Varet se cfare Anti virus perdor.Mgjt une i kam hequr me Spy-doctor lal.
Varet se cfare Anti virus perdor.Mgjt une i kam hequr me Spy-doctor lal.
Nje shoku im ka nje problem me kompjuterin! Pasi fshiu antivirsin mori disa viruse , kur e ndezi nje dite tema e kompjuterit (Pamja) kishte ndryshuar ne klasike , dhe kur mundoheshe te ndyshoje temen e vetmja teme ishte klasikja , dmth qe temat etjera sikur ishin fshire fare nga kompjuteri. Dhe sherbimi dial-up nuk eshte i vlefshem , dmth qe kur do te krijosh nje lidhje interneti si psh albtelekom. Pasi instalova avast antivirus hoqa 6 viruse ne safe mode dhe i bera check disk ne safe mode pastaj i dhash restart kompjuterit , kur u ndez tema ishte e njejta dhe per me teper lart toolbarit kishte dale nje drejt kentesh i bardhe. U mundova ta beja repair windows me windows media center 2005 , por ne fazen e fundit te repairit kerkonte administrator password , kompjuteri ishokut ti ka te instaluar media center 2005 dhe nuk ka vene password userit te tij.Restore nuk mu8nd ti japesh sepse nuk ka restore point.
Antivirus tashme eshte diēka e domosdoshme per nje Pc,duke pare zhvillimin e bujshem te informatikes gjithashtu do te kete dhe anet e saja negative.
Ekspertet cfare sugjerojne si antivirus te mir ,te thjeshte per persona qe sja kane haber PC etj etj.
Gjithashtu do doja te dija nga shumica cfare antivirus perdorin dhe pse?
mos e mendo shume , bej backup gjerat qe te duhen , pastaj
format /q
dhe bej setup nga fillimi dhe beji 1 backup qe kur te zeshe viruse prape te jeshe i siguruar
\m/ TiLL dEaTh KeLcYRiOT \m/
Nuk dua ta formatoj sepse ka disa drivera qe nuk, mund ti gjej me !!!
Per cfare backup e ke fjalen , dmth si behet ?
Pershendetje Ditmir :
Si zakonisht pc- ja e ati shokut eshte infektuar zakonisht merre ket program program skanoe bane ristartim http://www.download.com/Spy-Emergenc...-10372952.html pastaj nese mundesh edhe spyware doctor 4..... ti kam dhan kodet ne mesazh pv ato kode mos i humb se te duhen . Besoj qe problemet dot ju menjanohen , na shkruaj per rrezulltatin .
Kaloni mire
pershendetje
Si ta largoj kete virus win32.Rbot (Registry value)
Si dhe Default Windows setings (Registry value changed)
per kete te dytin nuk e di se a eshte me te vertet virus po antispyware im e klasifikonte si virus dhe nuk mundte ta fshij.
flmn
Viruset i hoqa por problemi eshte se viruset kane demtuar filet e windowsit per kete gje dua ti bej repair me windows media center 2005 por nuk di passwordin , tani un kerkoj qe ndonjeri nga ju ta gjej kete password (per te bere repair windos media center 2005 ).
Arrin tė futesh nė windows apo jo?
Nėse futesh nė windows, fut CD e windows nė kompjuter, hap menunė nis > ekzekuto (start>run) dhe shkruaj komandėn sfc /scannow
Kjo komandė zėvendėson skedarėt e dėmtuar tė Windows-it me skedarėt origjinal nga CD i Windows. Do tė kėshilloja tė bėjė dhe azhurnimin e Windows. Kjo mund tė zgjidhė disa prej problemeve.
Pėr t'i bėrė riparim tė plotė, vendos njė fjalėkalim pėr llogarinė administrator, ose hap njė llogari tė re administratori dhe pėrdore atė llogari kur bėn riparimin.
Edi
Krijoni Kontakt