Close
Faqja 87 prej 323 FillimFillim ... 3777858687888997137187 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Djema me duket se ja dola mbane. Se sot nuk mu shfaq fare ne ekra keyloggeri. Tek properties eshte e vertete qe me dilte Adobe, por megjithese i jepja Allow, perseri ai shfaqej gjithnje e me shume. Shkova dhe e fshiva te system 32/drivers , sic me sugjeroi Edspace.
    P.S

i/e regjistruar Maska e vanesa2
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Postime
    40

Si tė fshij virusėt e kapur nga Symantec/Norton?

Perdor Symantec Antivirus per nja 20 kompjutera te lidhur ne rrjet (server Windows 2003).Pothuajse cdo jave Serverit i bej Live update dhe cdo dite Full Scan.
    Ne listen e risk history me dalin rreth 100 viruse te kapura ne rrjet, dhe kryesisht viruse nga Flash driverat. nuk e di cduhet te bej me tej per ti pastruar viruset qe te perdoruesit te mos kene probleme me viruset. Mos duhet te instaloj ndonje program tjeter per ti fshire pasi mesa shoh Symantec Antivirusi vetem sa i gjen ato.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Ti meqe perdor si antivirus Norton, te solla publikimin zyrtar te Symantec per kete "threat"

Faleminderit shume per pergjigjen Dalan. Ne fakt Norton me ka skaduar, dhe nuk u bera asnjehere mbare ta rinovoj. Prape te njejtat udhezime duhet te ndjek?
    Faleminderit dhe ti BenSeven. Do ta provoj me vone nga shtepia nese funx keto tuajat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 28-09-2007 mė 20:47

Citim Postuar mė parė nga KozyShack Lexo Postimin
    Faleminderit shume per pergjigjen Dalan. Ne fakt Norton me ka skaduar, dhe nuk u bera asnjehere mbare ta rinovoj. Prape te njejtat udhezime duhet te ndjek?
    Faleminderit dhe ti BenSeven. Do ta provoj me vone nga shtepia nese funx keto tuajat.

Vanesa, u beme si kembet e dhirit ketu. Eshte tema eme, hallet e mia.
    Nese deshiron te vazhdosh me Norton, te sugjeroj ti besh komplet remove me Norton Removal Tool dhe ta ri-instalosh.
    Mune te te ndihmoj te instalosh Norton 2007 me nje licence 1 vjecare
    Per kete te fundit me kontakto me PM

i/e regjistruar Maska e ultimo004
    Anėtarėsuar
    22-06-2007
    Postime
    20

Mė duhet programi Spyware Guard!

a munet dikush me ma postu linkun se ku duhet me marr spywareguard

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Antivirusi Symantec/Norton (dhe tė tjerėt) i izolojnė virusėt e kapur nė karantinė qė tė mos bėjnė dėm. Pastaj Symantec njofton pėrdoruesin, ose administratorin qė virusi u kap dhe ėshtė hedhur nė karantinė. Ti si administratore mund tė shikosh karantinėn dhe tė fshish virusėt qė gjenden nė tė. Pėr tė hyrė nė karantinėn, hap antivirusin Symantec dhe tek menyja nė majtė zgjidh view > quarantine.

Pse nuk i fshin Symantec virusėt por i ruan nė karantinė?

I ruan nė karantinė pėr tė tė dhėnė ty mundėsinė t'i studiosh virusėt, tė kuptosh kush e ka krijuar, nga ka ardhur, nė cilėn datė ėshtė krijuar, etj..

Ndodh ndonjėherė qė virusi i kapur nga antivirusi nuk ėshtė vėrtet virus. Nė kėtė rast ke mundėsinė ta nxjerrėsh skedarin nga karantina dhe t'i thuash antivirusit ta injorojė.

Ndodh gjithashtu qė virusi tė ketė infektuar njė skedar tė rėndėsishėm. Nė karantinė tė jepet mundėsia ta pastrosh skedarin e infektuar dhe ta kthesh prapė nė gjendjen para virusit.
    Edi

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772

AntiVirus per SPV C500 Windows Mobile

Pershendetje.

Cfar antivirus mund te instaloj ne Tel tim, SPV C500 Windows Mobile

A mund te me ndihmoni?

PS: dhe te me tregoni si ta instaloj ne Tel.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Shif ne pvt bro.Ke nje liste me antiviruse per pc.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Citim Postuar mė parė nga sherri Lexo Postimin
    Shif ne pvt bro.Ke nje liste me antiviruse per pc.
    Jo per PC o bro por per TELEFON(MOBILE)

SPV C500, e kam Windows Mobile.

Tung
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nje keshille nga une : Mos vi fare antivirus...mund te te gjej ca antivirusi te duash.... po une kam nje ppc me wm2003 qe e perdor prej 3 vjetesh...kam shkarkuar warez nga lloj e lloj sitesh, kam instaluar programe nga me te ndryshmet edhe si perfundim deri me sot nuk kam degjur te ankohen per viruse ne windows mobile... kam pershtypjen qe def. file i antiviruseve per wm eshte nje 4-5 viruse ne total... dmth shanset qe ti ti hasesh jane shume shume te vogla. Po edhe po i hase do mjaftonte nje hard reset edhe restore i bacupeve per ti hequr. (gje qe nuk ka per te te bere vaki ndonjehere i sigurt).
    Ndryshon puna me symbian qe ka me shume viruse qe perhapen me bluetooth etj si commwarrior... Shikoje me kete sy...nqs do infektohesh ndonjehere atehere instalo antivirusin edhe pastroje... nuk ja vlen ta cosh dem ate ram qe ke me antiviruse. Ca sistemi perdor wm5 wm6?
    Qe po ashtu te gjej ndonje gje te sakte...fjala vjen office 2007 per windows mobile..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •