Close
Faqja 61 prej 323 FillimFillim ... 1151596061626371111161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 3223
    ..:in the Universe:.. Maska e strong_man
    Anėtarėsuar
    27-12-2005
    Vendndodhja
    me zemėr nė Shqipėri
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Kush nga ju perdoruesa te avast mund te me thote si mund ti bej update avastit?

Fare e thjeshte.

Bej nje klik te djathte ne ikonen e avast tek a dhe jo tek i nese nuk i ke bashkuar, po prape nuk ka gje. Aty ke a pra ben klik te djathte dhe tek opsioni Updating ka nje shigjete tek e cila mos bej klik po co vetem miun dhe hapet vete. Aty ke dy opsione ose te azhurnosh programin ose iAVS. Shiko figuren me poshte.

Gjithe te mirat.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ..::Ti Shqipėri me ep nder, mė ep emrin shqipėtar::..

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Une sinqerisht kam perdorur gati tere antiviruset me popullor.Qe nga Norton,Zone Alarm,Panda Titanium,Bitdefender,Antivir Guard,dhe i fundit Kaspery Pro V6.0.

Zone alarm ishte perfekt deri ne update e fundit qe me bllokoi MSN,cdo file nga interneti me jpg,exe,zip,doc etj etj

Pasi gjeta kaspery e hoqa Zone Alarm dhe ky i fundit po me pelqen jashtmase.
    Nuk ngarkon Sistemin,scanon shpejt,dhe eshte shume efikas ndaj Viruseve.Gjithashtu ka nje firewall te shume te forte.
    Qe ne skan te pare nxorri 15 troyans qe te tjeret si kishin kapur.

Kaspery do thoja dhe une.

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

Symantec i mire?

Kam Symantec Corporate Edition e vjedhur nga *****State University a nuk eshte Corportate Edition me efikas se antivirusat shtepiake? dhe sa i mire eshte Symantec ne krahasim me kapersky etc...?
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk ke nevoje per version korporate pasi ka ngarkesa ne funksione qe ste hyjne ne pune per nje kompjuter personal.Nje version pro per kompjutera shtepiake e ben punen.Nga antivirusat qe kam perdorur.AVG versioni falas shume i mire,Antivir versioni falas bazik edhe kaspersky qe e kam prove duket shume i mire.Edhe Nod 32 eshte program i mire,por nuk ka aq funksione sa kaspersky.Kasperski jo vetem nuk ka peshe por eshte i pasur ne funksione,lejon fleksibilitet te besh ndryshime ne konfigurim tek settings.Mund tja eleminosh tingujt kur dikton virus(notifications=dritaret e vogla qe i shoqeron me ze)
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-04-2005
    Postime
    117
    Citim Postuar mė parė nga etan
    kaspersky antivirus ....them se eshte me i mire dhe me i lehte
    Edhe une kete mendim kam.
    Jeta eshte e shkuter, dita eshte e gjate.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kaspersky Inertnet Security Suite 2006 eshte nga me te miret e momentit... Eshte vetem pak me teper se c'duhet paranojak...po ne fund fare mbetet shume efikas duke ruajtur nje raport te drejte midis punes qe ben dhe konsumit te memorjes

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806

Antivirusi hapet vetvetiu

antivirusi hapet automatikisht sa here qe ndez kompjuterin.
    para disa kohesh desha te instaloj nje program ne kompjuter dhe qe prej asaj dite ka filluar antivirusi te hapet automatikisht...

ate program me vone e fshiva por perseri vazhdon i njejta situate.

kam frike mos kam marre ndonje virus dhe antivirusi im nuk e njeh virusin sic duket pasi mbasi i skanon te gjithe folderat nuk gjen asnje virus ne te.

cfare me rekomandoni?
    vari leshte

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Varet se cilin antivirus perdor.Antivirusat fusin skedare ne sistem 32 qe e ben te veshtire eleminimin etyre,mbajtjen e tyre ne gjendje te fjetur.Po te klikosh ne start/run/msconfig/startup mund te gjesh dy rreshta qe i perkasin antivirusit.U heq shenjen e v-se katrorit perpara,klik apliko dhe ok poshte.Por kjo nuk do te thote qe antivirusi eshte caktivizuar plotesisht.Mund te gjesh proces ose servis te antivirusit ne taskmanaxher.Nqs shtyp ne tastjere njekohsisht Alt ctrl del,hapet taskmanaxheri.Klik ne procese buton.Aty mund te gjesh perseri proces qe i perket antivirusit.A mund te vritet ai proces??Varet se kujt i perket?Nqs i perket sistemit,nuk mund ta vrasesh,nuk te lejon windowsi.Kjo do te thote qe programi antivirus eshte dizenjuar te qendroje aktiv gjithe kohen.As ne opsionet e programit nuk te jepet ndonje mundesi per te ndryshuar dhe kthyer antivirusin thjesht ne nje skaner.Nqs proceset qe i perkasin antivirusit ne taskmanaxher jane te lidhura me nje perdorus(emri jot).Ate proces mund ta vrasesh.Ne disa lloje antivirusash eshte e mundur te caktivizohet komplet,ne disa te tjere qe fusin skedare ne sistem 32 eshte e veshtire,por jo e pamundur.Persa i takon nje servisi antivirus mund te caktivizohet duke shkuar start/run/services.msc Klik ok.Ne dritaren e serviseve,klik 2 here te rreshti i servisit antivirus dhe e kthen "start type",ne disable.Mund te perdoresh opsionin manual qe aktivizon servisin vetem ne rastet kur ti hap programin antivirus per ta punuar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    1. Antiviruset ne start-up kane vetem nderfaqet e mirembajtjes(tek te cilat te gjithe kane c'aktivizimin e real-time protection)
    2. Nese nuk do qe antivirusi te hapet cinstaloje ku eshte kuptimi ta mbash ne kompjuter kur se do per pune(mund ta besh dhe tek serviset por po te kesh idene se si disa antivirus punojne nuk do ta keshilloja ta beje ate pune). Pra me mire cinstaloje sesa ti caktivizosh serviset e tij.
    3. Perdorimi i msconfig nuk keshillohet, t epakten nga ana ime, thjesht nuk eshte i besueshem.
    4. Mos perdorni asnjerhere antivirus qe nuk ekzekutohet me te drejta "Local system Account"!

Me te mira.

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Qoska,instalimi i antivirusit mbeshtetet ne Lokal system account,pra per llogari te emrit te perdorusit,me default.Nqs ke windowsin e azhurnuar mund ta mbash antivirusin jo aktiv perkohsisht kuptohet,ndryshe ska kuptim pse e instalove nje antivirus.Per aq kohe sa nuk e perdor,per skanim edhe mund ta caktivizosh,per te cliruar ngarkesat ne taskmanaxher,qe krijohen nga proceset antivirus.Keshtu qe ikona ne cep te ekranit e antivirusit nuk do shfaqet,antivirusi nuk do jete ne pune.Per pasoje kompjuteri do punoje me shpejt.Tek serviset mund ta mbash servisin antivirus ne manual ose perkohsisht ne disable(joaktive).Njehere ne dy dite aktivizon servisin,e hap antivirusin dhe i ben azhurnim dhe skanim.Nqs ke aksesori te tjera pop up blloker dhe ndonje firewall,ose program sigurie,padiskutim qe antivirusi ska perse te rrije aktiv gjithe kohes.Ngadalsohet shume kompjuteri.Sistemi duhet mbahet fleksibel me nje ngarkese te moderuar,jo te mbash aktive edhe firewall edhe antivirus.Nqs je duke perdorur antivirusin je duke azhurnuar apo skanuar e caktivizon firewallin perkohsisht per te lehtesuar kompjuterin nga ngarkesa.Kjo ka shume vlere pasi ne kohen e skanimeve mund te merresh me gjera te tjera ne kompjuter.Po te besh azhurnim,skanim me antivirus dhe te punosh ne kompjuter cfare do ndodhe??Te gjithe e kane pare sa ngadale punon kompjuteri.Nqs perdor fjala vjen video editore,programe me grafika te fuqishme,per kohen qe punon me keto programe,mire eshte qe antivirusi te caktivizohet per te balancuar ngarkesen.Ose ne programet qe editojne videot,nqs do punosh per nje kohe 2-3 ore,mund te lehtesosh ngarkesen edhe duke caktivizuar edhe firewallin program si zone alarm(jo ate qe ka windowsi)Programet antivirus qe jane sot jane shume te mira dhe ta bejne shume te lehte heqjen e virusave,mund ti gjesh viruset edhe se ku ndodhen neper direktori,pa bere pastrim automatik me antivirus.Nuk ekziston me ai paniku i dikurshem me viruset si ne kohen e windowsit 98.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •