Close
Faqja 82 prej 323 FillimFillim ... 3272808182838492132182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 3223
    Kaspersky eshte me i mire , gjithmon nese i ben update
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Computers Can Do That Maska e Deja
    Anėtarėsuar
    26-01-2006
    Vendndodhja
    Akoma s`kam gjetur nje vend qe ta quaj shtepi!
    Postime
    19

Probleme me cinstalimin e symantec antivirus

Kam 2 probleme:
    1. Dua te instaloj nje antivirus te ri ne kompjuter nderkohe qe momentalisht kam te instaluar symantec antivirus dhe kur kerkoj te bej cinstalimin e tij nepermjet Add/Remove programs procesi mbetet ne gjysem. tani as ky i vjetri qe kam nuk hapet fare dhe as me lejohet qe te instaloj nje te ri. theksoj qe doja ta cinstaloja per arsye se kohet e fundit kisha probleme me pc. kompjuteri ishte ngadalesuar, me dilnin mesazhe ne ekran per viruse por nuk fshiheshin dot..... Cfare mund te bej?

2. Afersisht i njejti problem me shfaqet edhe ne nje kompjuter tjeter por aty arrita te bej cinstalimin nepermjet Norton remover (qe tek kompjuteri i pare nuk funksionon) dhe kam instaluar "Norton Corporate 10.0.1" por perseri kam probleme dhe gjate kesaj kohe qe shkruaj ketu me nxjerr "auto-protect disabled".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Deja : 11-09-2007 mė 02:45
    Always searching.... Never finding.....

Kete problem mund ta zgjidhesh nepermjet programit Norton Removal Tool
    Ndiq lidhjen per ta shkarkuar
    http://www.softpedia.com/get/Tweak/U...val-Tool.shtml
    Skedarin Norton_Removal_Tool.exe pasi ti besh "run", c'instalon te gjitha produktet Norton qe ke ne kompjuter.

Gjithe te mirat

///
    Provoje njehere duke e caktivizuar fare antivirusin (kam pershtypjen sikur nuk funksionon kur eshte i hapur, mbylli proceset qe kane lidhje me te)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga baaroar : 11-09-2007 mė 03:31

Computers Can Do That Maska e Deja
    Anėtarėsuar
    26-01-2006
    Vendndodhja
    Akoma s`kam gjetur nje vend qe ta quaj shtepi!
    Postime
    19
    E kam provuar por nuk funksionon as me Norton Removal. Tani provova ta cinstaloj manualisht dhe funksionoi me ne fund... Gjithe te mirat!
    Always searching.... Never finding.....

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209

Si tė heq virusin Trojan-Clicker.HTML.IFrame.ag?

Me eshte infektuar faqja e internetit,, sa here qe mundohem te hyj ne te me nxjerr Kaspersky kete virus: Trojan-Clicker.HTML.IFrame.ag
    Ju lutem si mund ta fshij..

gjithe te mirat.
    bashkimi sjell fitore.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    31
    bash mire qe e pahe shpreh qet problem , se edhe une e kam te njejtin hall, nuk jam ka di qka me ba ? hajdi ekspert kallxona se gati jam ka e kapi at pc e me perplas per tok se me hangi nervat//

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Duhet postuar nje ditar nga hijackthis http://files3.majorgeeks.com/files/4...ckthis_sfx.exe
    Kur ta hapesh hijack this klik ne"do a system scan and save a log file"Ditarin(log file) e poston ne forum.
    Gjithashti instalohet combofix dhe postohet nje ditar i rezultateve.http://www.techsupportforum.com/sect...s/ComboFix.exe
    Kur te te kerkoje shtyp 1 ose 2,shtyp 1 ne tastjere dhe shtyp eneter.Prit 10 minuta deri sa programi te mbaroje pune.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 16-09-2007 mė 13:54

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    31
    zotri benseven ja bana qashtu ne te dyjat ma qiti me ja ba run , edhe jav bana, me sa duket i bani hajr qekjo terapi . a kam shku mir a jo ? se veq shum flm se qetash po i qel shpejt faqen ne net edhe po punon rrjeti mire, flm shume,

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    benseven flm shume per pergjigjen, problemi eshte se virusi eshte brenda sitit jo ne PC cfare rruget duhet te ndjek per ta hequr nga WEBI
    bashkimi sjell fitore.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068

Nuk mund te instaloj dot McAfee!

Perpiqem te install. McAfee(total Protection 2007 ) , fillon instalimi,te gjitha te tjerat instalohen vetem anti virus nuk installet .Klikoj tek fix errors me thote nje ose disa gabime existojne filloje prape ,por perseri del e njejta gje.
    Para se te bej format kam ndonje shprese te instal?Ne laptop cdo gje ne rregull pa probleme,ndersa ketu ne desc me ngre nervat.
    Faleminderit ne advance edhe per shume tema te tjera ketu,me kane ndihmuar pa mase.
    Cte bejme duam te mesojme edhe ne te rriturit.
    Nese keni kohe .
    A.Kote.
    Gezuar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 18-09-2007 mė 10:55
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •