provo si te fusish usb ne pc ateher te skanosh usb dhe varet cfare antivirusi ke pastaj provo qe dosjeve tu besh copy dhe ti vendosish ne pc mirepo perpara se te provosh ti hapesh ato
shpresoj te kem ndihmuar sado pak
provo si te fusish usb ne pc ateher te skanosh usb dhe varet cfare antivirusi ke pastaj provo qe dosjeve tu besh copy dhe ti vendosish ne pc mirepo perpara se te provosh ti hapesh ato
shpresoj te kem ndihmuar sado pak
eshte virus une te preferoj ta perdoresh USB disc security eshte antivirus dhe sa her ta futesh usb-n ai vet e skanon dhe mund ti fshish virusat
Do jete ndonje virus autorun qe e fut usb. Shkarko ne fillim Hijackthis dhe me pas bej nje skanim online. Mbase s'do e kesh te axhornuar antivirusin apo nuk eshte efektiv ndaj ketyre viruseve.
Hijackthis Download
Bej Do a System Scan and save a logfile.
Logfile qe do krijohet ne notepad hidhe ketu.
Eset-Nod32 skanim online
Besoj se dhe nje program antispyware si Spy Bot mund ta eliminoje nje autorun.inf.
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Shif fute USB dhe pastaj hape prej Start / RUN / f:/ apo shife ti cila eshte dhe pastaj beje filet qė i ke hide tė duken
pastaj nė my computer shif lart e ke shkruan Tools e kliko aty dhe mė posht del Folder Options / tani hapet njė kuti e vogel ku shkruan View kliko aty dhe nė mes e ke ku shkruan Show hidden files and folder veje piken aty dhe kliko OK , pastaj hape USB dhe ke autorun nė usb..
kshtu e kam heq unė besoj qė edhe ty tė ndihmon.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
E di qe jam ber besdishem me kete punen e kaspersky 7.0 po me duhet licens se kam ngel that fare :S ,, nese dikush ju lutem te ndihmoni.. Ju flm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-04-2010 mė 23:28
Only Justice and God can Judge me
cjeni te fiksum me ket kaspersky kur ka programe free si avira e avast
http://www.free-av.com/en/products/1...antivirus.html
http://www.avast.com/it-it/free-antivirus-download
Tek forumishqiptar.com nuk lejohen materiale ilegale (warez siq quhen) por mund te kerkosh ne Google dhe gjen sa te duash.
Dhe sa per te njoftuar i ka ikur koha Kaspersky 7 tani jane versionet me te reja me te sostifikuara nuk di se pse e perdor ate.
Po qfare do te thote kjo nese te ka kerkuar nje email dhe disa te dhena te tjera? Jipi ato te dhena dhe shkarkoje antivirusin![]()
You may stop this individual, but you can't stop us all... after all, we're all alike.
Me mire instalo versionin me te ri te kasperskit 9(2010) ne warez.Versione te vjetra 5,6,7 nuk te bejne pune pasi kompania ka hequr dore,nuk i suporton me me azhurnime
versionet e vjetra.Versione te vjetra nuk marrin azhurnime dhe te mbrojne pak,nuk te mbrojne nga viruset e rinj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-04-2010 mė 23:31
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt