Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    shqiperi tirane - itali torino
    Postime
    24

Foto me te bukur s'gjeni

po fol dhe une meqe mu dha rasti se po shof qe ktu po folkan te gjithe ene asnjonit si vika turp hahaha.

Un cuditem me faktin pse duhet me von foto se s'bon kush do e ve kush nuk do mos e stresoni veje veje se sbon :P
    un mendoj se eshet me bukur ta perfytyrosh njeriun ashtu sic te do menja ty kur je tu fol me nji person qe te pelqen se ashtu esht me bukur
    se mund te gjesh psh nej goc qe pesho 80 kg dhe e hedh ne plena shume shpejt se e pe!
    ndersa nese nuk do ta shikoje do te merrje vesh (ndoshta) qe ajo na paskesh shume tru dhe shume bot te madhe dhe do te te pelqente dhe do ta imagjinoje si te doje dhe nota per ate goc apo cun qofte do te ndryshonte si dita me naten.
    kaq thashe mendimin tim nuk e di sa JENI DAKORT.

Sa per vete i foto e kam dhe po e vej.
    jam i vitit 76 dhe jam harrakat se spo gjej i pune fikse akoma bredh neper tirane e itali varet simas punes, iher kam iher skam.

kam gjatesi normale besoj nga 1.75 de rne 1 . 80 se di sjam mat
    syt kaf flok kaf
    sjam i shnosh as i dobet ne vere bohem si tenxhere sketerr se me pelqen plazhi qamet.
    me shume pika dobet ngordh per femra kshuqe femrat qe do me pelqejne, ishalla do jene ne tirane do ti shkruj me shume.
    ktu spo merret vesh sa forume po hapen se un ngela rrugve neper qendra interneti dhe njoni me thot futu ktu e rregjistrohu nji tjeter futu ktu e kshu me radhe.
    jam rregjistu me 3 forume dhe ktu sot u rregjistrova se nuk ja disha egzistencen perpara ma tha i cun.
    sa per foto un e cova ishalla ma cojne dhe mu ato qe flasin me mu,pastaj kush do bujrum te me takoje, kush pyt per mu i thojne qe jam rob zoti e simpatik te tjerat zbulojini vet.
    kaq kam shnet e ishalla kapsha na njonen.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Made in Me!
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    u.s.a
    Postime
    187
    Hajde prezantim hajde...............po kush ta zuri fytin ty lali
    po qe se ke qef me e von foton hajde bujrum po zdeshe prap njesoj nejse nic pic po do te ishte me e bukur po te kishe dalur vete se ashtu dukesh sikur te kan shtypur..................mirserdhe njehere dhe ja kalofsh shuuuuuuuuuuuuuume mire ne forumin e famshem shqipetar
    * x 0 and case closed!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    uuuuuuuuuuuu ca cuni bukur
    mireserdhe dhe prezantimin shuem i lezecem dhe me humor megjithse mu desh nja 1 ore per ta lexu

MODERATOR Maska e Letersia 76
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Vendndodhja
    OXFORD ENGLAND
    Postime
    731
    Pershendetje ....
    Mireseerdhe ne forum dhe te uroj caste te bukura......

Gjuha jote na shkrive fare,te pakten shqip....

URIME...
    Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
    Trashigim, qi na la i Pari,
    Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
    Edhč atij i u thaftė, po, goja,
    Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
    Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
    Flet e t'veten lźn mbas dore.

AT Gjergj Fishta

JuVenTuS Maska e KilleR-X-
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    160
    O kanano te hengeshin qente e lagjes po i ke gjet mer daj ato te dyja na kalo ene nonji neve ketej hajd
    KilleR-X-

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    She she mer Kanano po gojen pse e ke hap;apo ke dash me kerku ndihme po nejse besoj se te kane ndihmu ,nejse mirseerdhe ne forum te uroj ta kalosh sa me mire midis nesh( lol)
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    aLBA DO E KETE HAPUR SE ESHTE ME NAMUZ PRANDAJ

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Fototoja,qenka me te vertete e bukur.
    Mire Se Erdhe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    pse me duken si binjake mua ato dy gocat aty?

cudi te cuditura te nje bote te cuditshme....

shyqyr qe dallohen nga hunda thuaj njera ma ka ndertim kurrizor
    dhe tjetra kenetor.....

Dreq ēuni Maska e Kanani
    Anėtarėsuar
    20-09-2002
    Vendndodhja
    shqiperi tirane - itali torino
    Postime
    24
    ja mirsejugjeta cuna goca si po ja kaloni un mire per vete u bo 24 ore qe skisha hy se tashi u lirova.
    lulja e dimrit ato sjane binjake dhe hunen ma kan te bukur te dyja ne foto mund te gabohesh po ti kesh perpara eshte ndryshe.
    ta garantoj.
    ndersa ty killer x te them qe sme dukesh nga ato qe ke nevoje ti lal se po shof qe je shume i futem neper problemet e gocave dhe besoj se do jesh dhe ne jete ne njoni qe jep kshilla ne njones kshuqe.....
    Femra eshte motorri me i mire qe egziston! i pershtatet cdo lloji Pistoni, vajiset vet, per ta ndez mjafton nje gisht, cdo 4 jave ndron "vajin", dhe 1 e mbushur serbatori mjafton per 9 muaj!!!!!........:)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •