une do te preferoja te largohesha nga ky forum dhe do ta reklamoja nje lineance negative.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Borix : 19-04-2006 mė 07:51
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

ALBVIRTUALI Maska e The Dardha
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    439

Problemi qendron se, kur dikush mundohet te postoj nje mendim nuk duhet ta gjej ne radhe te pare nje teme te sapohapur, te mbyllur. E dyta moderatoret kan edhe ata mendimin e tyre por nuk mund te shprehen ne menyre te ketille nderkohe qe ata duhet te meren me mbarvajtjen e forumit dhe jo mbylljen e temave te tij pa arsye. Mendoj qe Lioness duhet te japi doreheqjen e parevokueshme ne menyre te pakontestueshme.

Per arsye:

1) Mbyllje te temes te sapohapur.
    2) Fshirje te postimeve pa njoftim.
    3) Perdorim i termave te patolerueshme.

Lioness te mos i marri gjerat personale. Forumi ne ide eshte oponence pikpamjesh, mendimesh ne kete menyre i hiqet e drejta e debatit por mos te degjeneroje ne drejtim te asnje pale. Nje teme mbyllet kur ka shume postime ose vjeterohet...
    C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Lioness ka mbyllur me nje mungese logjike dhe me nje epilog ofendues dy tema ne kete forum (per te cilat une jam ne dijeni: "Feja e Paqes"
    Temen Feja e Luftes qe hapi Arrnubi e zhduken se nuk i interesonte kurse dallaveret e cifutit i lane.Ku eshte drejtesia ortodokse.Mos ka perfunduar ne Hage?

Une kam mendim se ajo duhet te denohet dhe te mbyllet ne manastir.(murgeshe)(E kam me shaka moj se sdua te humbin kenaqesite)

Apo jo luaneshka?(
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga forum126 : 19-04-2006 mė 15:44

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Do doja te mos ndikohesha nga ndonje opinion qe do te mund te stimulonte ankesa per stafin nga ana ime. Me vjen keq, por keto kohet e fundit, kam vene re disa "fiksime" te Lioness te cilat kane qene teper absurde. Pervec shuarjes se postimeve te mia e te antareve te tjere (te cilet kane qene te pa paralajmeruar - sikunder behet ne cdo forum tjeter ku une jam anetar), Lioness ka mbyllur me nje mungese logjike dhe me nje epilog ofendues dy tema ne kete forum (per te cilat une jam ne dijeni: "Feja e Paqes" dhe "Tereza e Kalkutės, lapsi i Zotit"). Tek kjo e fundit, Lioness ka postuar edhe nje "epilog" teper absurd ku perdor edhe nje fjalor qe edhe "jevgjit" nuk e njohin. Do t'i lutesha operatoreve te tjere qe kane Lioness si subordinate te merrnin masa objektive. Ne te kundert, une do te preferoja te largohesha nga ky forum dhe do ta reklamoja nje lineance negative.
    Borix mos ke gajle se do e marrim ne konsiderate ene komentet tuja ne lidhje me Lioness..ju faleminderit per ankesen tuaj dhe ne asnje menyre nuk do dojshim qe ne forum te ndjehej mungesa juaj konstruktive...me resp Homzai.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Bobo, nuk po ndihet me luaneshka... Ej, nuk e kam kaq keq sa mund te duket kunder teje (recover!!!!) - he pra na shuaj ca postime se na behet qefi
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sic e tha me siper Rexhina, Lioness eshte nje nga moderatoret me te mire dhe juve qe jeni te rinj ne forum nuk e njifni akoma!

Nuk jeni ju te parit qe ju ka fshir postimet...edhe mua si dhe shume te tjere mi ka fshir dhe gjithnje i ka ber per te mir qe debatet mos te dalin jasht temes...dhe ne fund ka pasur te drejte!

Gjith te mirat dhe respektoni moderatoret, shume tema tek Toleranca fetare nuk meritojn te hapen dhe pse jo mos te fshien!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Mos e merr kaq seriozisht forumin, mundohu qe para se te flesh te kontrollosh se cfar ke bere dhe cfare nuk ke bere gjat dites, por mos mendo asnjeher kush te fshiu postin apo temen se pastaj nuk te ze gjumi, dhe te nesermen cohesh me i lodhur se i shplodhur.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc
    Sic e tha me siper Rexhina, Lioness eshte nje nga moderatoret me te mire dhe juve qe jeni te rinj ne forum nuk e njifni akoma!

Nuk jeni ju te parit qe ju ka fshir postimet...edhe mua si dhe shume te tjere mi ka fshir dhe gjithnje i ka ber per te mir qe debatet mos te dalin jasht temes...dhe ne fund ka pasur te drejte!

Gjith te mirat dhe respektoni moderatoret, shume tema tek Toleranca fetare nuk meritojn te hapen dhe pse jo mos te fshien!!!

Ka shume te drejte Niku, Lioness eshte me te vertete nje nga moderatoret me te mira te forumit dhe nuk ma mer mendja qe ajo ka vepruar ne menyre subjektive.

Nuk ka asnje njeri gjera personale ne forum, seicili ka rolin e tij dhe ai i Lioness eshte te meret me mbarvajtjen e tij dhe jo te krijoje inate me forumistat!

Me resp. romeoOOO!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Eshte e kote qe ankoheni per veprimet e smod Lioness.

Ne temen "Feja e Paqes" ,fjalori i hapesit te temes eshte revoltues ndaj anetareve te tjere.
    Nje njeri qe quan fene islame pjelle e mendjeve te ndyra nuk meriton te marri pjese ne kete forum.Dhe pak ka bere Lioness qe ka mbyllur temen.
    Me saktesisht keni shkruar:
    Feja Islame nuk eshte rruga e drejte (sic supozon J. Esposito) por eshte nje nga trillimet me te hidhura te mendjeve me te ndyra te qenies njerezore.

Meqe ju merrni pjese ne shume forume,kerkoni te gjeni ate forum qe me shume ju pershtatet,dhe ku mund te shani e te ofendoni.Ketu nuk lejohet.
    Smod nuk kane mundesi te rrijne mbi koke ne cdo shkrimin tuaj,e te degjojne pallavrat e juaja virtuale.
    Do te mbyllen temat ku ka ofendime,shkrimet ku ofendohen pjesemarresit dhe mbi te gjitha forumi nuk eshte i juaji por i te gjithe anetareve te edukuar qe jane lodhur duke lexuar sharje e ofendime.
    Smod e mod bejne punen e tyre per mbarevatjen e forumit e nuk do tju japin llogari per veprimet e tyre.
    Kur te mesoni te respektoni rregulloren e forumit dhe besimet e anetareve te tjere,ne kete forum do te jeni perhere te mirepritur.
    Perndryshe jeni te lire te largoheni qe nga ky moment,sepse forumi do te jetoje edhe pa ju.
    Qofshi mire.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Te them te drejten, feja (aq me teper ajo Islamike - feja e muxhahedineve) eshte prapambetje totale per mendjen njerezore, ne kuptimin e moszhvillimit apo mosevoluimit te metejshem te saj. Feja Islame nuk eshte rruga e drejte (sic supozon J. Esposito) por eshte nje nga trillimet me te hidhura te mendjeve me te ndyra te qenies njerezore.

Postimi i fundit i temes qe mbylla ishte pikerisht ky postimi yt, Borix. Tani, si i ri qe je ne kete forum te pakten, ndoshta nuk e di se kur shkruan dicka te tille do te kete shume "sulme" nga besimtare ne pergjithesi, dhe ata myslymane ne vecanti. Ajo teme ishte tendecioze, dhe jo me qellim paqesor. Keshtu qe e mbylla per te evituar konflikte.

Po ashtu, si staf duhet te leme nje shpegim ne fund para se te mbyllim temen. Disa anetare te stafit e ndjekin ate rregull, disa jo. Une personalisht shkruaj dicka, por ne disa raste dhe thjesht e mbyll.
    Gjithashtu per temen e Nene Terezes, jane nja dy te tjera qe jane te hapura ne forum ne lidhje me kete ceshtje. Tek ajo teme specifikisht, arriti puna sa dy anetare po mallkonin njeri-tjetrin. Kur debati ka arritur deri ne ate pike, atehere nuk ia vlen me te diskutohet. Liria e fjales nuk iu pengua asnjerit, sepse mund te shkruajne tek dy temat e tjera.
    Persa i perket postimeve te fshira qe nuk jane derguar MP, shume here dergoj MP dhe shume here jo. Nqs do dergoja MP per postime (te tipit chat, ofendues, sharje personale, replike jashte teme) te fshira nga gjithe forumi, atehere s'do me dilte koha te beja asgje ne forum. Puna ime dhe e anetareve te tjere te stafit eshte komplet vullnetare, dhe mundohemi me aq sa kemi mundesi, me aq sa na lejon dhe jeta reale.

Deri tani u pergjigja si SMOD.

Tani po te pergjigjem ty Borix si Lioness, si individ. Friken nuk ta kam ty apo asnje tjetri qe te mos ndihem. Sic thashe me lart, kam dhe pergjegjesi te tjera ne jeten reale, gjate dites nuk kam pas kohe te shkruaj ne forum, po shkruaj tani.
    Sa per fjalen "plasi" qe kam perdorur tek tema e Nene Terezes ishte thjesht nje fraze e perdorur ne paralel me mbiemrin e "pseudo-shqiptarit" Plasarit, qe kishte shkruar se Nene Tereza nuk eshte shqiptare. Nuk e dija qe do lendoja sensibilitetin e veshit tend, sidomos specifikisht ti, qe e krahasove jeten dhe vepren e asaj shqiptare me fjalen "nje m**" edhe pse e shprehur ne frengjisht.

Sic me ke thene dhe mua ne MP, beni pjese, dhe moderoni ne shume forume ne bote. Meqe paske kaq kohe te lire, atehere kontrollo 1000 e ca postime te mia, dhe gjej ndonje postim ku te kem perdorur fjalor te ulet. Dhe mos krahaso fjalorin e njerit apo tjetrit me shprehje te tilla si "jevg" sepse eshte degraduese, dhe diskriminuese ndaj nje pakice shqiptare.

Lioness

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Parregullsi ne listat e zgjedhesve? Asnje ankese per listat ne KQZ
    Nga flory80 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 15:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •