Kasperksky 6.0 me njeh si virus Explorer.exe. dhe me mbyll faqet e Internet Explorer. Ka ndonjeri ndonje ide?
Kasperksky 6.0 me njeh si virus Explorer.exe. dhe me mbyll faqet e Internet Explorer. Ka ndonjeri ndonje ide?
Une per vete i kam provuar krejt antiviruset por AVAST me ka dal me i mir dhe me i leht per PC nuk e rendon PC fare dhe nuk esht i komplikuar a keto te tjeret jan teper te komplikuar
Une jam Gjendur SHUME MIRE me Avast Professional Edition 2008
Antivirus i Lehte dhe shume efikas do te thoja...
Nod32 nuk me ka dhene rezultate te kenaqshme...
AVG Jo keq
PANDA nuk e keshilloj pasi rendon shume sistemin
Tjeta!!
Kėto antiviruset e lirė nuk janė edhe mė tė mirėt. Pėr mendimin tim janė thjesht testues dhe jo antivirus tė vėrtetė. Edhe pse nė pėrdorim duket tė jenė antivirus, ka shpesh dosje qė pėrmbajnė kode tė rrezikshme dhe nuk i njohin fare. Kjo nga eksperienca.
Mos i beso edhe shumė njė antivirusi tė lirė.
Kalofsh mirė.
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
{PER TE DY JU}
Fakti qe ai antivirus nuk i kap viruset nuk do te thote qe nuk ka pc viruse.Nuk ka antivirus te perkryer harroje dhe ti edhe te gjithe keta.Nuk ka antivirus te perkryer po ta them dhe njehere.Ka nga ata te cilet kapin98% te viruseve si puna e norton por fakti qe norton nuk kap ato 2% nuk do te thote se nuk ka viruse.Ndersa AVG AVAST dhe keshtu antivirusesh jane per te recycle bin...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Te jet per mua,do i hdhja posht te gjith antiviruset e siper permendur.
Perdor symantec antivirus,i le opsionin auto update njiher ne jave & te nderon.
Feel the pump √
Ufff eshte i padiskutushem ta krahesosh me keto dy antivirus.Lere qe jan shume te rend dhe te ngadalsojne shume pc kur hyn per scane,po jan me pak fjale "Shume zhurem per asgje"
Provo Symantec & do shofesh ca ndryshim do kesh ne Pc!
Feel the pump √
.I REND AVG=AVAST//Pffff man po ngaterron kekun me byrekun.Keta jan aq te lehte sa kur te pyesin te tjeret a ke antivirus ne pc apo jo duhet te pergjigjesh jo(ne kete grup futet edhe SumaNtec.).AV kartoni...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Blood ti mendon se symantec corporate eshte I barabarte me avg edhe avast? Ketu je gabim. Avast edhe avg jane te mire persa I perket te qenit antivirus falas. Meqe jane falas nuk ka asnjeri perse te ankohet qe jo rendon pc jo nuk kap viruset. Ndersa symantec corporate, qe eshte versjoni bisnes I symantec norton antivirus kushton 100 edhe pse jo 1000 dollare varet nga lloi I mbrojtjes qe kerkon te ekzekutosh. Symantec corporate eshte nje nga te vetmet antiviruse qe jane posacerisht per servera edhe per network te gjere.
Ndonjeri nga ju ne shqiperi perdorni Norman Antivirus, kur kam qene une ne shqiperi ka qene shume I perhapur me sa mbaj mend?
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt