Close
Faqja 78 prej 323 FillimFillim ... 2868767778798088128178 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 3223
    Ky virusi , paska infektuar te gjith flashet.
    E kam shkruar me nja dy tema te tjera po e shkruaj edhe ktu.:
    Per ta hequr duhet te veprosh keshtu: shko te control panel > folder option > tek view tab duhet te aktivizosh "Show hiden files" dhe duhet te caktivizosh "hide protected......"(nuk e mbaj mend si perfundon).
    Pasi ke bere kete , shkron ne run g: ose f: (ca shkronja ka flashi , ose jepi klik me te djathten dhe jepi open)
    Aty do te shikosh nje autorun.inf , fshije kete dhe hiqe flashin nga porta usb dhe vere perseri
    Tani mund ta hapesh me dopjo klik.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Kete problem e kisha edhe une
    Faleminderit per shpjegimin per mu keni qene i sakte

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    edspace, tani ka ndodhur dicka tjeter, qe me pare ska qene.

Me pare kto skedat, batch files a si quhen, vetekzekutoheshin sapo klikoja mbi to, ndersa tani, qe e bera prove ate skeden e bashkangjitur, mi hap ti TXT file.

Po ksaj si t'ia bej?

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nė faqen qė tė kam dhėnė mė lart ke dhe njė skedar tjetėr qė riparon regjistrin pėr skedarėt batch me prapashtesėn bat.
    Edi

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Fucker eshte 1 virus shume i perhapur kto kohet e fundit,Edhe une e kam pas kete problem.Po pasi e kam formatu USBb skam pas me probleme.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson
    Pershendetje,

Kam kete lloj problemi: ndersa po beja nje skanim per virus gjithe kompjuterin, mu bllokuan hard disqet (dmth C, D, E), dhe nuk hapen normalisht. Si te figura e pare.

Me ane te ospionin Browse kam gjetur program qe hap hard disqet (dmth Windo Explorer), dhe hapen, por me pas duhet tja nis nga fillimi. Gjithashtu edhe opsionin "always use the selected...." nuk e aktivizoj dot (fig 2).

ME ndihmoni ndonjeri per ket problem?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson
    ME ndihmoni ndonjeri per ket problem?

Edhe mua me kishte ndodhur ky problem dhe e zgjidha dje:

Shko tek My computer dhe bej search ( duhet qe tek opsionet e kerkimit type of file ti zgjedhesh te gjitha si psh.search system folder, search hidden files and folders, case sensitive etj ).Te all of part of the file name shkruaj autorun, se ne fund te kerkimit fshi vetem ato skedare qe ndodhen ne C: dhe D:. Pas ristartimit gjithcka eshte ne rregull.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Une kete problem e zgjidha duke ēinstaluar kasperskin 7 dhe duke instaluar NOD32 duke e update kete antivisrus, pastj bera nje skan te plote te kompjuterit dhe pasi fshiva disa file gjithshka ishte ne rregull, e sqarova kete pasi edhe une e kisha kete problem dhe ndoshta dikujt i sherben.

Nuk shfaqen dosjet dhe skedaret e fshehura

Dosjet dhe skedaret e fshehura nuk shfaqen.
    E kam provuar tek control panel > Folder option > View.
    Sapo e aktizoj Show hidden folders and files. dhe Caktivizoj HIde protected........
    i jap OK , por prap nuk ndryshojne.
    Cfare mund te bej?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Lexo temėn pėr virusin brontok. Mund tė jetė infektuar kompjuteri me atė virus, ose ndonjė virus tjetėr tė ngjashėm qė bllokon shfaqjen e skedarėve tė fsheshur.

Azhurno antivirusin dhe bėji njė kontroll tė plotė kompjuterit, mundėsisht nė gjendjen e sigurtė (safe mode).
    Edi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •