Close
Faqja 51 prej 323 FillimFillim ... 41495051525361101151 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 3223
    Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Po une e kam Kasperspy po puna eshte se kur e instaloj ate ne Pc me thote se ne kompjuter egziston nje Antivirus tjeter,dhe nuk mund te jene te dy njekohesisht duhet te uninstall Nortonin pastaj...

Azhorno windows-in. Ai virus te futen te dosjet e perkohshme nga ndonje vend te hapur qe ke. Azhorno windows dhe skanoje nga safe mode.
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Citim Postuar mė parė nga auiu
    Po une e kam Kasperspy po puna eshte se kur e instaloj ate ne Pc me thote se ne kompjuter egziston nje Antivirus tjeter,dhe nuk mund te jene te dy njekohesisht duhet te uninstall Nortonin pastaj...
    Po, eshte e vertete qe dy antiviruse nuk mund te punojne njekohesisht ne nje pc por cinstaloje nortonin, ska ndonje gje te keqe...Mendoj qe eshte me i mire ky kasperspy megjithate kjo puna e anivirusave eshte sipas preferencave, nuk ka ndonje gje te prere...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga auiu
    Pershendetje.
    Kam disa dite qe me ka dale nje problem me nje virus.
    Puna eshte se Nortoni vetem me lajmeron qe ka hyre ne virus dhe nuk mund ta fshije dot ate.U mundova ta gjeja vete dhe ta fshija manualisht po kur shkoj ne te path(source) qe me tregon Norotni(C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\I mpostazioni locali\Temporary Internet............... te tjerat nuk po me kujtohen) ky file nuk gjendet atje.
    Jam munduar ta gjej edhe me Search po nuk mundem dot.

Threat name: Backdoor.Berbew.N
    Dhe gjate kohes qe kam hyre ne internet pasi me del dritarja njoftuese per gjetjen e ketij virusi nga nortoni me del dhe nje tabele tjeter e cila thote se ne sistem ka ndodhur nje difekt dhe sistemi do te mbyllet(ristartohet) automatikisht brenda 60 sec.
    Me ndihmoni dot ju lutetm?...
    Ajo qe te tha Kinezi eshte rruga me e shkurter me e thjeshte dhe me e shpejte.Ke edhe nje faqe ketu me instruksione,por ka me shume pune. Kerkon nderhyrje ne regjister per pastrim si dhe caktivizimin e sistem restore.http://www.symantec.com/avcenter/ven....berbew.n.html Te faqja filloje leximin diku afer fundit ku thote"removal instructions".
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Kur hapet faqja e microsoftit per azhornimin e Windowsit me del nje tabele e cila thote se duhet te bej DOWNLOAD nje certifikate te leshuar nga Microsoft qe te vazhdoje me tej azhornimi,po kam frike ta bej download se ndoshta nuk eshte e sigurte se edhe Nortoni nuk me punon mire dhe mund te me hapen problme te tjera.

Besoj se ke XP ose 2000.
    Start > Esegui shkruaj sysdm.cpl > Enter

Aggiornamenti automatici > Avvisa ma non scaricarli e non installarli.

Se i perktheva edhe ne italisht

Po ta azhornosh nga IE me Windows Update do te te detyroje te instalosh nje program qe kontrollon ne e ke kopjen e Windowsit origjinale.
    Kurse po ta besh ashtu si me siper nuk te detyron. Kur te te dali ajo ikona e verdhe afer ores zgjith te gjitha updates *pervec* WGA KB905474 ose ndonje tjeter e ketij lloji. Instaloji.
    Nortoni nuk besoj se do te te nxjerri probleme, ai nuk eshte i keq por nuk ta sugjeroj sepse te ngadaleson ca kompjuterin dhe nuk i ka listat e viruseve shume te "fresketa". Tani per tani pune duhet te beje nqs e ke azhornuar.

Pastaj restart > F8 .....
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Po per McAfee cfar mendimi ke?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Une kisha Norton per disa vjet dhe versioni ifundit qe bleva (update) me nderhynte me shume programe te tjera ne PC, dhe emials ndonjehere. Costumer service te norton ta shpifin ...

Kam nje vit qe kam marre MCAfee dhe eshte me i lehte per tu menxhuar dhe ka opsione qe me lejon te hap dhe programet e tjera pa m'i bllokuar proceset. Njesoj e ben punen, dhe eshte me i lire gjitashtu.
    TBD

i/e regjistruar Maska e kiki_gj
    Anėtarėsuar
    17-06-2004
    Postime
    75

Antivirus ...

Nga leximet e me parshme pash se perdoren shume por edhe ajo me e mira se e keni iden cili eshte me i miri.
    Po thirrem ne ate pasi kam pune shume me virus te ndryshem por edhe me antivirus te ndryshem pasi bej punen e teknkut.
    per vete me te miret gjer me tani jo nga pamja por nga efikasiteti jane Kasperski dhe NOD32.

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Dakort po e provoj njehere dh epo te them persri.Flm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •