-
i/e regjistruar
Pse me fiket kompjuteri !
Si jam duke punuar me se mire vetem kur paraqitet njefare "tabele" apo ku ta di dhe shkruan Sistem Shut Down ka kohe nje minute dhe pas nje minute pate qka pate duke punuar pamarreparasysh se qfare dritare e mbylle dhe restart - ohet ..
Xpert ku eshte problemi ....
dreamCATCHER
-
-
Ncuq :(
To end the Blaster worm process
1). Press Ctrl+Alt+Delete.
2). Click the Task Manager button.
3). Click the Processes tab.
4). Click the Image Name column header to sort the processes alphabetically by name.
5). Look for a process named Msblast.exe. If you find it, click the name to select the process, and then click the End Process button.
6). Close the Task Manager.
Pyes_Lotin, Nuk e gjeta numrin 5. Thote te gjesh ate qe thote Msblast.exe. Nuk eshte aty fare. Tani ca?
-
-
-
-
Hmmm Erinda Start > Search > For Files or Folders pastaj aty ku thote search shkruaj Msblast.exe dhe kliko Search. If it comes up then it means its on your system, now all you have to do is click it and follow the rest of the process. Nese nuk e gjen atehere shko tek froumi informatikes sepse jane disa cuna atje qe mund te ndihmojne me mire sec mundem une.
Pac fat
-
-
Nuk gjendet...nuk e di pse...se un e di qe kam virus ne komp. sepse me behet gjithmone shut down sa mundohem te lidhem me int. Me jep ate picture qe tregon ajo faqja qe me tregove ti, Pyes_Lotin, por thote qe nuk ka kete file ne kompjuterin tim...Me merziti fare....
-
-
Provo njėherė kėtė:
- Shkarko kėtė program nė kompjuter
http://securityresponse.symantec.com...r/FixBlast.exe
- Mbylli tė gjitha programet e tjera
- Kliko dy herė mbi FixBlast.exe qė shkarkove nė kompjuter
- Tek dritarja qė do hapet, shtyp butonin "start"
- Lėre programin tė bėjė pastrimin dhe nė fund rifilloje kompjuterin.
-
-
Hi Edspace 
Une kam nje problem tjeter, sa here qe hap nje e-mail ne yahoo me mbyllet kompjuteri, kam 2 adresa ne yahoo, njera me hapet pa problem, kjo tjetra eshte nje qe e kam pasur dikur per nje list e-mail. Vetem keto 2-3 javet e fundit e ka pasur kete problem. Cfare ti bej?
-
-
Feminine,
Kur thua hap njė email, e ke fjalėn pėr hapjen e llogarisė (identifikimin) apo kur hap njė mesazh tė caktuar nga kutia e mesazheve?
Nqs ėshtė njė mesazh i caktuar, ka mundėsi qė mesazhi tė ketė skedarė tė bashkėngjitur qė mund tė jenė tė infektuar me viruse por emailet e yahoo-sė kontrollohen pėr viruse qė para se ti hapėsh, prandaj nuk besoj tė kenė viruse.
Llogaritė e yahoo-se janė tė gjitha njėsoj dhe faqet vetė nuk kanė asnjė ndryshim midis njėra tjetrės, prandaj mė duket e ēuditshme qė kompjuteri punon pa probleme me njė faqe dhe nuk punon me tjetrėn.
Mund tė ketė disa shkaqe pėr kėtė.
Nqs ke instaluar programin "Yahoo Mail" ose "Yahoo Messenger", ka mundėsi qė kėto programe tė jenė regjistruar me vetėm njėrėn prej adresave, dhe nė kohėn qė ti hap emailin e kėsaj adrese, kėto programe mundohen tė komunikojnė me yahoo qė tė tė njoftojnė pėr emailet e reja, reklama, miqtė qė janė nė linjė, etj. Pra ka mundėsi qė mbyllja e kompjuterit tė vijė nga programet e Yahoo qė ke instaluar nė kompjuter.
Nqs i ke ato, mund tė shkosh tek START > SETTINGS > CONTROL PANEL > ADD/REMOVE PROGRAMS. Zgjidh tė gjitha programet e Yahoo nga lista e programeve dhe shtyp butonin "remove". Pastaj rifilloje kompjuterin dhe provo tė hapėsh emailin qė tė sjell probleme. Ndonjėherė programet dėmtohen dhe pėr ti rregulluar mjafton ti instalosh pėrsėri. Yahoo Messenger, Toolbar, Mail, etj mund ti instalosh edhe njėherė nga kjo faqe
http://messenger.yahoo.com/?i=1
Njė tjetėr mundėsi pėr mbylljen e kompjuterit mund tė jenė edhe reklamat e faqes qė Yahoo nxjerr kur ti hap faqen. Ka mundėsi qė pėr njė prej llogarive, Yahoo pėrdor reklama me animacion (flash) dhe kėto reklama e ngarkojnė kompjuterin shumė dhe nuk arrin ti pėrballojė. Pėr tė zgjidhur kėtė problem, provo tė mbyllėsh tė gjitha programet e tjera qė nuk duhen pėr leximin e emailit, qė kompjuteri tė ketė sa mė shumė memorje pėr tė pėrballuar Internet Explorer.
Gjithashtu nga menuja kryesore e Internet Explorer zgjidh TOOLS > INTERNET OPTIONS dhe shtyp butonat "Delete Cookies", "Delete Files". Kjo do pastrojė informacionin qė ka ruajtur Internet Explorer pėr faqe tė veēanta si Yahoo, Forumi, etj. Nuk ėshtė me rėndėsi dhe mund te fshihet pa merak.
Ėshtė problem i ēuditshėm sepse nuk shoh ndonjė ndryshim themelor midis njė llogarie dhe tjetrės. Nuk besoj tė jetė virus por nqs ke antivirusin, nuk ėshtė keq ti bėsh njė kontroll tė plotė kompjuterit.
Mundohu tė kujtosh se ēfarė ndryshimesh ke bėrė kohėt e fundit nė kompjuter qė ka shkaktuar kėtė problem. Ke instaluar programe tė reja? Ke fshirė ndonjė program? Skedar? Dosje?
Nqs vazhdon tė kesh probleme pėrshkruaj me sa mė shumė detaje hapat qė ndjek pėr tė hapur llogaritė e emailit dhe ēfarė ndodh para se tė mbyllet kompjuteri.
-
-
Edi shume falemnderit
Duhet te kete qene ajo puna e instalimit te yahoo mail, ajo me duket nuk me linte te hapja e-mailin tjeter. Keshtu qe i bera remove atyre gjerave te yahoo dhe tani mund ta hapja e-mailin tjeter pa problem(behej fjale per llogari jo mesazh).
-
-
Edi, ate e bera un lal por me tha qe nuk gjendet ai virus ne komp...nuk e di si ka munsi..
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt