Po
Jo
Nuk e di
nuke di per ty je prind apo jo nuk e dhe nuk te njoh po qe te flasesh ne kete menyre do te thote qe ti je nje prind i deshtuar dhe fajin per edukimin e femijes ti ja hedh medias mire pse nuk ndodhin keto probleme ne vendet e tjera?
a mund te ma thuash ndoshta andej media eshte e censuruar?
e ke gabim une nuk jam aspak ironik ajo ishte thjesht nje pergjijge e pyetjes tende dhe dije se une gabiemet e mia i pranoj e pranoj realitetin nuk them se di se nuk di prandaj por kur nje problem mua me revolton une e shtroj si problem dhe mundohem qe te gjej arsyen se pse ky problem ka ndodhur qe me pas ta eliminoj te mos e perseris si gabim te mesoj nga gabimet e te tjereve
Rinia jashte ka shume shturrje, dhe ka shume probleme, por rinia shqiptare eshte shume here me e pambrojtur ndaj ketyre fenomeneve ne krahasim me rinine ketu.
Pasojat nuk jane edhe aq te forta, si dhe perforcimi i ligjeve e rregullave gjithashtu. Kjo con ne ekzagjerime te herepashershme, dhe ne kronika te zeza qe shpesh here behen pjese e humorit qe rrjedh nga banaliteti i tyre tragjik.
As qe du me dit!
dhe problemi nuk eshte te partneri apo te puthja problemi qendron te gjera te tjera te gjestet e turpshe te cilat behen ne sy te gjitheve tani pse te mos e kthejme lagjen ne motel apo ne nje borde................................
apo jo nqs je e ketij mendimi atehere bota paska perparuar shume o goce
Krijoni Kontakt