Close
Faqja 55 prej 323 FillimFillim ... 545535455565765105155 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 3223
    Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Po Ben7 ne kompjuter kam nj evirus te tipit fsb.exe,dhe pervec ketij kisha dhe nje tjter te tipit W32.EXPLET@mm. po kete arrita ta fshij sepse e bera uninstall NORTONIN dhe instalova KASPERESKY dhe arriti ta fshinte.Kurse kete fsb.exe nuk e ka gjetur ende se po i bej akoma update kasperskyt.

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Po tani me ka dale nje problem tjeter.Pasi bera uninstall Nortonin dhe instalova Kaspersky dhe kisha hyre ne internet qe te beja update kopjuteri u ristartua vete pa nxjerre asnje tabele.Dhe me pas kur provova te hapja IE nuk hapej me.Gjithashtu edhe disa programe te tjera si WINDOWS MEDIA PLAYER apo FLash MX ,Outlook express etj sa hapen dh embyllen menjehere
    Kur hap IE ne task bar del nje e shkrojtur qe thote se ka ndodhur nje gabim.
    c:windows\system32\shdvco.dll\dnerror (te them te drejten nuk me mbahet mend mire ai file qe eshte demtuar se tani nuk jam ne PC tim prandaj.)
    Mos ndoshta ka ndodhur ndonje gje se,pasi u ristartua PC po instaloja Internet explorer 7 po qe nuk munda sespe kerkonte qe OS te ishte me SERVICE PAK 2 e lart.Dhe qe atehere pasi provova te hapja IE6(ate qe kisha me pare) ai sa hapej mbyllej menjehere
    Cfare mund te kete ndodhur????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga auiu : 17-07-2006 mė 08:02

Freestyler Maska e auiu
    Anėtarėsuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    c:windows\system32\shdoclc.dll\dnerror ky ishte ai
    file.Tani vura re dicka tjeter e berea uninstal KASPERKSKY dhe gjithcka u rregullua gjithcka(edhe IE edhe Outlook expressi).
    Po tani qe i fshiva te gjitha viruset duhet te kthej si me pare system restore???

Citim Postuar mė parė nga auiu
    c:windows\system32\shdoclc.dll\dnerror ky ishte ai
    file.Tani vura re dicka tjeter e berea uninstal KASPERKSKY dhe gjithcka u rregullua gjithcka(edhe IE edhe Outlook expressi).
    Po tani qe i fshiva te gjitha viruset duhet te kthej si me pare system restore???
    Nqs je i sigurte qe i ke hequr te gjithe viruset mire eshte qe ta kthesh system restore se te hyn ne pune nqs instalon ndonje driver te keq.
    Punimi ne rregull i kompjuterit nuk do te thote qe nuk ke virus. Nqs nuk ke ndonje antivirus te intaluar shko ketu http://housecall.trendmicro.com/ me Internet Explorer.

Per te ristartuar System Restore shko te Start > Run > services.msc > System Restore...
    Per te ndryshuar preferencat e system restore shko te Control Panel > System > System Restore.

Nqs te mungon shdoclc.dll-ja shkarkoje nga interneti dhe fute te Windows/system32.

Je qe je, bej nje Start > Run > cmd > sfc /scannow, do te te duhet Cd-ja e windowsit.
    Qe te kontrollosh ne i ke te gjitha patchet perdor qfecheck.exe
    http://support.microsoft.com/default...NoWebContent=1
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305

Nuk mund tė ēinstaloj antivirusin Panda Platinum 2006

Tung

Kam nje problem me kompjuterin. Para disa javeve instalova antivirusin Panda Platinum 2006, dhe tash nuk mundet te cinstaloj. Perdor te gjitha metodat por asesi.

Valle pervec atyre metodave klasike per cinstallim ka edhe ndonje metode tjeter qe do te mund te hiqja kete program nga kompjuteri se me ka ngadalsuar shume kompjuterin dhe me shkatrron nervat.

Ju lutem per ndihme..
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Si fillim sigurohu qe nuk ke ikone Panda ne cep te ekranit,poshte ku eshte ora.Nqs ikona ndodhet atje,i ben klik te djathte dhe exit.Shkohet start/kontroll panel/add remove programs.Klik ne panda platinum.Klik ne remove buton anash.Nqs panda refuzon te cinstalohet,atehere shkarkohet ky skedar dhe behet "save as" cinstalusi ne desktop.Do e gjesh pas shkarkimit si ikone ne desktop.http://www.pandasoftware.com/resourc...INST_v1011.exe
    Klikon te ikona cinstaluse.Do hapet dritare dosi qe do beje cinstalimin e pandes.Shtyp Y per te lejuar cinstalimin.Pas mbarimit,do te kerkoje rindezje te kompjuterit(need reboot).E lejon reboot.Panda eshte cinstaluar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Si tė heq virusin Redlof?

pershendetje stafi i forumit. kam nje shqetesim. jam nje inxhinier ndertimi dhe punoj vetem me kompjuter. te gjitha arkivvat i kam te ruajtura ne kompjuter. para dy ditesh mu bllokua kompjuteri,nuk me ndizet. nga verifikimi them se ai eshte infektuar nga usb driver qe kam. kompjuterin per ta mbrojtur nga viruset nuk e kam perdorur ne internet. virusi ne usb i shte i tipit VBA REDLOF. a ka ndonje rezik te me fshihen arkivat,pasi nuk di se ku demton ky virus. nqs me jepni nje informacion a riparohet pa demtuar arkivat.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nga e di ti qė ėshtė virusi VBS Redlof? Ēfarė verifikimi i ke bėrė? Ka antivirus kompjuteri? Kur kompjuteri s'ka lidhje me internetin, edhe po tė kesh patur antirivirus, nuk do ketė qėnė i azhurnuar pėr t'u mbrojtur kundėr kėtij virusi.

Ēfarė ndodh me kompjuterin kur e ndez? Ēfarė mesazhi tė del nė ekran?

Nga pėrshkrimi i virusit ai duket se infekton skedarėt e faqeve tė internetit (HTML, HTT, PHP, etj.). Skedarėt e nevojshėm pėr hapjen e kompjuterin nuk preken nga virusi, prandaj kompjuteri duhet tė hapet normalisht. Mund tė ketė ndonjė problem tjetėr qė nuk hapet. Gjithashtu nuk besoj se do jenė dėmtuar arkivat qė ke ruajtur.

Provo tė futesh nė gjendjen e sigurtė (safe mode) duke shtypur butonin F8 nė tastierė para se tė dalė stema e Windows nė ekran. Nga lista qė do dalė zgjidh "safe mode" me shigjetat nė tastierė dhe shtyp enter. Nėse arrin tė futesh nė kėtė gjendje, gjėja e parė qė duhet tė bėsh ėshtė tė hedhėsh arkivat nė njė disketė flopi, USB, CD ose DVD. Mė pas instalo njė antivirus (lexo kėtu), azhurnoje nėpėrmjet internetit ose me disketa, dhe bėji njė kontroll tė plotė kompjuterit.

Kur ke dokumenta kaq tė rėndėsishme nė kompjuter, ėshtė mirė tė ruash kopje nė CD/DVD ose nė njė hard disk tė dytė. Kompjuterin duhet ta futėsh me patjetėr nė internet sepse pa internetin nuk mund tė azhurnosh antivirusin dhe windows. Nėse e mban jashtė Internetit, atėherė duhet tė kontrollosh ēdo informacion qė shkėmbehet me kėtė kompjuter nė njė kompjuter tjetėr qė ka antivirus tė azhurnuar.

ps: Pėrdor shift herėn tjetėr.
    Edi

pershendetje edi.ekraninuk me ndizet fare.i provova te nderoj ram,nuk punoi,nderova karten grafike nuk ndizej ekrani,nderova pershtatesin e ushqimit nuk ndizej fare.kontrollova ekranin eshte ok.virusin e verifikova pasi e kisha ne usb qe nuk e dija.kompjuterin e kisha pa antivirus sepse me vononte shume ne perpunimet e 3 dimensionale.nuk me kujtohet mire mesazhi i fundit por kishte nje gabin ne explorer te tipit htt. virirusi ne usb ishte vendosur i fshehur ne cdo folder timin te projekteve dhe e kapi nje kmpjuter tjeter qe kishte antivirus dhe me dha emrin.vba redlof.e gjeta si viris ne historik dhe merej nepermjet e-mail por nuk e di se cfare demesh shkakton.

edhe dicka.kompjuterin e kam me dy sisteme win me dhe win 2000.ne pune e siper mu bllokua.e ristartova dhe me hoqi rezolucionin e kartes grafike ne 16 bit ne win me.e ristartova ne win 2000 dhe me nxori mesazhin e gabimit te leximit ne explorer dhe ekrani kishte ne mes nje njolle te zeze dhe ikonat perreth. e ristartova prap dhe nuk mu ndez me ekrani kerkonte lidhje kablli. e kam cuar per riparim te nje ekspert por te thashe kam friken e arkivave. per punen e antivirusit edhe vete autocad ta kerkon ta caktivizos kur e instalon pasi te sjell probleme.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •