Close
Faqja 76 prej 323 FillimFillim ... 2666747576777886126176 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 3223
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Nuk e marr vesh ca lloj virusi eshte.Sepse sesht faji kasperskit se updatin e fundit ka.Po me duhet ta gjej patjeter sepse pc eshte server pune ne nje salle interneti dhe vijn lloj lloj USB .1 prej te cilave me futi ket virus.Dhe smundem me e formatu sepse kam shume programe dhe me prishin pune.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Te njejtin probelm kam edhe une, mi nxjer me germa kineze.

I kam provuar te gjitha, kapsersky, system mechanic ...asgje nuk hiqet.

Ka ndonje zgjidheje?

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    benseven11 une e kam istaluar vete proratin 1.9 pse a thush se problemi eshte te ajo ?
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Dj Piroman na ke keqkuptu .une kam kjet problem ne pc.Me posht po ju jap 1 screen te pamjes se si me del hdd.

[/URL]

A egziston ndonje antivirus me heq kete se nuk me nevojitet se cfar shkruan thjesht dua te pastroj pc.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Olsir : 01-07-2007 mė 15:54

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Kur futesh ne windows klik ne start/run Aty fut msconfig Klik ok.
    Ne dritaren tjeter klik ne butonin start up.Aty pastro nga shenja e v-se
    katrorin perpara sservice.exe Klik apliko dhe ok poshte.Kjo ben qe programi te mos aktivizohet me hapjen e windowsit.
    Shiko cfare versioni e ke proratin.Versioni me i ri 1.9 fix2 eshte ketu
    http://www.prorat.net/main.php?language=english Provo kete me te riun dhe shiko nese mesazhi gabimit perseritet.Te antivirusi kur ben skanim dhe te jep proratin klik ne opsionin injoro,perjashtoje,keshtu qe antivirusi nuk do te te lajmeroje per proratin.Shiko edhe te serviset per statusin e proratit si servis,eshte automatik,manual apo i caktivizuar.Shkohet ne start/run Ketu futet services.msc Klik ok Te dritarja tjeter klik dy here te servisi proratit.
    Ne dritaren tjeter ,klik te v-ja ne start type dhe ne menu zgjedh manual.Klik poshte apliko dhe ok.Kjo ben qe servisi proratit te aktivizohet vetem ne rastet kur hap dhe punon me proratin.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Tek kontroll panel,regional settings/gjuha klik ne detaje,klik ne butonin e avancuar dhe aty shiko te heqesh ndonje tastjere qe ke poshte tastjeres anglisht.Nqs sheh ndonje tastjere cirilik,grekce,arapce balltik etj i ben nje klik
    ikones se tastjeres dhe klik ne butoni hiq(remove).Ketu ke edhe nje program te vogel falas.Kur klikon te teksti pakuptim ne menune qe ke vene ne figure cfare ndodh? Del ndonje program i rregullt,ndonje program qe eshte fut vete,apo s'del asgje?http://www.bartdart.com/downloads/co...torinstall.exe
    Pasi e hap shiko ne listen qe sheh ne program per tekste pa kuptim si ajo qe ke vene ne figure.Klik njehere te teksti dhe shiko anash detaje se kujt programi i perket.Mund te jete edhe ndonje funksion i windows explorerit qe eshte korruptuar,ose zevendesuar me karaktere te huaja Unicode,cirilik etj.Nqs eshte ndonje program qe eshte futur vet e heq.Klik lart ne hiqe nga menuja.Atehere nuk do e shohesh me tekstin pa kuptim ne menune e klikut te djathte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 01-07-2007 mė 17:56

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Eshte pjese e windowsit.Del tabela se me ke program do ta hapesh (open with) Hdd.

Kete virusin e kam ngrene edhe une .
    Tani , un kam kaspersky dhe ne momentin qe e "hengra" virusin e kisha mbyllur.
    Nese ke bere update kaspersky , atehere virusi gjendet dhe vritet si proces , por efektet e virusit rrine akoma ne hdd.Edhe po ta formatosh pc prap ato shkronjat do te dalin. Vetem particioni qe eshte formatuar nuk i nxjerre ato shkronjat.
    Por mos u frikso se eshte problemi rregullohet
    Tani ai qe i nxjerr shkronjat ne particion eshte nje file qe ndodhet ne root (rrenje) te hdd , ky file eshte autorun.inf .
    Per ta hequr duhet te veprosh keshtu: shko te control panel > folder option > tek view tab duhet te aktivizosh "Show hiden files" dhe duhet te caktivizosh "hide protected......"(nuk e mbaj mend si perfundon).
    Pasi ke bere kete , shkron ne run c: ose d: (ca driveri ke te infektuar)
    Aty do te shikosh nje autorun.inf , fshije kete dhe restarto kompjuterin .
    Kur ta ndezesh nuk do shohesh me ato shkronjat e bukura.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    benseven11 a mundet pass qe ta bej unzip
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Pasi e shkarkon hape pa problem skedarin zip dhe e instalon ne te njejten direktori ku ke versionin e vjeter(program files).Per versionin e ri thuhet qe jane rregulluar shume difekte ne kod qe ka pas versioni i vjeter.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •