ha ha ha
Une i kam provuar thuajse te gjith antiviruset, dhe thuajse ne te gjitha menyrat.
Dhe i kam nxjerė dhe mesimet.
Dhe konkluzioni qe jap eshte se : I lire, apo falas, eshte vetem m*** , te tjerat ne k'te bote kushtojnė.
Dhe qe nga koha e eksperimentimeve dhe deri me sote, antivirusin e kam te blere, pra, nuk eshte me nje kopje fals e marre nga dikush tjeter, me nje ēeles te krrakuar, por nje kopje e blere me ēelsin e tij .
Perse do te krijonte anti virusi viruse ?
Ja po te pergjigjem dhe per kete.
A ke vene re se te gjith antiviruset, qofte dhe ata te bleret si ky qe po perdor une tani, ne muajt e fundit te tyre te dergojne lajme se gjasme ka dale ky apo ai virus dhe se menyra per tu mbrojtur eshte te blesh kete apo ate antivirus, por versionin me te ri te tij ?
Po qe antivirusi te thote se ai bllokoi kete apo ate virus, dhe kete ta ben me shpeshe ne muajt e fundit te lishences se tij dhe jo ne muajt e pare ?
E pra, ajo kompania te ciles ti ja vjedh antivirusin, nuk te ka shum qef , per fat te keq, se ti i vjedh ca para atyre. Dhe mos mu mbaj me i menēur nga ai qe e ka krijuar antivirusin, se po te ishte keshtu, do te kishe krijuar ti nje te tille, dhe s'do te kishe shkarkuar falas nga interrneti.
Keshtu, nese ti e vjedh, krakon, apo e merr nga faqe ku ai eshte i krakuar, dhe ty te mbetet vetem ta instalosh, do te jete vete kompania qe do te dergoj viruse, kjo nepermjet Ip adreses tende. Ata e dine mire se kush eshte Ip jote, se ti merr Update prej tyre.
Nese kjo te duket e pa mundur se nje kompani antivirusi mund te dergoj viruse, atehere do te thosha, se Norton e ben. Mendoj se e ke perdorur norton ndonje here. A ke shkuar ndonje here tek faqa e tyre, ku mund te shohesh se sa i mbrojtur eshte kompjuteri yt ? Pra te testosh antivirusin ? Po ! Ok, ja ē'bejne ata, te dergojne nje virus " nje te thjeshte, nje trojan, per te cilin ata e dine qe ti i ke marre Updates, dhe sulmojne kompjuterin tend. Ne fund te del dhe rezultati. Your Antivirus is Up to date dhe ti je i mbrojtur, ose e kunderta.
Pra fare mire, antivirusi mund te kthehet ne virus.
Dhe se fundmi, kam mendimin se Virusat, ne te shumten e rasteve, krijohen dhe hidhen ne net, nga njerez qe punojne per antivirusat. Kjo mbasi, nese nuk do te kishte virusa, nuk do na hynin ne pune as antivirusat. Rezultati, Ndermarrja e antivirusave falimenton.
Dite te mbarė.
Krijoni Kontakt