Close
Faqja 91 prej 323 FillimFillim ... 41818990919293101141191 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 910 prej 3223
    i/e regjistruar Maska e [E-TiRoNcI]
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Postime
    5
    Edhe un doja nje antivirus
    Kush e qit koburen, se fut pa zbrazur.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nė temėn Sigurimi i Kompjuterit janė pėrmendur emrat e antivirusėve falas. Mbrojtja nga antivirusėt falas nuk ėshtė aq e fortė sa ajo nga antivirusėt e njohur si Norton/Symantec, McAfee dhe Kapersky, por mbrotja mė e mirė ėshtė tė parandaloni virusėt para se tė hyjnė nė kompjuter; kjo shpjegohet nė temėn e pėrmendur.
    Edi

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    avira antivir personal edition classic.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    AVG Antivirus

Ej force-introuder po une qe telefonin e kam n70 symbian si ja behet qe une nuk kam antivirus mund te me gjesh ndonje te mir.Kam pasur Kaspersky po nuk kisha licence dhe e fshiva mund te me gjesh dot ndonje te mire?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Ej force-introuder po une qe telefonin e kam n70 symbian si ja behet qe une nuk kam antivirus mund te me gjesh ndonje te mir.Kam pasur Kaspersky po nuk kisha licence dhe e fshiva mund te me gjesh dot ndonje te mire?
    Per symbian 60 ka shume. Edhe une kam nje n70. Tani nqs je infektuar ndonjehere, mund ta dish qe commwarior eshte me i perhapuri dhe perhapet me bluetooth.
    Mund te marresh mcafee...netqin... Keta te 2 jane me te lehtet per memorien.
    Megjithate symantec ka nje avantazh ndaj ketyre et dyve... qe mund te marresh update nepermjet 2 skedareve qe mund ti sharkosh nga interneti ne PC. Dmth nuk ka nevoje qe te jete telefoni i lidhur me internet. Disavantazhi ?
    Shume konsum memorie..dhe ne nje n70 ti e di se c'do me thene "i ngadalte"...
    Epo ky e ngadaleson akoma me teper... e vetmja gje qe mund te besh eshte ta mbash te caktivizuar edhe antivirusin edhe firewall dhe ti aktiviosh perpara nje transferte me bluetooth apo perpara se te instalosh programe.
    Plus qe symantec kerkon se sben te instalohet ne memorjen e telefonit dhe jo ne MMC.
    Keto jane kushtet. Me thuaj ke pelqen dhe ta dergoj me email sepse eshte i madh per tu cuar me MP.

Te falenderoj shume mund te mi dergosh qe te tre tek adresa
    xhek_londo11@hotmail.com
    Faleminderit edhe njehere.
    Nqs ke ndonje program te mire per nokia n70 mos ngurro te ma dergosh.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ptu ti qenke xhek londo? Mos me dergo me ftesa per hi5 se me gerrice nervat... ose do filloj une te te dergoj spam sa nuk ke per te dit nga te shkosh pastaj.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910

Eset Smart Security

Behuni gati te ndryshoni mendim per antivirusin tuaj te favorizuar. Sot instalova Smart Security te ESET, kompanise se mirenjohur qe fitoi shpejt popullaritet me NOD32. Ky version i antivirusit NOD32 eshte akoma me i lehte se versioni 2.7 per memorien dhe me ne fund ne versionin 3 keni "security suite" dmth perfshin edhe antispyware, firewall...etj.
    Ne skanim eshte jashtezakonisht i shpejte. Une po perdorja Kaspersky Internet Security 7 te perditesuar shkelqyeshem dhe perseri arriti te gjeje nje infiltrim ne sistem. Do t'ju a rekomandoja te gjitheve... Nje pune e shkelqyer nga ESET.
    10+

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Behuni gati te ndryshoni mendim per antivirusin tuaj te favorizuar. Sot instalova Smart Security te ESET, kompanise se mirenjohur qe fitoi shpejt popullaritet me NOD32. Ky version i antivirusit NOD32 eshte akoma me i lehte se versioni 2.7 per memorien dhe me ne fund ne versionin 3 keni "security suite" dmth perfshin edhe antispyware, firewall...etj.
    Ne skanim eshte jashtezakonisht i shpejte. Une po perdorja Kaspersky Internet Security 7 te perditesuar shkelqyeshem dhe perseri arriti te gjeje nje infiltrim ne sistem. Do t'ju a rekomandoja te gjitheve... Nje pune e shkelqyer nga ESET.
    10+
    Kam dy petje:
    1- A mund te instalohet ne te njejtin PC, Kaspersky Antivirus dhe Kaspersky Internet Security?
    2-Nese jo, cili eshte ndryshimi thelbesor midis tyre dhe cilat jane kriteteret ne baze te te cilave keshillohet te instalohet KAV apo KIS ?

Personalisht une perdor KAV 6.0.2.621 me licence deri ne 2010 dhe jam shume i kenaqur me rezultatet e tij.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •