Problemi eshte se PC qe kam ne shtepi se kam te lidhur me Internetin. A ka ndonje menyre tjeter?
Problemi eshte se PC qe kam ne shtepi se kam te lidhur me Internetin. A ka ndonje menyre tjeter?
Kaspersky Anti-Virus 2009 nuk me instalohet pasi me thote se kam ne proces AVG 8. E kame fshire kohe me pare kete antivirus nga kompjuteri tani po perdor Kaspersky Anti-Virus Personal por qe dua ta zvendesoj kush mund te me ndiomoj.
Mer ndonje program per c'instalim programesh.Dmth program qe eshte krijuar per te hequr programe te tjere.Pastron rregjistrin nga ky program qe do te heqesh ben shume gjera.Une e kam nje te tille po deshe me thuaj.Eshte dhe nje i tille qe mund ta maresh free nga faqja zyrtare e programit.
www.revouninstaller.com
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Pershendetje Angelino01,
Po te shikosh gjithandej ne internet, nje nga pikat me te dobeta te versionit me te fundit te AVG (8) eshte procesi i ēinstalimit te tij, sepse le perhere gjurme ne kompjuterin ku eshte instaluar.
Mund te provosh programin qe thote MorDor, Revo Uninstaller, por ti tregon se nuk e ke me ne kompjuter AVG-ne, ndaj do te jete pak e veshtire ta ēinstalosh ne kete menyre.
Te keshilloj qe te perdoresh keto programe falas per ta ēinstaluar (plotesisht, kete dhe programet e tjera qe do te duhet ndonjehere t'i heqesh nga kompjuteri):
1. AutoRuns for Windows,
2. RegSeeker,
3. CCleaner.
Se pari, instalo CCleaner dhe pastro gjithe mbetjet apo gabimet qe mund te kete regjistri i Windows-it (te dyja mundesite i ke ne anen e majte te programit).
Se dyti, hape AutoRuns for Windows, prit sa te skanohen te dhenat dhe shko te "File > Find...". Shkruaj "avg" (pa thonjeza). Nese te del ndonje rezultat (i cili duhet te kete formen 'AVG Technologies CZ, s.r.o.') fshije. Duhet te sigurohesh qe te mos mbetet asnje rresht qe permban shprehjen me siper.
Se treti, hape RegSeeker dhe shko te "Installed applications". Zgjidh 'Invalid Add/Remove entries' dhe nese te del ndonje rezultat, fshije (nuk nevojitet). Ne po te njejten menyre si me siper, kete radhe zgjidh 'Applications Settings' dhe shiko per kete: "Software/Avg". Nese kjo te shfaqet edhe ty, fshije. Ky program eshte shume i fuqishem, dhe gjen paksa "shume" gabime ne kompjuter, ndaj mundohu te lexosh ēdo gje perpara se te fshish diēka, dhe krijo nje depozite te ndonje fshirjeje qe ben (sepse programi ta lejon kete).
Kjo eshte metoda ime e ēinstalimit te nje softueri qe nuk e perdor me. Uroj qe ta ēinstalosh AVG-nė me sukses.
Ne radhe te par dua tju falenderoj per ndihemene e dhene por deri tani asnje rezultat.
Cleaner e kame edhe ato programe i mora por nuk e gjeta ne as nje vende.
Nuk di se cfare duhet te beje tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Angelino01 : 08-08-2008 mė 12:17
Hm, atehere te mbetet te riinstalosh AVG-nė nga fillimi. Pastaj ēinstaloje me Revo Uninstaller (shiko dy postimet me siper).![]()
Doja te te falenderoja se gjthcka shkoi per mbrekulli.
Te njeten gje me kerkonte edhe per versioni e vjeter.
Faleminderit per gjithca.
Me vjen mire qe e zgjidhe problemin! Kush te beri pune, tre programet e para apo Revo?
RegSeeker me zgjithi pune per kete raste por pash edhe programe te tjera qe kame perdor me pare qe ndodheshin ne regjistrat e mi. Keshtu i perdora te tre programet. Ne kontrollin e pare ishte thjesht pakujdesia ime . Faleminderit.
Pėrshėndetje a ka mundėsi ndokush te me ndihmojė si mun ta jeku kete antivirus nga kompjuteri e kam provuar po spo mu jeket ku eshte problemi se di nje ndihme ju lutem tungi ju pershendes kaloni mire. Kete ma qet ja shikone [IMG]problem[/IMG]
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga menbosi : 09-08-2008 mė 08:38 Arsyeja: kam harruar me qit foton ku e kam problemin
Krijoni Kontakt