Close
Faqja 156 prej 323 FillimFillim ... 56106146154155156157158166206256 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,551 deri 1,560 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    o evalt ku e di ti se ke me shume exp se te tjeret.Edhe b7 dhe a_pg_id mund te punojnne keshtu si thua ti jane me te medhenj se ty dh kane punuar me shpejt se ty.Asnje gje nuk eshte absolute as ti nuk je .Mos e mer sh seriozisht.
    Dakort, por kur tema zgjat do te thote se diēka nuk shkon.
    ajo qe me ēudit eshte se jemi te opcioni ( Pyesni ekspertet)
    Pergjigjet duhet te jene me te thjeshta dhe me konkrete

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Mu ka infektu pc-ja me viruse e femna, a mund te blej antivirus online?

ka ble ndonjeri prej jush antivirus te tille?

ju flm. Homza
    Ma mir jam gjet me antiviruset falas sesa me ato t'blemit....n.q.se don me i than lamtumir virusave perfundimisht, kalo ne mac.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    faleminderit....shkarkova SRM

i/e regjistruar Maska e interX
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    143
    Blod une e kam kaspersky7 se bashku me disa kode, e instalova nje here por serish nuk i beheshin update dhe kerkonte regjistrimin. A ke ndonje key qe ky antivirus te funksionoj sakte? per aq kohe sa kam pas Kasper Sky kam qene shume e kenaqur me te!

Por kur nuk eshte mundesi te jene te shkurtra do jene zgjatura dhe te nderlikuara.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Ka kode te sakte interx ti dergoj une ne mp linket.Ty te thote Your licence key is blacklisted etj...?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Bota drejt asaj po ecen drejt blerias online.Po them se eshte e sigurte.Pasi kam degjuar shume njerez qe kane blere.Nje prej tyre qe ka blere artikull online eshte SMOD i fsh Clay_More.Kontaktoje ne mp per te dhena me te hollesishme...

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Bota drejt asaj po ecen drejt blerias online.Po them se eshte e sigurte.Pasi kam degjuar shume njerez qe kane blere.Nje prej tyre qe ka blere artikull online eshte SMOD i fsh Clay_More.Kontaktoje ne mp per te dhena me te hollesishme...
    rrofsh plako

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Ma mir jam gjet me antiviruset falas sesa me ato t'blemit....n.q.se don me i than lamtumir virusave perfundimisht, kalo ne mac.
    kalo ne mac??? ca eshte kjo mer shoki?

Mac eshte OS tjeter.Sic eshte dhe Linux, UNIX etj.Une do te sygjeroja qe ta kontaktoje njehere C_M me mp.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •