Nuk e di.
Por une ne forum ndihem mire. Ketu gjeta ata qe me njohin, ata qe shkruajne me mire se une, ata qe jane me nacionaliste se une, ata qe kane lindur ne te njejtin qytet me mua, ata qe jane kurbetllinj si une, ata qe dashurojne si une, ata qe nuk tradhtojne si une ( dhe ata qe tradhetojne), ata qe dehen si une dhe ata qe e vleresojne pijen si une.
Doni te dini per mua ? (E chi se ne fregaaaaaa)
Kam lidur ne Elbasan nga prinder Korçare.
Kam studiuar ne shkollat me te mira te qytetit tim : "Luigj Gurakuqi"-"Naim Frasheri"-"Dhaskal Todri". Me vone Partia dhe Komiteti Ekzekutiv i rrethit Elbasan me lejuan te shkoj per studime ne Universitetin e Tirane-s.
Kam studiuer ne Fakultetin Ekonomik ne degen Ekonomist Plani per Industrine. Studimet e mia nga gjimnazi deri ne perfundim te fakultetit kaluan neper yjet e mire. Kur isha maturant(1984) Labinoti u shpall kampion i vendit. Ne vitin e pare (1985) na vdiq AI. Kur mbarova studimet u hapen ambasadat. Pra rruget per te shkuar me tej u hapen.
Çdo te desha me shume nga jeta ?
Ndoshta ate qe jeta ma duroi ne 09 maj 2000. Tim bir.
Tani besoj se po kerkoni nji foto. Po jua plotesoj deshiren. ndoshta kerkoni nji foto tjeter , por une keshtu e marr jeten .
Jo fort seriozisht .
Puthje te gjithe juve qe begenisni dhe e lexoni.
Ju dua te gjitheve
Mullaymeri Ermir
Krijoni Kontakt