Close
Faqja 73 prej 323 FillimFillim ... 2363717273747583123173 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 3223
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar mė parė nga qoska

Percaktimi se ku mbaron definicioni i virus dhe ku fillon "hacking" eshte pak relative dhe debat i madh, sidomos duke patur parasysh kontekstin ne te cilin diskutohet.
    Gjithashtu Vista, versioni i fundit i Microsoft per teknologjine Windows, ka sigurine qe permende ti me lart. Izolimi i demeve vetem ne ambientin e perdoruesit te identifikuar ne kompjuter(si sistem mund te mos jete "multiuser" i plote,
    por ky eshte diskutim tjeter).

BSOD ekuivalente e Linux eshte "crash". Ndryshimi zero!
    Ti do te thuash qe modulet e kernelit te Linux jane me te kontrolluara je i sigurte per kete shumica e sherbimeve per rrjeta pa tela jane "binary BLOB-s" dhe jane te shkruara nga pale te treta. Per me teper futu dhe lexo komentet neper keto drivera dhe do te kuptosh se sa difekte kane. E pashmangshme sepse nuk ka kod qe te jete perfekt gjithashtu dhe nje sistem perfekt.
    :

Me te mira.
    Nuk eshte i debatueshem definicioni i virusit. Shfrytezuesit i paedukuar e perziejne me mjete per hacking. Virusi kur krijohet dhe leshohet ne qarkullim me nuk ka nevoj per asnje interaksion per tu perhapur dhe per te infektuar makinen dhe eshte vet ekzekutues

BSOD ekuivalent ne linux eshte "kernel panic". A ke pare ti ndonjehere kernel panik me versione stabil te kernel-it?? Binary Blob jane modulet qe nuk jan pranuar ne kernel ose per shkak te kualitetit te dobet ose per shkak se jan te mbyllura. Pra ne qafe te atij qe i instalon.

i/e regjistruar Maska e Ice Man
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    37

Problem me virusin TROJAN

Tung,
    Kam nje problem me virusin TROJAN. Jam infektuar me te dhe kompjuteri shkon dukshem me ngadal. Kam instaluar shume programe mirepo nuk ishin falas. A mund te me tregoj dikush se si duhet hjekur kete virus apo ndonja program qe e hjek dhe qe eshte falas. Shum flm per mirekuptim.

Me respekt Ice Man
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 27-05-2007 mė 18:48

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Trojan ėshtė njė tip virusi qė mundohet tė hapė njė portė tė fshehtė nė kompjuterin tėnd prej ku mund tė hyjnė tė tjerėt. Ka shumė viruse tė kėtij tipi, prandaj duhet tė dish emrin e plotė tė virusit qė ke ti nė kompjuter.

Si e kuptove ti qė ke trojan nė kompjuter? Programet qė tė njoftojnė pėr trojane ose janė antivirusė ose reklama. Antivirusėt kur tė njoftojnė qė ke virus, e heqin atė nga kompjuteri. Ndėrsa reklamat kanė pėr qėllim qė t'i tė blesh ndonjė softuer pėr sigurimin/pastrimin e kompjuterit, prandaj tė gėnjejnė duke tė njoftuar se kompjuteri yt ka virus.

Lexo temėn Sigurimi i kompjuterit pėr tė mėsuar si tė mbrosh kompjuterin. Nėse ėshtė reklamė, lexo temėn Si tė pastrojmė kompjuterin nga reklamat dhe spiunėt.
    Edi

Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    37
    jo edi kam provuar me shume antivirusa por kot nuk mund ta hjekin TROJAN virus
    por reklamat me thojn mu ashtu si ti , duhet blere nje software te tyre per ta hjekur TROJAN , nuk jam i sigurt se kam TROJAN ne kompjuter por po shof ngadalsim te madh ne kompjuterin tim , i kam hjekur keto reklama por prap nuk me fshihen totalisht .

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Provo Ad-Aware... nuk eshte se je i infektuar...jane thjesht reklama

Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    37
    shum flm Force-Intruder instalova Ad-Aware dhe i largova ato reklama te merzitshme , kalo mire
    Me Respekt Ice Man

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209

Problem me lap top

Porsa instalva nje lap top Fujtsu Siemens instalova me nje kopje te licencuar te Windows XP sp2 dhe porsa u futua ne rrjet gati ne qdo web faqe ma qet njefar lloj STOPI ku po duhet te klikojm " Dont Sent " dhe pastaj po e zhduk krejt programin ku po je duke punuar sidomos ne internet .
    Ju kisha lutur te me treoni se si zgjidhet ky problem.
    Provova ta instaloj Windows XP sp2 jo te licencuar por nuk me beri pun sepse porsa u instalu windowsi kompjuteri vetem u ristartojke nuk e di pse.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    dardanii

run > eventvwr e na posto errorin qe te nxjer .. me sa duket IE te crush ne nje vend mund te jete shkak i shume gjerave.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Start / run / eventvwr / aplication / :
    errori i par "EVENT ID : 1002
    errori i dyt "EVENT ID : 1000
    errori i tret "EVENT ID : 1000

Start / run / eventvwr / system :

errori i par "EVENT ID" : 2505
    errori i dyt "EVENT ID" : 4321

Nuk e di a mjaftojn keto pak me heret desha te futem ne Internet Explorer nuk kisha mundesi fare te futesha
    Ju kisha lutur qe te me ndihmoni per ket gje nuk,
    Nuk eshte hera e par qe po me ndodh kjo gje edhe para se te formatoj me dilte kjo ( nje faktor qe e formatizova lap top -in ishte edhe kjo e errorave)

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384

Problem

Kam nje problem me Internet Explorer 7.Ne taskbar titulli i faqes del me disa katrore.E kam instaluar perseri Internet Explorer 7 por prape i njejti problem
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •