Ok rrofshi per ndihmen.
Malwarebytes ka kohe qe e kam te instaluar dhe nuk me bente efekt (keshtu mendoja) por tani gjithcka eshte ne rregull. Klikova opsionet qe te mos dalin me faqet e fshehur. Dhe njehere faleminderit. K.L.M
Ok rrofshi per ndihmen.
Malwarebytes ka kohe qe e kam te instaluar dhe nuk me bente efekt (keshtu mendoja) por tani gjithcka eshte ne rregull. Klikova opsionet qe te mos dalin me faqet e fshehur. Dhe njehere faleminderit. K.L.M
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Nuk eshte virus eshte file qe mban pamjet THumbnails.
Keyboard not found .... press any key to continue!
eshte virus spamer... perdorin katunaret qe duan shume goditje ne faqet e tyre...
sic e ka psh handy cafeja....
klm....
kur e hap te ridirekton ne searching e handycafes...
Kodi:Just Myself...
Kam instaluar ne pc Kaspersky 2010 me license vetem per nje muaj, si mund tja bej qe te mashtroj kohen e kompjuterit dhe te vazhdoj serish nje muaj e nje muaj ne vazhdim?
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Per Nod 4.0 e di qe ekziston (TRIAL STOP) por per kaspersky nuk kam degjuar pasi qe nuk jam i interesuar per kasperksy qe nje kohe te gjate
Me respekt,
Valdet Shala
LoL mashtrimi i kohes ngjan si ndonji titull filmippp
Te ndryshosh kohen nuk te ben pun sepse direkt sa e ndryshon te caktivizohet.
Nqs se do te mbash kaspersky duhet te gjesh licensat e fundit qe dalin (licensa pirate).
Kto lloj licensash behen blavklist shum shpesh prandaj duhet te gjesh cda 3 dite nje te re , per mendimin tim menyra me e mire : caktivizon update automatik dhe e gjen nje menyre per te mar update offlne dhe cdo dy jave beji update dhe sa here qe i ben update e gjen nje license te re ne warez (ne faqe qe bejn shperndarjen e programeve).
Nqs nuk more vesh gje ca thash LOL atehre instalo avira free dhe mos e vrit mendjen fare.
Keyboard not found .... press any key to continue!
kush eshte antivirusi me i mire falas..dhe si mund ta shkarkojme ne laptop...
flm
Krijoni Kontakt