Thnx Bro ^_^
une e di se cdo kom. e ka kete iexplore.exe eshte e internet explorer une para nje jave sa e bera kompjuterin format dhe tash e pash se me vjen interesant e hapa internet explorer dhe pastaj Task Manager aty ishte iexplore.exe
e mbylla internet explorer dhe e hapa task manager nuk ishte aty
definitivisht eshte e internet explorer
Valdet edhe ne Laptop e njejta gje e kam te hapur per momentin Mozilla e hap task manager nuk eshte iexplore.exe e hapa internet explorer dhe e hapa perseri task manager me duel menjehere iexplore.exe nuk e di cka tet them
Djema problemi im mori fund, perdora nje setap te vogel autoruns.exe dhe ku progam i vogel te jep te gjitha proceset qe ndodhin ne PC momentalisht, per ato qe kane probleme ose jane viruse jep nje File not found, fshiva cdo gje qe me dilte perpara ne kete forme dhe problemi u zhduk, tashme instalova edhe AVG.
E thashe kete per te gjthe ata qe mund te kene te njejtin problem me mua
Gjithe te mirat ^_^
have a little faith!!!
A mund te funksionojne te instaluar edhe nje spybot dhe nje antivirus ??? Nqs po cfare spyware te perdor ????
Shiko Spybot eshte tjeter dhe anti-malware jane te tjera.
Pergjigja e pyetjes tende shte po, punojne per mrekulli dhe ne qofte se do nje antimalware te mire perdor malwarebytes kurse per spybot ke SpyBot Search & Distroy.
Krijoni Kontakt