Gjithashtu mund te provosh ta heqesh dhe me Kaspersky 7.0. Eshte antivirus mjaft i mire dhe besoj se do te te zgjidhe problemin ne fjale.
Gjithashtu mund te provosh ta heqesh dhe me Kaspersky 7.0. Eshte antivirus mjaft i mire dhe besoj se do te te zgjidhe problemin ne fjale.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Mund te perdorni dhe TuneUp Ultimate per te rregulluar kete proble. Para disa muajsh mi dha dhe mua keto probleme pc ime dhe me ate e bera ok.
Rruga qe duhet ndjekur, do beni disa skanime dhe pastrime me ane te TuneUp, pasi te keni mbaruar me keto, restart pc, kur te ndizet PC nuk do ndizet menjehere por do prese sa te mbushen disa %, mos shtypni asnje buton derisa te gjitha te behen 100% dhe pastaj do te jeni ne rregull.
Shpresoj t'iu kem ndihmuar.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ok thanks per pergjigjen.
Mbase nuk ka nevoj per antivirus a mundem te instaloj Word edhe Exel n`Windows Mobile dhe ku mund te shkarkoj.
Gjithashtu ku mund te gjej dhe Themes/Skins per SPV C500.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Plak e para duhet te me thuash nese eshte me te vertete ppc apo smartphone, ca windows mobile perdor sepse normalisht pocket word dhe pocket excel duhet ti kete te parainstaluara. Eshte touchscreen apo jo? Se me thene te drejten po pertoj tani te hap gsmarena edhe te shikoj specifikimet me rradhe.
Faleminderit Edspace dhe jetmirv. Jetmir ky Deep Freeze eshte program qe blihet. dhe dicka qe une kur dua ti fshij keto viruset e gjetura eshte pothuajse e pamundur per ti fshire.
faleminderit edhe nje here
Deep freeze ne momentin qe instalohet ai merr ne dore gjithe windowsin. Ne nje moment qe mund te te fiket comp me dashje apo pa dashje, po te kete qene i aktivizuar Deep Freeze ai te kthen compiuterin sic ka qene, i heq te gjitha cfare ke ruajtur apo ka bere update wind. Ti tani do deep freeze apo thjeshte deshe te dish punen qe ben ai. Ne rast se do mund te te gjej nje link.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
SmartPhone e kam.![]()
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
A mund qė programi deep freeze tė mbroj PC-it nga viruset
Ēfarė mendoni pėr kėtė?
Kam dėgjuar se deep freeze mbron pc nga viruset kėshtu qė desha tė hap njė temė nė forum.
Faleminderit
Deep freeze thuhet qe eshte mbrojtes kunder viruseve,kurse ne te vertete nuk eshte.Ky program anullon ndryshimet e bera ne windows nga instalime programesh,futje virusash,ndryshime ne konfigurim te windowsit.Rikthen sistemin sic ishte para ndryshimeve.Edhe programet antivirus nuk jane mbrojtes te vertete ndaj viruseve,perderisa nuk kane funksion per te bllokuar/mos lejuar futjen e viruseve ne kompjuter.Antiviruset jane thjesht skanus dhe pastrus.Program qe te bllokoje futjen e viruseve ne kompjuter,mbroje vertete kompjuterin nga viruset,nuk ekziston.
Krijoni Kontakt