A po se harrova ke edhe Norton Antivirus 2008.I cili eshte Antivirusi pothuaj me i mire.Por me kompjuterin me te mire qe egziston do punonte shume mire.Eshte nje AV qe e ngarkon tejmase pc dhe e lodh shume.Klm.
A po se harrova ke edhe Norton Antivirus 2008.I cili eshte Antivirusi pothuaj me i mire.Por me kompjuterin me te mire qe egziston do punonte shume mire.Eshte nje AV qe e ngarkon tejmase pc dhe e lodh shume.Klm.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tani shume po e komplikoni kete temeper mua nuk ja vlen te shpenzosh shume lek per te blere nje kompjuter. Cdo kompjuter automatikisht vjen me vista homepremium nese ti je ne gjendje te shpenzosh edhe nja 300 400$ me shume per te blere kete laptop mer vista ultimatum megjithese per mua ultimatum eshte shume I rende per nje laptop. Sigurohu qe laptopi te kete te pakten 3gb ram e preferuar 4gb te kete procesor dualcore si intel edhe amd eshte preferenca jote. Por ama dije se nese instalon edhe office 2007 2gb te ram do te ikin nga vista edhe office. Nese kompjuteri ka keto parametra do kenaqesh me vista nga 5 kompjutera qe kam vetem njerin e kam me vista 2 linux 1 server 2k3 edhe laptopin e punes me xp. Xp eshte stabile per mendimin tim eshte mbret por ama eshte shume mbrapa vistes por ka nje te keqe qe shume kompani akoma nuk e suportojne visten per mendimin tim prit e nja 6 muaj. Sa per anti virus une nuk I ndahem symantec norton antivirus edhe urej avira, avast, mcaffe, kaspersky. Tani ti lexo vizito edhe www.microsoft.com/windows/vista edhe keto websitet e antiviruseve shko ne www.cnet.com edhe krahaso antiviruset e vendos vete
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Mė ėshtė shfaqur njė virus, nuk kam fare idenė se si ta heq.
Quhet pivacy_danger, nese keni ndonje ide ju lutem me ndihmoni sepse me shkoi pc![]()
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Virusi quhet privacy_danger siq e ceka
Gjendet ne C:\Windows me nje folder ket folder e kam fshire por pas
restartimit me eshte shfaqur prarp.
Poashtu nga ky virus ka infektuar edhe Particioninet e mija sepse ato nuk duken fare me.
Ne desktop me eshte shfaqur kjo foto
dhe nuk mund ta largoj asesi, nese gabmishit klikoj ne desktop me maus menjehere me hapet nje faqe (spam) dhe veshtire ta heq.
JU LUTEM ME NDIHMONI SEPSE VERTETE JAM NE HALL
Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme
Shko ne download.com edhe kerko per programin hijackthi edhe instaloje bej nje scan edhe vendose qe te ruaje nje logo te skanimit hidhe kete file ne forum ta shofim ca ka bere ky spywere. Nese ke nje antivirus beji update edhe shko ne windows safemode duke shtypur f8 gjate startimit parsa se windows te nxhere shenjen e xp. Bej nje skanim total te disqeve.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
auLon hijackith nuk o antivirus!! lexoje edhe njeher postimin e Ardit dhe e kupton me mire.!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
pershendetje,
Djema a kam nji problem me PC. E formatizova PC por prape nji virus me bene problem. Kjo me del qdohere qe starton PC. E kam skanuar PC per virus dhe spyware por kot. Qfar mendoni se duhet vepruar ne vazhdim.... Ne attach eshte edhe pamja e problemit
Me t'mira
Air_Mj
I kthyer ne forum...
Daku, hy ne Safe mode dhe rrjet, shkarko Malwarebytes' Anti-Malware edhe boj nji skanim!
Duhet te kesh opsionet e administratorit, pra jo si user i thjeshte ne pc.
Po te coj me mesazh dhe linket kur mund ta shkarkosh programin dhe ta regjistrosh falas!![]()
Separi duhet ti besh enable Task Managerit:
(shkeputur nga Microsoft Support)
1. Shko "Start" / "Run" -> shkruaj "Gpedit.msc" shtyp "Enter".
2. Navigo te "User Configuration" -> "Administrative Templates" -> "System" -> "Ctrl+Alt+Del Options"
Nese gjene hyrje te ctrl+alt+del apo "Remove Task Manager" Me right-click hape menune dhe selekto: "Disable" ose "Not Configured" per (se)cilen qe ta gjesh te konfiguruar.
3. Mbylle "Gpedit.msc".
4. Shko: "Start" / "Run" -> shkruaj "gpupdate /force" dhe shtyp "Enter".
Pasi ta kesh aktivizuar Task Managerin, hape dhe mbyti proceset e virusit.
Por pasi je ne WIN XP pse lodhesh?
Ia bej PC nje "System Restore".
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt