Close
Faqja 30 prej 323 FillimFillim ... 2028293031324080130 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 3223
    ICE-A Maska e PcCrack3r
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Deēan - Kosovė
    Postime
    163
    une kam perdorur Norton dhe shume ma ka ngadalsuar sistemin ,sepse exekutonte shum programe ne background. Ndersa tash perdor AntiVir Personal Edition Clasic dhe eshte shuuuuum shum i mir dhe mund te punosh lirisht deri sa ai te ben nje scan ne pc dhe ate e ben shum shpejt ...

Respect!

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Une jam duke i provuar te tere Antiviruset pas problemit qe norton me nxori....
    kishte shume file qe norton 2002 UPGR i anashkalonte....
    ....

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Pc-Cillin ... me te mire nuk ka!
    Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Jam duke blere nje Internet Security Suite : KE DO ME KESHILLONIT?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-09-2005
    Vendndodhja
    Ch
    Postime
    5
    Citim Postuar mė parė nga reni00
    Jam duke blere nje Internet Security Suite : KE DO ME KESHILLONIT?
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Pershendetje :
    Per hesapin tim Norton antivir 2003 eshte shum i mir per privat anvender i ka live abdeten me te gjitha . Mos e hudhni Nortonin se eshte plak i moqem .

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Edi meqe jemi ktu doja te te pyesja ca Antivirusi me rekomandon per kompiuterat dhe ku mund ta shkarkoj ta mar me nje fjale,un aktualisht kam antivirus Kaspersky,nuk them se eshte i keq por kur skanoj pc-ne time do me then serverin me rendon shume programin se kshu skam ndonje problem tjeter.ne qofte se me rekomandon ndonje antivirus me te mire do te me ndihmoje shume.

Eduardi..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Tė gjithė antivirusėt e ngarkojnė nga pak kompjuterin. Unė vetė pėrdor Symantec Antivirus. Kėtė mund ta marrėsh falas nė google.
    Shkarko skedarin sav9.exe dhe klikoje dy herė pėr ta instaluar. Hiq kapersky mė parė qė tė mos ketė konflikte.
    Edi

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar mė parė nga Lov!
    Asnjera nga ato me lart nuk me ndihmoi 2467 mgjthate flm...
    ainfg5 mire e ke ti te gjej une virusin po si i behet halli qe nuk mund ti besh End process se nuk ta lejon ...
    Nuk e mora vesh ne e ke rregulluar kete kompjuterin me probleme, sepse vetem tani pashe "qe isha duke u mare me filxhanin".Sidoqofte ka dhe disa variante te tjera qe te bejne aktivizimin e RPC.Shpresoj te mos jete e nevojshme me.

i pakapshem
    Anėtarėsuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    20
    menyra me e mire per te stopuar urdhrin e restart, dhe per te vazhduar punen ne internet eshte.:::
    Start > Run >cmd.exe> shutdown -a

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Lov!
    Pershendetje te gjithe...

Kam nje problem.Pc ime sa here mundohem te hyj ne internet fillon countdown-in per tu fikur ,e vetmja menyre qe kam provuar ta ndaloj eshte Run > shutdown -a
    por kjo nuk pi uje mbasi me bllokon te gjitha sherbimet e internetit ... programet.
    Per ta fshire nuk e gjej dot ku ndodhet edhe pse me thote direktorine C:WINDOWS\system32..

Kush ka ndonje ide se si mund ta fix kete problem??
    Pc e kam formatuar para 2 javesh...

Cheers xxx
    Menjehere pas formatimit te hard diskut dhe instalimit te windowsit XP,instalo ne kompjuter te gjitha cd-te qe kane te bejne me motherbordin,karten grafike(videokarten),modemin(ne qofte se ke blere modem te ri),printerin,skanerin,karten e zerit(ne qofte se ke blere the instaluar ne kompjuter karte zeri) etj.Krijon llogarine e internetit dhe lidhesh me internetin.Pas kesaj duhet menjehere te instalosh kete patch qe bllokon aktivizimin e virusit ms Blaster.Kjo ka shume rendesi,pasi shanset jane qe virusi blaster futet shume shpejt ne nje kompjuter me windows Xp origjinal,te pa patchuar.Ky virus duhet bllokuar sa me shpejt pasi nuk te le te punosh,ta fik kompjuterin ne 60 sekonda.Patchin mund ta marresh ketu http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en Instalohet programi winzip dhe winrar.Instalo nje program manaxher shkarkimesh. Pas kesaj duhet instaluar nje program antivirus.I behet update.Instalo te pakten 3 programe antispyware.U ben update pas instalimit.Keto jane operacionet me bazike ne rastet kur ke bere formatim dhe instaluar XP nga e para.Pasi ke mbaruar keto mundohu te instalosh SP2 pack te faqja e mikrosoftit http://update.microsoft.com/microsof....aspx?ln=en-us
    Ose mund te instalosh windows xp+sp2.Ky eshte version windowsi qe e ka SP 2 brenda te integruar.Te mjafton vetem nje serial per tja futur,kaq.http://www.mfk.unideb.hu/~redskin/xp/winxppro.bin Te duhet ndonje program si alkool120 ose isobuster,per ta hapur,gjetur skedarin exe,klik instalo fut serial.
    Instalo pakon SP3 te windowsit XP Kjo pako ka te gjitha azhurnimet e windowsit qe perej gushtit 2004 deri ne shtator 2005 I ke tufe te gjitha patchet pasi i klikon nje nga nje i instalon ne direktorine C.Sp3 mund ta marresh ketu.http://download.softpedia.ro/softwar...XPENUX_SP3.zip
    Sp3 funksionon vetem ne rastet kur ke instaluar SP2 me perpara.Mos instalo SP 3
    ne qofte se nuk ke te winstaluar Sp2-shin.Instalo SP2 ne fillim pastaj SP3-shin
    Instalimi i sp2 dhe sp3 te garanton mbrojtje shume te forte te windowsit.Mundohu te rikontrollosh per azhornime cdo tre dite antivirusin dhe programet antispyware dhe ti behet skanim i rregullt kompjuterit.Ne qofte se i ben gjerat sipas kesaj rradhe dhe llogjike do e kesh kompjuterin te mbrojtur dhe me nje minimum problemesh.Ne qofte se jo,windowsi i pa azhurnuar do jete i pambrojtur dhe objekt per penetrim virusash trojanesh,spyware,kode te keqia nga me te ndryshmet te cdo lloj ngjyre,feje,krahine,ideje qe do te krijojne situata qe mund ti korigjosh me shume veshtirsi,do te harxhoje shume kohe ne pastrim,mund te besh gabime,mund te prishet keq regjistri dhe te detyroje te shkosh perseri e te besh riformatim dhe instalim nga fillimi te windowsit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •