Close
Faqja 37 prej 323 FillimFillim ... 2735363738394787137 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 3223
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    tironsja gjithe ai shpjegim qe bera une ishte per te shmangur ate fikjen e kompjuterit sa i perket instalimit nga fillimi ti bere formatim te kompjuterit apo thjesht nje instalim te zakonshem. Nese bere formatim ke perdorur keto kohet e fundit ndonje flopidisk apo jo ?

Lexo me vemendje cfare te kam shkruar me siper!

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID
    Pershendetje Julie !

Po te vesh re me vemendje ne faqen e microsoft qe ka postuar benseven do shofesh dicka te tille

Qe i bie te jete publikim biles me i vjeter se sa Service Pack 2 qe ma mer mendja se ti do e kesh te instaluar ne kompjuterin tend nese ke Automatic Updates ON. Pra ky patch qe eshte postuar nga beni edhe sikur te mos e kesh instaluar si patch ka ardhr i bashkuar me Service Pack 2. Per te pare nje liste se cfare ti ke te instaluar ka dy menyra po une me teper i besoj njeres. hap internet explorer edhe shko ne faqen www.windowsupdate.com aty ne te majte te ekranit ke nje pjese ku thote review update history kliko atje edhe ne te djathte do shofesh te gjitha update qe ke te instaluar ne forme liste me shume faqe. Shiko figuren 1 e cila eshte per ty.

Ardi,
    Flm per pergjigjen. E kam te instaluar service packun 2 dhe kjo ka ndodh para shume kohesh.
    Flm per gjithcka
    e gjithe te mirat.
    Julie
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    nje prob i vogel, service packu im eshte me i ri se ai file me siper, keshtu qe nuk e instalon dot. C'fare te bej?
    Ben si je?
    U be kohe qe skam pas prob me pc, dhe ty te shof vetem ketej me duket.
    ciao e flm
    Jam ok Julie faleminderit.Ai linku vlen per rastet e windowsit pa servis pak.Vlen per rastet kur formaton kompjuterin dhe instalon windows XP origjinal.Po te kesh bere te gjitha ato qe ka shkruar Ardi,je ne rregull.Nuk duhet harruar ti behet azhurnim dhe skanim kompjuterit me antivirus dhe antispyware 1 here ne tre dite.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2004
    Postime
    83

Si tė heq virusin Rontokbro/Brontok (eksplorasi.exe)?

kam te instaluar Norton Symantec por si duket me eshte futu njė virus nė PC, i cili me ka bllokuar shumė funksione siq janė: regedit, Folder Options, etj gjithėashtu me krijon folldera me te njejtin emėr por njė nivel me poshtė.
    psh kam njė follder me emrin "New folder" kur klikoj mbi te dhe futem shof prapė njė follder me te njejtin emėr "New folder".
    Gjithėashtu me krijon edhe follder me emrin Dat.[Emri i Kompjuteri]

Skenova kompjuterin edhe Norton 2003, por nuk gjeti asnjė virus.
    Qfarė duhet te bej?

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    update virus definitions...
    instalo ad aware ... spybot search and destroy ...cccleaner ... hijackthis
    hure ne safe mode duke shtypur butonin F8 gjate startimit
    bej skan me te gjitha keto tools edhe me nortonin skano kompjuterinme hijack this edhe hid logset e tij ne forum

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-11-2004
    Postime
    83
    Flm Ardi veprova ashtu siq me the, dhe si duket virusi me eshte larguar por tani kur provoj te instaloj ndonje program me del mesazhi si meposhte:

Kodi:
    Please re-install the following module to your system32 directory:
    USER.EXE
    Qfarė duhet te bej. Si ta ri-instaloj kete modul?

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Me sa duket virusi paska modifikuar user.exe edhe antivirusi e ka hequr di te sygjeroja te vendosje cd e windows xp ne CDROM edhe kliko ne start kliko ne run e shkruaj sfc /scannow edhe gjithcka do riparohet automatikisht nga cd e windows vetem se duhet te instalosh e njhere update nga microsoft

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e phyro
    Anėtarėsuar
    09-12-2005
    Postime
    39

Ndihmė Pėr Norton Antivirus 2005

Ju Pershendes te gjitheve!!! Kam nje pyetje reth Norton Antivirus'it 2005. Un pasi qe e instalove Nortonin doja t'ja beja nje scan My Computer'it dhe me duli ky ERROR
    " The application failed to intialize properly (0xc000007b).Click on OK to terminate
    the application." Qka dmth kjo.

Faleminderit !!!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Duhet te kesh trojan.Skano kompjuterin me antispyware.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Ti nuk thua se kush nga proceset fail "deshton".
    Bej nje sfc /scannow njehere pastaj shiko per greke apo trojane.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •