-
Problem My Documents
Te gjithe folderat e "my Document" ne permbajtjen
e tyre kane te "krijuar" edhe nje floder tjeter me emrin folderit ne te cilin ndodhen
Folderi i krijuar duket sikur eshte nje aplikim dhe n.q.s hapet del ne "my Documents"
Si mund ta zgjidhe kete problem, n.q.s mund te quhet i tille.
-
-
-
-
Heavily Equipped
Po... me duket sjellja tipike Brontok ose Rontokbro, nje worm. Perhapet me email si windows PE.exe E kam pare dicka si kjo te 2 PC. Edhe kur fusja USB key ne kompjuter, pas 2 sekondash wormi shkruante nje kopje te vetes me emrin e nje direktorie dhe me ikonen e nje direktorie, por natyrisht ishte exe. Ka shume mundesi qe i joti te jete variacioni i fundit dmth .K.
Futi nje pastrim PC me nje antivirus te sakte psh kaspersky, nod32 etc..
-
-
84,79,4,3,20,8 * 2 = 1
Cinstalimi i nje programi...!!!
Pershendetje te gjithve....
Kam nje problem me nje program i cili eshte norton antivirus2007 e kam instaluar ne pc por pasi pash qe nuk ishte full por trial si version dua t'i bej uninstal por nuk me lejon fakti se gjat gjithe kohes eshte duke bere liveupdatin dhe me nxjer error kur futem ne control panel per t'a bere uninstal, me pas kaloj ne opsionet e norton-it per t'ia bllokuar liveudat-et qe mos te jen automatikisht dhe serish nuk me lejon dikush nga ju nqs me ndihmon me kete problem....
Faleminderit.
Ps: vetem mos me thoni qe te bej pc format se e kam vdekje
-
-
Cfare perdor per cinstalimin e programeve?
Une te sygjeroj Your Uninstaller 2006. Kerko tek google per ta shkarkuar. Nese nuk e gjen dot shkruaj qe te rekomandoj linkun nga ta shkarkosh sidhe crackun.
Gjithe te mirat.
-
-
84,79,4,3,20,8 * 2 = 1
Nuk perdor asnje program per te ber uninstall programet thjesht vete ne ''control panel'' nga ty ne ''add or remove programs'' dhe kryej proceduren.
Megjithate po e provoj nje here te kerkoj kete qe me that ju dhe do ju njoftoj serish.
Faleminderit per ndihme.
Respekte...
-
-
84,79,4,3,20,8 * 2 = 1
Gino e shkarkova ket programin qe me sygjerove por nuk me beri pune per fat te keq. Nuk e lejon me asnje menyr qe te bej uninstall dhe paraqet qe duhet te pres deri sa te mbaroj dita e skadimit sepse eshte trial nderkohe nuk e dija 
Ndonje sygjerim tjeter....???
-
-
Provoje nje here me te njejten menyre (dmth. po me programin your uninstaller) por para se ta cinstalosh vepro keshtu:
Start, run dhe tek dritarja qe do te te hapet shkruaj msconfig. Shko aty ku thote startup dhe ke nje buton qe thote Disable all. Pastaj shtyp ok dhe windowsi do te beje restart. Kur te hapet windowsi norton nuk do te aktivizohet dhe provoje dhe njehere ta cinstalosh me your uninstaller. Shpresoj te funksionoje, nese jo kontakto te shofim se cfare mund te bejme tjeter.
-
-
84,79,4,3,20,8 * 2 = 1
Cinstalimi u krye me sukses Gino te falenderoj shume por me ajo cka nuk me heq nga kompiuteri eshte follderi qe ka krijuar nortoni ne te dhe sma len qe ta fshij kesaj si i behet ke ndonje ide?
Te lodha me duket.
faleminderit dhe nje here.
-
-
Ajo dosje nuk te fshihet sepse ndoshta ka qene ndonje skedar duke punuar ne ate moment. E ke provuar ta fshish mbasi i ke dhene windowsit restart? Nese jo, atehere mbas cinstalimit duhet ti kishe dhene windowsit restart dhe provon ta fshish. Nese e ke provuar dhe mbas restartit, atehere na trego a ka files brenda tek ky folder? Cfare mesazhi te shfaq kur provon ta fshish?
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt