Close
Faqja 103 prej 323 FillimFillim ... 35393101102103104105113153203 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,021 deri 1,030 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    benseven11 kam degjuar se Deep Freeze nuk i ben mire PC sepse e kam instaluar ne disa PC ketu ne Internet Cafe dhe po shoh qe kane probleme dmth bllokohen shpesh gje qe nuk ndodhte me pare. Por e instalova me shume se ngela duke bere Uninstall programe te cilat instaloheshin nga kliente. A eshte i demshem per PC Deep Freeze?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une e kam perdorur gjate kohe dhe po e perdor edhe tash dhe skam asnje problem me pc, Antivirus nuk perdori asgje thjesht vetem deep freeze, vetem se e kam te bllokuar me d-f vetem locak disc : C ndersa ne local disc : D i instaloj programet dhe gjerat tjera qe me nevoiten, ndersa kur vjen rasti per te instaluar ndonje program te domosdoshem per pc-n e c'aktivizoj d-f dhe e instaloj pastaj perseri e aktivizoj d-f.

Une personalisht skam probleme dhe e preferoj si program, nuk them qe eshte teper i mire, por punen e vet e ben pa asnje leshim.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e flaibi
    Anėtarėsuar
    02-08-2005
    Postime
    42

ndihme

kam instaluar windos vista home basic por dhe 20 dite kane mbetur nga kycja e programit.A mund te me ndihmoje dikush te gjej celsin?
    faleminderit

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621

Avast nuk ēinstalohet plotėsisht

Mbas nje prove nje mujore desha te c'instaloj antivirusin Avast, edicionin pa pagese.
    Per te bere c'instalimin perdora Your uninstller. Mire deri ne momentin kur desha te instaloj antivirusin e ri, i cili gjate kohes se setup me njofton qe nje antivirus tjeter eshte ne pune dhe duhet hequr per te vazhduar me instalimin normal. Gjithashtu edhe ne control panel/security center me del qe avasti eshte ne pune akoma. Nuk lashe vend pa kerkuar, pastrova edhe regjistrin me TuneUp utility, dhe prap nuk jam ne gjendje te kuptoj se cfare ka caluar gjate procesit te fshirjes se avast. Edhe dicka: kishte ngelur nje file ne start/programs te cilen e fshiva ne menyre manuale, dhe ne run/msconfig/services me dalin 3 file te avast me te cilat nuk di si te veproj.
    Nuk di c'fare te shtoj me teper, shpresoj ne pergjigjet tuaja.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

budgetawningandrails.com Maska e Edmondii
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Lidhjet personale lejohen vetem si faqe hyrje.
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga Reiart Lexo Postimin
    Mbas nje prove nje mujore desha te c'instaloj antivirusin Avast, edicionin pa pagese.
    Per te bere c'instalimin perdora Your uninstller. Mire deri ne momentin kur desha te instaloj antivirusin e ri, i cili gjate kohes se setup me njofton qe nje antivirus tjeter eshte ne pune dhe duhet hequr per te vazhduar me instalimin normal. Gjithashtu edhe ne control panel/security center me del qe avasti eshte ne pune akoma. Nuk lashe vend pa kerkuar, pastrova edhe regjistrin me TuneUp utility, dhe prap nuk jam ne gjendje te kuptoj se cfare ka caluar gjate procesit te fshirjes se avast. Edhe dicka: kishte ngelur nje file ne start/programs te cilen e fshiva ne menyre manuale, dhe ne run/msconfig/services me dalin 3 file te avast me te cilat nuk di si te veproj.
    Nuk di c'fare te shtoj me teper, shpresoj ne pergjigjet tuaja.
    Menyra me e shpejte:

Installo AVAST perseri, edhe perdor the uninstaller qe vjen me AVAST, mos perdor uninstaller tjeter. Ne qofte se spunon, atehere futu ne SAFE MMODE edhe mundohu te uninstallosh.

Pak me shume informacin do te jete me mire:

Po te kesh vista duhet ta uninstallosh duke right clickur ne uninstaller and zgjidh " Run As Administrator."

Hope it helps!!!!!!
    The faith of the Albanian is Albanianism.
    Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Tentova te instaloj Kaspersky por nderpritet instalimi dhe nuk vazhdon. Provova te instaloj nod32 dhe lajmeron se kam te instaluar avastin dhe kaspersky ne nje kohe qe ne pc nuk gjenden as njeri dhe as tjetri.
    OS winxp pro sp2
    Me poshte jane nja dy foto nese ju ndihmojne per me shume.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Provo te shkeputesh lidhjen me internetin dhe mbyll te gjitha dritaret e internetit.Perdor ndonje program qe pastron regjistrin per te hequr celsat e lena pas cinstalimt qe u ke bere programeve.Cinstalimi i bere ose nga kontroll panel,ose nga ndonje program cinstalues qe ofrohet nga kompanite antivirus,nuk ben heqje te plote te cdo skedari te programit antivirus.Kur perdor programin cinstalues "Your uninstaller,mjafton klik i djathte te emri i programit dhe cinstalo(uninstall),pastaj vazhdon me next,next.Gjate kesaj faze jepi kohe programit cinstalues,mos e mbyll,ndryshe korruptohet cinstalimi dhe nuk e rregullon dot.I jep kohe programit te skanoje regjistrin,te gjeje dhe tregoje celsat pastaj klikon next dhe finalizohet pastrimi.Mbyllet programi kur ai te lajmeron qe cinstalimi u be me sukses.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 22-02-2008 mė 21:09

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Mua ravmon removal tool me beri shume pune dhe tani nuk kam me probleme. Por dikush qe ka te njejtin problem. Duhet te hyje ne Safe Mode dhe te beje nje skanim me ravmon removal tool dhe me pas te klikoje te gjitha kutite ku jane Opsionet e Windowsit. Flm te gjitheve atyre qe kane kontribuar. Vecanerisht bensaven11. Eshte forumi me i pa pare ne Internet. Hallall cuna.

Respekte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    40

Problem me rrjetin

Pershendetje Adminave , Moderatorve dhe Antarve te ketij forumi.
    Kam nje problem me rrjet ......ndezi PC-n dhe mbas 5 minutave pasi lidhem, me shfaqet nje dritare. Ja kjo asht:

Pasi qe me shfaqet kjo dritare me nuk me ben rrjeti ....mundohem te bej disconect por nuk mundem per veq se me restart te PC-s

Qka me rekomandonit ju te bej apo ku gjendet problemi?

Ju faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 29-02-2008 mė 20:49

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    PErshendetje Galaktika.
    Me siper konkretisht postimi NR.6 ke dicka per te shkarkuar. Me ate do ta zgjidhesh problemin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •