Si eshte ky formatimi i shpejte!
Sa per menyrat , un do provoja proces menager , hijack this.
Sa per save mode , nga e kupton qe eshte caktivizuar?
Si eshte ky formatimi i shpejte!
Sa per menyrat , un do provoja proces menager , hijack this.
Sa per save mode , nga e kupton qe eshte caktivizuar?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Formatimi i shpejte eshte "quick format"
do mundohem te provoj menyren qe po thua, sa here qe dua te futem ne safe mode kompjuteri rindizet, pra nuk mund te futem ne "safe mode"...
faleminderit
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Me ka qelluar qe te mos mundem te hap Windows Xp per arsye se ai ka qene i infektuar. Cilin Antivirus do te me rekomandonit qe te mund te nisja nga CD boot qe te heq viruset?
Ju faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 02-06-2008 mė 20:15
Nese ke CD te antivirus pothuajse cdo antivirus te lejon te hapesh PC e ta riparosh por nuk hapen ne windows po hapen ne ate qe quhet "Menyja e Rikthimit" (Recovery Console) Duhet ta caktosh kompjuterin te BOOT nga CD ne radhe te pare pastaj te BOOt HDD Ne kete menyre CD aktivizon kete meny rikthimi ku te mundeson te pastrosh viruset. Po per mendimin tim menyra me e mire eshte te riinstalosh Windows edhe njehere
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Ju lutem forumista ka mundesi te me ndihmoni, Kam provuar scanimin e kompjuterit me antivirusin symantec, kam perdorur Lavasoft per addware-spyware e kam kerkuar trojandownloader me search resulst qe ta prish skedarin kam provuar dhjetra te tjera software si spybot, etc.. i vetmi rekomandim eshte Smitfraudfix qe duhet te punoje ne safe mode, e kam instaluar si program por nuk me hapet as ne safe mode as ne regular mode, i kam bere kompjuterit scanim me antiviruset dhe spiunet e mesiperm ne safe mode gjithashtu. Kam gati nje jave qe spo mundem ta largoj dot kete trojan ju lutem kerkoj ndihmen tuaj.
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Falemincerit qe e levizet postin ketu por, Forumisti i mesiperms kishte vetem para infektim kurse une e kam mare virus trojan a ka ndonje menyre si mund ta heq pa formatuar diskun ju lutem?
Opinion is like ass.. Everybody has one!
Symantec eshte nje Anti Virus qe te lejon te besh instalimin e tij duke e hapur kompjuterin edhe ne Safe Mode dhe njekohesisht qe ai instalohet ben dhe mbrojtjen qe te mos sulmohet nga virusi dhe eshte shume i efektshem. Une do te te keshilloja Symantec 10.1.7 i pershtatet shume mire cdo kompjuteri dhe eshte vertet i fuqishem ne cdo aspekt plus kesaj Updatet i mer dhe nga interneti si paketa dhe e gjen shume lehte programin ne treg edhe Full Version.
Pershendetje Forumist te nderuar
kam problem me PC
kam Windows XP SP2 te instaluar
gati 5 muaj e perdori kete sistem operativ pa problem
mirepo taash mu eshte shfaqur 1 problem
sapo lidhem ne internet pas 10-15minutave me shfaqet
Problem Me: Generic Host Process for Win32 Services
Pasi e klikoj Don't Sent themesi i pc kthehet ne Windows Classic
dhe bllokohet interneti as nuk mundem ta bej Connect as Disconnect
ka ndonjeri nga ju ndonje ide ??
ju prsh
have a nice time![]()
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Ka Ndonjeri Ndonje Ide apo ... ??
Loneliness brings pain and pain makes you a genius... ;)
Zgjidhjen e ke ketu:
http://www.forumishqiptar.com/showth...hlight=Generic
Krijoni Kontakt