Per mua eshte NORTON. Tani kam ate te 2006.
Si antivirus NORTON eshte per mendimin tim shume i mire. Un nuk kam pasur asnje problem, por vetem te mira nga NORTON.
Per mua eshte NORTON. Tani kam ate te 2006.
Si antivirus NORTON eshte per mendimin tim shume i mire. Un nuk kam pasur asnje problem, por vetem te mira nga NORTON.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Pershendetje
Dua nje ndihme nga ju..
Nje Internet Kaffe ketu dhe ate net caffe e ka nje shok, dhe po i del shum her kjo Windows Blaster qe ta FIK PC brenda 1 Minuti.
A mund te me ndihmoj dikush se si ti heq, sepse ka shum PC dhe te filloj te i bej fotmat te gjitha, do te mbetet dhe pa pune.
Pres pergjigje.
Tung
Lexo temėn: Virus: Mbyllje e papritur pėr 60 sekonda
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Prsh te gjitheve.Para disa ditesh nje nga kompjuterat ne rrjet kishte mare virus dhe tani kur bej scanim me del Host changed.Desha te dija rrezikun qe paraqet ky mesazh. nje prej viruseve ishte exploit.html.codebase.Exec
Problem eshte se keta jane te lidhur ne rrjet dhe tani ne scanim ne pc e tjere me rezulton shell32.dll changed, user32.dll changed kurse Host normal.
Do desha nje ndihme
..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...
Cilin program po pėrdor qė tė nxjerr kėto mesazhe? Nuk jam i sigurtė, por "Hosts changed" mund tė jetė pėr skedarin hosts nė dosjen c:\windows\system32\drivers\etc\. Ky skedar modifikohet shpesh nga viruset ose spiunėt.
1. Tek start > run, shkruaj komandėn
notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Skedari duhet tė ketė vetėm njė rresht pa # pėrpara:
127.0.0.1 localhost
2. Nėse shikon adresa tė tjera, vendosu njė # pėrpara dhe ruaje skedarin.
Skedarėt shell32.dll dhe user32.dll, si dhe skedarė tė tjerė tė Windows qė mund tė kenė ndryshuar, mund t'i zėvendėsosh me skedarėt origjinalė tė windows.
Tek start > run shkruaj komandėn
sfc /scannow
Ky proces zakonisht kėrkon tė futėsh CD-nė e instalimit tė windows.
Edi
Faleminderit per ndihmen Edspace.Eshte e vertet qe ky skedar eshte modifikuar prej viruseve.Pikerisht tek ai pc qe mori per here te pare virus ishin mbi 10 adresa faqesh search-i te cilat hapeshin automatikisht qofte edhe sikur te luaje ne kompjuter pa hapur internetin fare.Nuk e di nese do kishte problem fshirja e tyre sepse sahere qe ristartohet pc shenja para tyre# zhduket dhe ato dalin perseri?
..I grandi ci sembrano grandi fino a quando stiamo in ginocchio...
Provoje ta pastrosh kompjuterin me antivirus ne Safe mode.Fik,ndez kompjuterin dhe mbaj shtypur butonin F8.Sigurohu qe antivirusi eshte azhornuar.Me pas ben skanimin.Ose vendos rezultatet e skanimit me hijack this ne forum.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje te gjitheve,
Kam nje Norton antivirus edicion enterprise dhe u be e dyta here rresht qe po has ne te njejtin problem. Kur mundohem ti bej Live Update sapo fillon, me nxjerr mesazhin
Unable to connect to host
LU1814 Live update could not retrive the catalog file of Avaible Symantec Product and Component updates. Please verify that you are able to connect to the internet and run Live Update again.
Pra se di pse figuron sikur s'kam lidhje interneti. Nqs keni pergjigje per kete problem, ju lutem me ktheni pergjigje.
Flm paraprakisht
Julie![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Julie cfare versioni te Norton Antivirus. Eshte stand alone apo vjen package me internet security ose norton system works ?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Krijoni Kontakt