Close
Faqja 112 prej 323 FillimFillim ... 1262102110111112113114122162212 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,111 deri 1,120 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    ndoshta nuk e ka vendin ketu por po e beje si pyetje. kam nje probelm qe sa kohe sepse shkronjen " E" pa ze nuk po mund ta shkruaj por po me del gjithnje kshtu " ØØe".
    ja disa shembuj:
    nØØese do tØØe kishin mundØØesi...

Dhe kjo me ngjanØØe vetem nese Internetin e hap me Internet Explores perndryshe me netscape nuk e kam kØØetØØe problem.
    Si mund ta eleminoj kete gjØØe ( gje)?
    Me siguri IE eshe infektuar nga virus.
    Edhe te puna ime u shfaq 1 problem i till por te shkronja "S" kur shtypja tastin"S" me shfaqeshin edhe shkronja te tjere.
    Zgjidhja per problemin: FORMATO PC-n
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 20-05-2008 mė 20:21

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320

Si tė heq njė virus?

Pershendetje,

Kam nje problem me nje lloj virusi qe spo mundem ta heq nga kompjuteri. Kam postuar disa here kete teme por eshte fshire nga "moderatoret".

Ai lloj virusi nuk lejon te aktivizohet fare asnje lloj antivirusi, kam bere skanim me disa antiviruse portabel por asgje.

Ka ndonjeri ndonje ide se si mund te veprohet ne kete rast?

Faleminderit.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Details, details, details - me specifik pls. Prandaj eshte fshire tema disa here ose mbase per arsye se ke perdorur fjalen "portabel".
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    me shume detaje, ok.

Ka hyre nje virus ne Kompjuter duke qene i instaluar dhe Kasperky por me te rejat e vitit 2006. Ne nje moment shikoj se nuk aktivizohet antivirusi fare, bej nje aktivizim manual, asgje. Keshtu qe bera dhe nje ri-instalim te ri te tij, perseri asgje, po ashtu dhe te nje lloji tjeter antivirusi por asgje... tani une desha nje zgjidhje se si ta heq kete lloj virusi pasi nuk dua ta formatoj se eshte nje program qe nuk dua te demtoj asgje.

Faleminderit...

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ke provuar tė skanosh kompjuterin nė SAFE MODE?
    Ky ėshtė i vetmi "efekt" qė jep virusi?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    Provo skano nje here online ne internet ndoshta e heq ate virus qe ke.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Shume faleminderit per pergjigjet,
    Te gjitha keto i kam provuar, asnjera nga keto rruge nuk ben pune. As ne safe mode nuk kam mundur te futem per te bere nje skanim te tille.

Ndonje ide tjeter?

Faleminderit....

LAMO Maska e Lamo
    Anėtarėsuar
    17-04-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    31
    Provo nje here te shkruash tek run msconfig dhe dhe do te dali nje tabel.Siper tabeles ke nje ikon qe shkruan STARTUP shtype dhe ne kete panel shtyp nje buton qe thote DISABLE ALL dhe jepi ok dhe beji kompjuterit restart dhe skanoje nqs nuk del beje prap ate ENABLE ALL.
    Nuk lejohen faqet personale nė firmė, ato mund ti vendosėsh vetėm nė profil.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga pellumbi Lexo Postimin
    Shume faleminderit per pergjigjet,
    Te gjitha keto i kam provuar, asnjera nga keto rruge nuk ben pune. As ne safe mode nuk kam mundur te futem per te bere nje skanim te tille.

Ndonje ide tjeter?

Faleminderit....
    Nuk mė ke kthyer pėrgjigje pėr pyetjet qė tė kam drejtuar. Njėrėn pėrgjigje e ke kthyer tė ngatarruar ndėrsa pėr tjetrėn nuk mė ke kthyer fare.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Ke provuar tė skanosh kompjuterin nė SAFE MODE?
    Ky ėshtė i vetmi "efekt" qė jep virusi?
    Pershendetje,

Kam provuar dhe ate rruge qe me the ne Safe mode dhe skam marre asnje rezultat pozitiv.
    Virusi ka bere disable shume prej komandave, ku nder te tjera mund te permend Safe mode, regedit, msconfig, nuk mund te bej aktiv asnje lloj virusi, ne nje kompjuter te nje shoku kam provuar te formatoj ne menyren "quick" dhe po te njejtat probleme kam pasur, keshtu qe e vetmja menyre qe kam arritur te heq kete lloj virusi eshte qe ta formatoja ne menyren e ngadalshme. Por sic e kam permendur dhe me lart nuk desha qe ta bej nje gje te tille me kete kompjuter per disa arsye...

Faleminderit per pergjigjet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •