Edhe per mua AVAST eshte njesh fare, ske per te pas pike problemi dhe se ngarkon kompjuterin.
Edhe per mua AVAST eshte njesh fare, ske per te pas pike problemi dhe se ngarkon kompjuterin.
Instalimi i Explorers nga e para me duket se e beri efektin.
Thx Edo & Ardi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-04-2007 mė 19:43
Live your beliefs and you can turn the world around.
Pershendetje
Kush me shpjegon c'fare i ka ndodhur kompjuterit tim??
Ka disa dite qe me ristartohet vetvetiu.Une e hap prap, punoj 15 min dhe ndodh e njejta gje.Nji shok i beri reformatim e instaloj dhe WIN nga e para por po me jep te njejtin problem.
Ka raste qe me del nje dritare ku me thot qe per 1 min kompjuteri juaj do te fiket
Autorite NT/system
c:Win/sys.32/isass.exe Code 128
Eshte kjo pak a shume qe del te kjo dritarja.
A ka mundesi te jet ndonje problem mekanik pasi i kam bere 2 here format dhe 2 here kam instaluar win po e nejta gje.
Une nuk marr vesh shume nga kto pune,keshtuqe kush do me pergjigjet ta bej pak thjeshtflm
:^zilet
pershendetje
shiko eshte ajo isass.exe me sa duket eshte nje virus i quajtur sasser.
te kisha keshilluar ta marresh nje antivirus te mir dhe nje firewall.
me pastaj te besh nje scan pc tende, si dhe te besh windows update.
dhe fute pc e xp ne cd rom dhe shko ne start > run shkruje komanden sfc /scannow dhe me pastaj kliko enter.
kjo shikon ne mos tu kane infektuar winfilet.
shnet
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 05-02-2006 mė 18:31
isass.exe eshte trojan. Bej scan me ndonje antivirus dhe shiko "solution" te linku me poshte:
http://www.trendmicro.com/vinfo/viru...TROJ_ISAPASS.A
bye,bye
sometimes I hate Myself, sometimes I love Myself
Kjo faqja spunon, julutem postojeni edhe nje here.Postuar mė parė nga HELIAND
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
E ke te kjo adresa
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
nje prob i vogel, service packu im eshte me i ri se ai file me siper, keshtu qe nuk e instalon dot. C'fare te bej?
Ben si je?
U be kohe qe skam pas prob me pc, dhe ty te shof vetem ketej me duket.
ciao e flm
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Pershendetje Julie !
Po te vesh re me vemendje ne faqen e microsoft qe ka postuar benseven do shofesh dicka te tille
Date Published: 7/16/2003
Qe i bie te jete publikim biles me i vjeter se sa Service Pack 2 qe ma mer mendja se ti do e kesh te instaluar ne kompjuterin tend nese ke Automatic Updates ON. Pra ky patch qe eshte postuar nga beni edhe sikur te mos e kesh instaluar si patch ka ardhr i bashkuar me Service Pack 2. Per te pare nje liste se cfare ti ke te instaluar ka dy menyra po une me teper i besoj njeres. hap internet explorer edhe shko ne faqen www.windowsupdate.com aty ne te majte te ekranit ke nje pjese ku thote review update history kliko atje edhe ne te djathte do shofesh te gjitha update qe ke te instaluar ne forme liste me shume faqe. Shiko figuren 1 e cila eshte per ty.
Pershendetje Tironsja!
Kesaj pyetjes tende i isha pergjigjur me kohe po ce do se moderatori yne i dashur kishte menduar ta shpinte postin ne Koshin e Postimeve.
Ajo kutia qe te del eshte nje komande e windows qe perdoret per te shuajtur ose bere ristart sistemin per arsye teknike po fatkeqsisht si gjithmone ne windows do gjihet nje pike ku mund te perdoret er nje virus. ke dy menyra per ta zhdukur ate dritare.
1 - Ne momentin qe ajo dritare te del duhet te klikosh ne start > run aty shkruan shutdown -a edhe shtyp enter. duhet te dish qe kjo gje duhet bere ne nje kohe prej 60 sekondave.
2 - Eshte menyra me e sakte e me e sigurt per te shpetuar ketij problemi. Kliko ne start > Run > aty shkruan shutdown -iedhe do te te dale nje dritare si ne figuren 2. Aty do plotesosh disa parametra. Nje eshte ne kutine e pare ku thote computers ne te djathte do klikosh butonin Add edhe aty do shkruash emrin qe kompjuteri jot ka. Nese nuk e di kete emer do te te shpjegoj se si mund ta gjesh emrin e kompjuterit. Kliko ne start kliko ne run edhe aty shkruaj sysdm.cpl do te te dale nje dritare ku thote System Properties. Aty do shofesh nje nje TAB ku thote Computer Name. kur klikon aty do shofesh computer name edhe do e shkruash ne kutia qe po flisnim(shiko figurat e meposhtme) Pasi te kesh shkruar emrin kliko ok ne dritaren e add computers. Me poshte do shofesh nje kuti ku thote Display worning for: ne ajo kuti do shkruash numrin 9999. Me poshte ku thuhet Comment: shkruaj cfare te duash dicka si Pastrimi i sasser nga compjuteri Kliko ok edhe do te te shfaqet e njejta dritare sikunderse ajo qe te del tani po ama me nje ndryshim jo per 60 sekonda po per 9999 sekonda qe na jep kohe te pastrojme kompjuterin nga virusi. Tani ke shume mundesi ose mund te maresh nje antivirus tendin e ta instalosh edhe te besh pastrimin ose mund te maresh nje tool pastrimi nga kompanite. une te sygjeroj te shkosh tek kjo adrese http://housecall65.trendmicro.com/ edhe bej nje skanim free te kompjuterit tend kjo do te te jape mundesine te pastros kopjuterin nga virusi good luck
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Shume faleminderit per ndihmen.
Edhe dicka tjeter,une sapo bej scan per te pare nese kam apo jo virus me fiket kompjuteri pra nuk mund ta bej scanerin deri ne fund.
Edhe 1 pyetje:kur bejme format ngelen akoma viruset brenda sepse sic ju thash un instalova nga e para cdo gje ne kompjuter.
flm
:^zilet
Krijoni Kontakt