Close
Faqja 57 prej 323 FillimFillim ... 747555657585967107157 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 3223
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Te dritarja e msconfig,duhen caktivizuar vsnpstd.exe(trojan),mmrkrtnl(real player search engine),306701e,realsched(real player).Pasi boshatis katroret nga shenja e V-se,klikohet poshte ne "apply" dhe ok.Fik kompjuterin,e ndez.Ne momentin e ndezjes mbahet shtypur butoni F8.Kompjuteri do futet ne "Safe mode"I ben skanim me antivirus dhe antispyware ne "safe mode" per te pastruar viruset dhe ndonje spyware/trojan qe nuk mund te hiqet,kur windowsi eshte ne "normal mode",me ngarkese te plote ne servise dhe procese.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Besoj qe e ke zgjidh problemin sipas rruges qe te tha beni,megj kerko per emrat e virusave online se ndoshta mos ka tool qe i heqin nje nga nga nje,megj ka mundesi qe ta formatosh nga fillimi per merak.

Si tė azhurnoj antivirusin avast

Kam nje problem me programin avast antivirus! problemi eshte se nuk mund ti bej update . Ne fillim kur e instalove i bera update nga nje file ne format exe* ( me instalim) , tani po provoj ti bej update me nje file qe e shkarkova dje por kur filloj instalimin e updates me nxjerr nje error si ne figuren e meposhtme:Emri:  error.gif

Shikime: 186

Madhėsia:  5.4 KB .Ju lutem me ndihmoni sepse kam vene re se kam marre disa viruse dhe antivirusi nuki arrin ti njohe.

i/e regjistruar Maska e jclR
    Anėtarėsuar
    08-01-2005
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    28

Dua tė ndryshoj gjuhėn e antivirusit kaspersky

Tung te gjitheve nje pyetje kisha,kam te instaluar kaspersky internet sec.6 por e kam ne frengjisht si mund ta kthej ne englisht ose italisht pa e hequr dhe instaluar nje version ne gjuhet e siperpermendura? dmth ekziston mundesia per te instaluar vetem nje file dhe te arrihet nderrimi i gjuhes apo duhet ta instaloj nga fillimi ne nje gjuhe tjeter?duke qene se une hoqa nortonin mendova se ky ishte me i miri si antivirus nqfts ju thoni jo me thoni atehere kush mund te jete e ku mund ta gjej.thnx..

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Provoje me Tare resedit,per te perkthyer nje program ne nje gjuhe tjeter. http://www.softdepia.com/tare_resedi...load_4450.html
    Resource hacker http://www.angusj.com/resourcehacker/
    Programe te tjera, Lingoware dhe Resource tuner.
    http://www.lingocom.com/english/product/index.html
    http://www.restuner.com/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    I behet klik i djathte ikones se kuqe ta avastit,ne cep te ekranit.Ne menu zgjedh "update".Ose hap programin dhe klik ne opsionet.Aty do gjesh butonin e azhurnimit(update).Azhurnimi zakonisht behet automatikisht.Servisi i Avastit duke diktuar kompjuterin tend ne largesi ben periodikisht kontroll te situates,per firmat(signatures) qe ka programi ne kompjuterin tend dhe ne qofte se i mungon ndonje skedar,firme e re,ajo automatikisht tenton ta shkarkoje skedarin e ri te azhurnimit pa nderhyrjen tende.Azhurnimet e reja mund ti shkarkosh edhe nga kjo faqe.http://www.avast.com/eng/update_avast_4_vps.htmlMbaj parasysh qe skedaret e azhurnimit po i shkarkove nga faqja me lart,nuk duhen klikuar e te hapen,pasi nuk jane skedare te ekzekutushem.Ato thjesht i duhen programit per te diktuar ndonje virus qe ka firme identike
    me firmen e skadarit te azhurnimit.Pra thjesht,ndihmon programin per te diktuar dhe dhene alarm per ndonje virus te ri.Skedari i azhurnimit duhet ruajtur(save) ne direktorine C:\program files\avast\updates,pra ruhet ne shkarkim ne folderin updates ne programin e Avastit.Nuk duhet ruajtur ne direktori tjeter,ndryshe programi nuk e dikton skedarin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 19-08-2006 mė 16:24
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Problemin e zgjidha me ne fund , faleminderit benseven dhe vecanerisht *ABC i cili me ndihmoj nepermjet mesazheve private.Ndihma juaj me hoqi nga pc rreth 30 viruse.

Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    Citim Postuar mė parė nga jclR
    Tung te gjitheve nje pyetje kisha,kam te instaluar kaspersky internet sec.6 por e kam ne frengjisht si mund ta kthej ne englisht ose italisht pa e hequr dhe instaluar nje version ne gjuhet e siperpermendura? dmth ekziston mundesia per te instaluar vetem nje file dhe te arrihet nderrimi i gjuhes apo duhet ta instaloj nga fillimi ne nje gjuhe tjeter?duke qene se une hoqa nortonin mendova se ky ishte me i miri si antivirus nqfts ju thoni jo me thoni atehere kush mund te jete e ku mund ta gjej.thnx..

jclR,
    vendosi gjitha .loc files ne directory me emer "en", gjithashtu brenda kesaj en directory vendos skin.ini, dhe ne kete menyre mund t'i perdorish dy gjuhet njekohesisht (frengjisht dhe anglisht) dhe skin.

NoName

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Pershendetje beni, po mua qe disa file nuk mi ka liruar kaspersky dhe si te tilla nuk mund te kontrollohen nga avast pasi kaasperkin e kam c'instaluar,si tia bej?
    me mire vone sesa kurre....

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Duhet ta besh skanimin ne Safe mode.Kur hap avastin dhe klikon ne scan buton.Klik pastaj ne ikonen kompjuter te skanoje gjithshka.
    Shiko ndonje mesazh cfare do japi. Tek direktori program files i ben klik te djathte
    folderit kaspersky dhe delete(hiq).Ka te ngjare qe cinstalimi qe i ke bere nga kontroll paneli nuk e ka hequr kasperskin plotesisht.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •