Close
Faqja 46 prej 323 FillimFillim ... 3644454647485696146 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 3223
    Ok Ben
    Flm dhe ty per te gjitha shpjegimet.

Virusin dhe ate file me siper te hijackthis i hoqa, nderkohe qe mesazhi gabimit me rishfaqet here pas here. Dmth jo aq shpesh sa me pare,qe behej sa here mbylla internetin por me rralle, por ama perseri shfaqet.

Mgjth flm per shpjegimet

Gogla Kuqe
    Flm per mesazhin dhe ato c'ka me the . Edhe pse kam degjuar plot llafe te mira per Mozillen, per keto lloj gjerash them gjithmone "Ehuuu ka akoma kohe"
    Megjithate shume veta e lavderojne dhe do ta konsideroj si opsion dhe do konsultohem dhe me disa te tjere.

Flm per mesazhin

che_guevara86

Shkrimi i Gogles ishte per mua besoj mqs dhe mesazhi fillon me emrin tim, kurse emri yt eshte disa postime me siper dhe te kam kthyer nje pergjigje une.
    Te sugjerova dicka me aq sa dija.

Bye
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 17-04-2006 mė 19:58
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792

Si tė heq virusin lovsan?

A di ndonjeri prej jush sesi mund te heq nje keylogger nga Pc se na morri vesh dynjaja sekretet
    Kete duhet ta kem marre me ate te msn-se.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nga e ke kuptuar qe ke keyloger ne kompjuter?
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Keshtu me thane
    pastaj bej nje si tip reklame ne msn une sa here qe flas,plus qe ruajta nje dite nje dokument ne .exe qe ishte si tip keylogeri te merje vesh tjetrin ne msn po me duket e hengra vete LoL

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Eshte pak e veshtire per nje fillestar te heqe nje rootkit.
    Program ekzistojne sa te duash por ka mundesi qe te te caktivizojne dhe antivirusin psh gabimisht :P.

Gjithsesi merr kete programin ketu dhe posto ne forum rezultatin e tij te te themi se ke apo s'ke keylogger.

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Mos e vrit mendjen se nuk e gjen gje Pc time e kam stervit mire per te tilla raste LoL Ky antivirusi im thote qe e fshiu por sjam shume e sigurte.

Scan Complete:29 discrepancies found.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Sa i paduruar qenke ti
    Une te njejtin problem kam me pc perseri me del nje tabele
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet te shkarkosh FixBlast http://securityresponse.symantec.com...r/FixBlast.exe qe heq mbeturinat e virusit Lovesan(i njohur edhe me emrin w32 blaster)
    E ben skedarin Save ne desktop.
    Shkon ne start/run/ ketu fut sysdm.cpl Klik ok.Te dritarja qe del klik ne sistem restore buton.Te dritarja tjeter levize shenjusin me miun nga pozicioni max djathtas per ne pozicionin min majtas.Klik te katrori i vogel lart "turn off sistem restore".Klik poshte apliko dhe ok e mbyll.Fik kompjuterin E ndez dhe mbah shtypur butonin F8.Windowsi do hapet ne safe mode.Fut passwordin a administratorit. Klik ne desktop te skedari Fix blast.E len ate te mbaroje skanimin dhe pastrimin e virusit.Pastaj hap antivirusin dhe spybotin dhe i ben skanim kompjuterit per te hequr ndonje gje qe ka ngel ne regjister,dhe direktorite e mbrojtura te sistemit te windowsit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Flm Benseven11.Shpresoj te arrij me sukses misionin :P se me gjithe keto gjera them se do ngateroj ndonje gje

Thank u per ndihmen.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    .... mesazh gabimi,me del nje tabele fout 34245543
    Provo te shkosh lart ne browser ne tools/internet options/advanced.
    Te dritarja aty vendosi shenjen e V se katroreve perpara,caktivizo skript debug IE dhe caktivizo skript debug te tjera.(disable script debugging IE) (Disable script debugging other) Klikon poshte ne butonin apliko dhe e mbyll.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 25-04-2006 mė 17:46
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •