Close
Faqja 282 prej 323 FillimFillim ... 182232272280281282283284292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,811 deri 2,820 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    Valdet provova po nuk gejt asgje asnje foto

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Besmir sigurt ke gabuar diku sepse virusi mund ti shumoj fajllat , mund ti fsheh, por per ti fshire ose i fshin te gjitha te nje lloji ose asnje, keshtu qe ne foton e postuar nga ti une po shoh qe aty ka foto te llojit .jpeg si IMG_0731.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

Antivirus

Ne laptopin qe kam perdoret shume me usb qe futn neper internet kafe dhe me duhet te kem nje antivirus te mire,aktualisht kam antivir por me duket sikur skap gje hic dhe kjo dhe spo di se cfare antivirusi te downlodoj, Ju lutem mund te me udhezoni se cili antivirus te shakrakoj nga interneti,Cili eshte me i miri per momentin??A mund te mbaj dy antiviruse ne kompjuter ,a eshte e demshme dicka e tille,FALEMINDERIT

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    une te sugjeroj avast 4.8, eshte shume i mire dhe per usb mund te perdoresh "auto run remover" me keto te dyja kam mbet i kenaqur.......
    Aldi Shuli

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Une mendoj se Microsoft Security Essentials eshte me i miri i momentit. Nuk eshte intruziv dhe ka nje perqindje te larte kapje virusesh.

USB-te i kap sapo futen ne porte .
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Eset Smart Security
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    Microsoft Essential me kerkonte genuine por un se kam te tille, Ne laptop kam avira antivir a mund te veje dy antiviruse, a eshte e mire kjo gje ?? edhe nje here faleminderit shum per pergjigjen

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga florieconomy Lexo Postimin
    Microsoft Essential me kerkonte genuine por un se kam te tille, Ne laptop kam avira antivir a mund te veje dy antiviruse, a eshte e mire kjo gje ?? edhe nje here faleminderit shum per pergjigjen
    Jo nuk eshte mire te instalosh dy antivirus ne nje PC.
    Se pari beji uninstall ketij qe e ke ,e pastaj instalon ndonjerin qe te propozuan Valdeti,Glendi ose Aldi.
    Prsh.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Une per vete perdori ate qe e tha Valdeti ,Eset Smart Security dhe skam asnje problem.Edhe ti mund ta marresh njehere si trial,e per numra mund te ti dergoj pastaj ne PM.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Instalo nje antivirus te blere. Ata qe jane falas, nuk te bejn pune, ose bejn pune 5%.
    Ne Laptop kam kaspersky internet security 2010 me licens (te blere), por kur e hoqa USB-ne nga laptopi dhe e futa ne desktop, Avira (i blere) kapi nje virus qe kasperski nuk e kishte kap. Zgjidh e merr.

Sa i perket instalimit te dy antivirusve, kam nje pervoj te hidhur.
    Para 7 vitesh pasi kishte mbaruar antivirusi qe kisha, nje shok vjen dhe me thot se ka nje antivirus ne USB dhe me tha se nese dua mund ta instaloj.
    Pa e vrar mendjen shume, fillova instalimin. Kompjuteri u bllokua dhe u desht t'i beja Format. Pra ran ne konflikt me njeri-tjetrin dy antiviruset, prandaj, kujdes!
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •