Close
Faqja 207 prej 323 FillimFillim ... 107157197205206207208209217257307 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,061 deri 2,070 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    kete proceduren tuaj benseven une e kam provuar me Kaspersky dhe Mcafee dhe nuk mi fshiu usb, as format nuk pranonte.

por per ti kthyer pas keto file te korruptuara, si i behet?

Shkarko Dr Web Live CD,dhe jepi boot,pasi te kesh vendosur USB.Jepi scan me ate.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    benseven11 po per ata qe nuk kane AVG ne versionin free ( 8 psh kam une)? Mund te perdorin kete metode ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Po munden perla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    154
    flm per pergjigjet
    e provova sipas shpjegimit tend benseven
    fatkeqesisht antivirusi mi fshiu fare folderat, flm gjithsesi per perpjekjet

Jeni shume te mire te gjithe
    ina

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    kete proceduren tuaj benseven une e kam provuar me Kaspersky dhe Mcafee dhe nuk mi fshiu usb, as format nuk pranonte.

por per ti kthyer pas keto file te korruptuara, si i behet?
    Mund te ndodhe qe nje virus te mos hiqet nga flash disku per keto arsye.
    1.Ne taskmanaxher eshte nje process aktiv qe ka lidhje direkt me virusin,dhe per aq kohe sa ai proces eshte aktiv,virusi nuk hiqet.
    Duhet vrare procesi ne taskmanaxher.
    2,Virusi ka lidhje direkte me skedare te keqij dll ne hard drive dhe per aq kohe sa keto dll file te keqia jane ne hard drive,virusi ne flashdisk nuk hiqet.
    Duhen hequr skedare dll,sys etj te keqij ne hard drajv,pastaj hiqet virusi ne flash disk.
    3.Celsa ne regjistrin e windowsit qe kane lidhje me virusin ne flash disk.
    Duhet pastruar ne fillim regjistri pastaj hiqet virusi ne flash disk
    4.Antivirusi,problem configurimi ose gabim ne perdorim per heqje pastrim,krijimi automatikisht nga antivirusi i nje kopjeje backup per cdo gje te listuar per tu heq dhe futjen ne karantine .
    5.Sistem restore aktiv.Antivirusi e heq virusin me kusht qe ti besh kompjuterit ristart.Cfare ndodh?
    Me rindezjen e kompjuterit heqja e virusit deshton,virusi eshte prape prezent ne flashdisk.Shkaku:Sistem restore eshte aktiv.
    Duhet caktivizuar(off) sistem restore.Sistem restore aktiv e kthen virusin mbrapsht,pamvarsisht se antivirusi e heq me fikjen e kompjuterit.
    6.Skedari virus ka "dryn" eshte i kycur dhe nuk lejon te shkruhet mbi te(qe nenkupton heqje(delete me miun ose antivirus).Zgjidhja,provohet ndonje program unlocker.
    Mos heqja e nje skedari virus tregon per dy gjera:
    1.Kompjuteri eshte infektuar jo nga nje skedar i vetem por disa.
    2.Skedari qe kerkon teheqesh ka lidhje(links) me celsa ne regjister,skedare te tjere ne system 32,plugins virusale ne browser,aplikacion i instaluar fshehtas ne program files, etj qe bejne te mundur bllokimin,refuzimin per tu hequr ai skedar virus nga flash disku.Ne shume raste bllokimi i heqjes ka lidhje me nje proces aktiv/servis aktiv qe mund te diktohet ne task manaxher(psh fkgvwll.exe,rundll.....) ose i maskuar nen emrin e nje procesi tjeter si scvhost qe refuzon heqjen e atij skedari.
    7.Virusi mund te ndodhet ne system folder te flash diskut dhe nuk hiqet,kerkon formatim.Ose virusi eshte bere pjese e aplikacionit U3 qe nuk hiqet ne rruge te zakonshme, klik te djathte,ose antivirus.
    Kjo kerkon cinstalimin e aplikacionit U3 me program te vecante cinstalus.Me cinstalimin e programit U3 hiqet edhe virusi brenda tij.
    Per rikoverim te flashdiskut
    Smart Flash Recovery 4.0
    http://www.devilsfunhouse.org/forum/...ead.php?t=7918
    Per formatizim te flashdiskut
    http://www.forumishqiptar.com/attach...3&d=1239569671
    ose
    http://www.pqi.com.tw/upload/faqs/TW...wFormat(4).exe
    Formatimi i flashdiskut duhet bere ne FAT16 gjithmone(jo NTFS,Jo Fat32)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 15-04-2009 mė 13:42
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga ina_31 Lexo Postimin
    flm per pergjigjet
    e provova sipas shpjegimit tend benseven
    fatkeqesisht antivirusi mi fshiu fare folderat, flm gjithsesi per perpjekjet

Jeni shume te mire te gjithe
    ina
    Kjo me ka ndodhur edhe mua shikoje se mos i ke folderat hidden...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2008
    Postime
    33

Question Si mund te heq nje virus !

Pershendetje te gjithve !

Une po mundohem te heq nje virus pas me ka dal nje gje te kompjuteri qe as vete nuk edi ca eshte jam terbuar me kete ja shikojeni dhe fig. dhe ju lutem me ndihmoni si ta heq !

Tre Metri Sopra Il Cielo

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    nuk eshte virus por eshte te Sistemi operativ XP qe eshte pirat pra nuk eshte genuine, kerko pak ne google me Remove Genuine dhe do e gjesh zgjidhjen pasi qe nuk kam kohe per momentin

qe vetem per nje kerkim qe gjeta
    http://www.mydigitallife.info/2006/0...ns-nag-screen/
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    AVG eshte kot fare se e kam nga praktika , shifni ndonje KASPER ose ndonje NORTON dhe keni rene rehat . Me rehat do bini nese perdorni LINUX
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •