Close

Rezultati i Sondazhit: Mendoni se kjo rini ka te adhme?(me pare lexoni temen)

Votues
20. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

10 50.00%
  • Jo

8 40.00%
  • Nuk e di

2 10.00%
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 76
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Rinia jashte ka shume shturrje, dhe ka shume probleme, por rinia shqiptare eshte shume here me e pambrojtur ndaj ketyre fenomeneve ne krahasim me rinine ketu.

Pasojat nuk jane edhe aq te forta, si dhe perforcimi i ligjeve e rregullave gjithashtu. Kjo con ne ekzagjerime te herepashershme, dhe ne kronika te zeza qe shpesh here behen pjese e humorit qe rrjedh nga banaliteti i tyre tragjik.
    ndoshta rinia jashte ka shthurje po nuk e tregon ate shthurje ne mes te lagjes

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    e ke gabim une nuk jam aspak ironik ajo ishte thjesht nje pergjijge e pyetjes tende dhe dije se une gabiemet e mia i pranoj e pranoj realitetin nuk them se di se nuk di prandaj por kur nje problem mua me revolton une e shtroj si problem dhe mundohem qe te gjej arsyen se pse ky problem ka ndodhur qe me pas ta eliminoj te mos e perseris si gabim te mesoj nga gabimet e te tjereve
    Keqkuptim, me fal. Shqiperise i nevojiten me shume te rinj si ti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Rinia jashte ka shume shturrje, dhe ka shume probleme, por rinia shqiptare eshte shume here me e pambrojtur ndaj ketyre fenomeneve ne krahasim me rinine ketu.

Pasojat nuk jane edhe aq te forta, si dhe perforcimi i ligjeve e rregullave gjithashtu. Kjo con ne ekzagjerime te herepashershme, dhe ne kronika te zeza qe shpesh here behen pjese e humorit qe rrjedh nga banaliteti i tyre tragjik.
    problemi eshte se mua nuk me revoltoi cfare ata po benin por gjesti i tyre ne mes te lagjes ajo ishte gjeja qe mua me revoltoi ka hotele plot nuk kam pse te shoh une ty ne intimitet prandaj quhet intimitet dhe privacy

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

jo ne kete bote te gjithe njesoj dalim ty te kane fut me ndo1 vend qe thua keshtu?
    ndryshimi eshte te kultura qe femija mer gjate rritjes
    Sigurisht qe kultura ka te beje, por rendesi kryesore ka metoda se si ajo kulture i eshte dhene.

Dikush mund te kete mesuar shume nga kultura, por menyra se si e ka mesuar mund te kete qene problematike. Gje qe e ben ate person t'i keqperdore mesimet mbi kulturen, me shprese se eshte unik.

Sa e sa njerez gabojne duke sfiduar rregullat, vetem me idene se ata do t'ja dalin mbane edhe pse te tjeret kane falimentuar te gjithe!
    As qe du me dit!

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

ndoshta rinia jashte ka shthurje po nuk e tregon ate shthurje ne mes te lagjes
    S'eshte e thene. Varet nga rregullat e vendit ne fjale dhe pasojat e nje xhesti te tille.
    As qe du me dit!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230

S'eshte e thene. Varet nga rregullat e vendit ne fjale dhe pasojat e nje xhesti te tille.
    jo moj jo varet nga kultura qe ka marre andej megjithese te shthurur kane respekt per veten e tyre nuk i bejne ne publik te tilla gjera kjo tregon njefare dinjiteti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Sigurisht qe kultura ka te beje, por rendesi kryesore ka metoda se si ajo kulture i eshte dhene.

Dikush mund te kete mesuar shume nga kultura, por menyra se si e ka mesuar mund te kete qene problematike. Gje qe e ben ate person t'i keqperdore mesimet mbi kulturen, me shprese se eshte unik.

Sa e sa njerez gabojne duke sfiduar rregullat, vetem me idene se ata do t'ja dalin mbane edhe pse te tjeret kane falimentuar te gjithe!
    kultura qe ai femije merr eshte edukata e tij dhe une nuk e di qe nje edukate e mire mund te shprehet me te tilla gjeste

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    ca keni mo nuk keni me fjale ju mbarune idete?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    nuk te duken dramatike po a do te postoj nje video qe ta shikos sa dramatike eshte kjo? por dije se po u postu videoa do censurohet se eshte e gjitha me pulle te kuqe ke pare ti qe te rinjte e bejne si qente ne banje eshte nje video e regjestruar nga shoket e tyre kjo te besohet ty?
    nqs do dhe shkollen ku ka ndodhur mund te ta them
    Po mire mer ka te rinj te tille, por ka edhe ndryshe. Nuk mund te fusesh te gjithe rinine shqipetare ne nje thes. S'me intereson nje video te them te drejten. Une shikoj nje rini shume me te zote se sa ka qene perpara ne intelekt, edukim e cdo gje. Mos me kap disa raste te vecanta aman se nuk ka pyll pa derra.
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Po mire mer ka te rinj te tille, por ka edhe ndryshe. Nuk mund te fusesh te gjithe rinine shqipetare ne nje thes. S'me intereson nje video te them te drejten. Une shikoj nje rini shume me te zote se sa ka qene perpara ne intelekt, edukim e cdo gje. Mos me kap disa raste te vecanta aman se nuk ka pyll pa derra.
    ate e di une po ti mos me vidh shprehjet mua po keto nuk jane raste te vecanta keto raste po perseriten gjithmone dhe ky eshte nje problem qe duhet eliminuar

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Sulė Hotla (1875-1947), Njė Jetė Pėr Shqipėrinė
    Nga strong_07 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  3. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  4. Kristo Frashėri: Dilema pėr Himarėn
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •