Close
Faqja 92 prej 323 FillimFillim ... 42829091929394102142192 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Une deri tani kam perdorur Kaspersky Internet Security ver 7 dhe Antivirus 7 tani kam instaluar Kaspersky versionin 8 dhe qenka shume shume i mire.....

mos te hamendesoje njeri se eshte me i mire ky apo ai qe ka te instaluar, ndoshta nuk keni hasur ne ndonje spy qe te ben caktivizimin dhe shikoni se sa te forte e keni dhe antivirusin, ka disa virus qe kaspersky internet security i ndalon por lejon disa te tjere pra nuk i njef si viruse, ndersa kaspersky antivirus i njef ato si viruse..... nuk di cfare te them me gjate per antiviruset pasi kam provuar shume prej tyre dhe kam rene me rehat me kete Kasperkyn.......
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    AVGFree dhe pike, i lehte, i sigurte, kurre probleme nuk nxjerr.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Kam dy petje:
    1- A mund te instalohet ne te njejtin PC, Kaspersky Antivirus dhe Kaspersky Internet Security?
    2-Nese jo, cili eshte ndryshimi thelbesor midis tyre dhe cilat jane kriteteret ne baze te te cilave keshillohet te instalohet KAV apo KIS ?

Personalisht une perdor KAV 6.0.2.621 me licence deri ne 2010 dhe jam shume i kenaqur me rezultatet e tij.
    KAV eshte vetem antivirusi KIS eshte suite e plote dmth Antivirus + Firewall + Antispam + Antispyware. Nuk ka kuptim te instalosh njehere antivirusin dhe pastaj KIS...sidoqofte do te shkriheshin ne nje...KIS do ta asimilonte si pjese e paketes se vet.

Une jam vete nje fan i madh i Kaspersky si edhe i NOD32 po me versionin e fundit NOD32 ka treguar qe mund te jete se shpejti rivali kryesor i Kaspersky dhe Symantec. Eshte jashtezakonisht i shpejte dhe shume i lehte per memorjen

Sa per KIS 8... ai eshte akoma nje beta nqs nuk gaboj... kur te perfundoje faza e RC me sukses... do kete probleme per ta aktivizuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Force-Intruder : 08-11-2007 mė 11:27

Nje mendim i imi
    I lexova disa por nuk pash askund F-Secure, nje ndermarrje finlandeze te cilin une e perdor dhe eshte shume i mire mirpo nuk e di a mundesh me perdor me crack si po i thejn kodet ne kosove e vende tjera sepse une e paguaj dhe skam promleme asnjehere.
    Ka versione te ndryshme shikoni ne www.f-secure.com

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Une Ne Qendren Time Perdor Symantec Por Kam Dhe Kaspersky 3-vjecar Qe E Kam Blere. Per Mua Kta Te Dy Jan Shume Te Mire ...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Jeto qe te mesosh Maska e CuLi-GoaL
    Anėtarėsuar
    08-11-2007
    Vendndodhja
    GJAKOVA CITY
    Postime
    437
    Nod 32 2.7

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Vet perdor Nod32 por po shof ne shume website qe ne krye te sondazheve qendron Bitdefender.

Se fundi dhe kompania Eset (nod32) ka nxjerr nje pakete qe perfshin antivirus,antispyware,firewall, antispam.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    Ju pershendet te gjitheve a mundet dikush te gjej MC Afee-ne 9.0 se nuk poe gjej askund ju pershendes klm.

Dhe ma mer mendja se MC Afee eshte nder antiviruset me te mire ne bote per kete edhe e perdori.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Hakim Lexo Postimin
    Ju pershendet te gjitheve a mundet dikush te gjej MC Afee-ne 9.0 se nuk poe gjej askund ju pershendes klm.

Dhe ma mer mendja se MC Afee eshte nder antiviruset me te mire ne bote per kete edhe e perdori.
    Provo NOD32 V.3.x.x
    Eshte shume me i mire se Mc Afee, me i lehte, me efektiv. Perfshin te gjitha

A New Day has Come Maska e valoni_sp4
    Anėtarėsuar
    05-06-2007
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    8
    Une kam te instaluar Norton Internet Security 2008
    e gjej te mire , nuk eshte qe e ngadalson , kam provuar edhe te tjeret por gjithnje per mua Nortoni mbetet N.1 , po te kisha N360° edhe me mire dote ishte .

valoni_sp4

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •